Szilveszteri Vizesgála

Kajak-kenu 2018.01.03.
December 30-án Szilveszteri Vizesgálát rendeztek a budapesti Tüskecsarnokban, ahová meghívást kapott újdonsült felnőtt világbajnok kajakosunk, Szabó Ági is.

Olimpiai Ötpróba nevezetű eseménysorozat a 2017-es évet egy látványos vízisport-gálával zárta. A délelőtti úszóverseny után gálaműsort rendeztek, ahol Olimpiai- és világbajnok sportolóink mutatták be tudásukat.

A kajakosok egy speciális kajakpóló hajóban versenyezhettek a medencében. Ebben a váltóversenybent az Olimpikonok mérték össze tudásukat a világbajnokokkal. A világbajnokok csapatát erősítette a KSI-s Szabó Ági is, akik nem kis szerencsével, de végül megnyerték ezt a futamot.

A győztes csapatnak Cseh László Olimpiai ezüstérmes úszó adta át a díjakat.

 

 

 

 

Videók

Ajánló

Szolnok adott otthont az idei első komoly megmérettetésnek a kajak-kenusoknál.
Megkezdtük a 2019-es versenyszezont az újpesti öbölben. Kissé szeles és hűvős időnk volt, de ez a KSI-s versenyzőket nem zavarta, hiszen csupa jó eredményeket lapátoltak össze! A Hidépitő kupa éremtáblázat élén végzet egyesületünk. 8 arany, 8 ezüst és 8 bronzeremmel!
Véget ért a dél-afrikai kaland kajakos lányainknak
Az utánpótlás is vízre szállt
Varga Ádám, a KSI kajakozója a Mol tehetséggondozó programjának támogatását élvezi, nem érdemtelenül: a tizenkilenc éves versenyző hatszoros ifjúsági világbajnoknak vallhatja magát. Idén nemcsak az érettségin és az egyetemi felvételin, hanem a vízen az U23-asok és a felnőttek mezőnyében is helyt kell állnia.