Szenzációs eredmények a 25 méteres Országos Bajnokságon

Sportlövészet 2018.09.16.
Fantasztikusan szerepeltek lányaink az idei magyar bajnokságon. Ifjúsági lány sportpisztolyos csapatunk tagjai - Komáromi Panni, Fábián Sára, Kovács Tamara - 25 körrel javították meg az ifjúsági csapat országos csúcsot. A régi 1995. óta állt fenn.

Komáromi Panni lett az országos bajnok, Fábián Sára lett a második, míg Kovács Tamara új egyéni csúccsal a harmadik.
Junior lányaink is full KSI-s dobogót produkáltak. Egri Viktória győzött, Fábián Sára lett a második, míg Komáromi Panni a harmadik. És még nincs vége a KSI-s sornak, Kovács Tamara nagyszerű döntővel biztosította be magának a negyedik helyet. Csapatban óriási fölénnyel nyertünk, ha lányaink a világbajnokságon nem javítják meg az országos csúcsot, akkor most tették volna meg. 
Női sportpisztolyos csapatunk is fölényesen nyert Egri Viktória, Nemes Adrienn, Mihalkó Nikoletta összeállításban. Egyéniben Nemes Adri a harmadik, Mihalkó Nikoletta az ötödik lett. Egri Viktória nyerte az alapversenyt, sajnos ő nem tudott elindulni a döntőben.
A standard pisztoly férfiak és nők vegyes mezőnyében Egri Viktória lett az országos bajnok, Nemes Adrienn végzett a harmadik helyen. Csapatunk - Mihalkó Nikolettával kiegészülve a legjobb eredményt érte el - sajnos diszkvalifikálva lett.

Igazán büszkék vagyunk Mindenkire! Megható szereplés volt! 
Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.