Szárnyalunk tovább

Sportlövészet 2018.04.05.
További sikerek az OB második napján is.

A tegnapi ifjúsági versenynapon folytatták versenyzőink nagyszerű szereplésüket. Először fiaink álltak lőállásba. A nagyszámú mezőnyben Hajdu L. Márk kiváló eredménnyel lett országos bajnok. Csapataink most nem kerültek dobogóra, mert versenyzőink nagy része vagy újonc, vagy serdülő korcsoportú volt, de többen új egyéni csúccsal álltak ki a lőállásból.

Lányaink újra elkápráztattak minket. Fábián Sára a junior után megnyerte az ifjúsági egyéni bajnoki címet is. Komáromi Panni végzett a második helyen, míg "A" csapatunk Fábián, Komáromi, Papp Zsófi összeállításban hatalmas fölénnyel nyert. 

A nap zárásaként az új olimpiai versenyszám, a mix következett. Az alapverseny után mindhárom párosunk bejutott az öt csapatos döntőbe az első három helyen.

A bajnoki címet az Egri Viktória, Tamási Péter párosunk hatalmas fölénnyel, országos csúccsal nyerte, míg a Kókai Réka, Hajdu L. Márk párosunk a harmadik helyen zárt. A nagyon elfáradt Fábián Sára Hegedűs András oldalán a negyedik helyen zárt. 

Szombaton a felnőttek folytatják.

További információ és képek a KSI Pisztolyos Sportlövő szakosztály facebook oldalán.

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.