Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán

Központ 2018.06.21.
Szedlmayer Ildikó előadása a HaBaWaBa tornán

A KSI SE vízilabda szakosztályának edzője, Szedlmayer ildikó szakmai előadást tartott a HaBaWaBa 2018. nemzetközi vízílabda fesztiválon! A FINA és a LEN szervezésében megrendezett torna, nemcsak a meccsekről, hanem a szakmai előadásokról is szól, amelyen Szedlmayer Ildikó is szerepet kapott! Előadásának témája nem is lehetett más, mint az évtizedek óta szisztematikusan felépített, eredményesen szereplő és folyamatosan fejlődő szakosztály képzési rendszerének bemutatása.

A nagy sikert arató előadáson, többek között az egyik külföldi edzőlegenda Ratko Rudic is jelen volt, aki méltatta az előadás nagyszerűségét és azt is, hogy edzőként sokat tanult, merített és hasznosított a KSI képzési rendszeréből! 

Legnagyobb sikernek mégis az mondható, hogy a LEN és FINA vezetőivel egyeztetés kezdődik ennek a képzési szisztémának a világon történő meghonosításáról! 

GRATULÁLUNK!!!!

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita