Taroltunk a Duna Kupán

Asztalitenisz 2019.09.29.
Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.

Lassan nem telik el hétvége rangos nemzetközi utánpótlásverseny nélkül, nincs ez másképp az asztaliteniszezőknél sem, akik a mögöttünk hagyott munkaszüneti napokon a Duna-kupán vetélkedtek. Egészen pontosan a magyar, a szlovák és az osztrák korosztályos pingpongosok részvételével folyt a küzdelem.

A magyar utánpótláskorú fiatalok közül a legeredményesebbnek újonc kategóriában induló Molnár Kendra, valamint az ezúttal az ifik közt versenyző Huzsvár Erik bizonyult: mindketten egyaránt két-két aranyérmet nyertek (egyesben és csapatban). Rajtuk kívül Szántosi Dávid győzedelmeskedett serdülőben, illetve ne feledkezzünk meg az „aranyos"csapatainkról sem: az ifjúsági egységek (Huzsvár Erik, Ócsai Máté és Drabant Anita, Czeglédi Szilvia) mellett az újonc kategóriában sem találtak legyőzőre a mieink (Cseri Ádám, Varga Botond és Molnár Kendra, Tanács Nóra).

 

Hajrá KSI!

A nemzetisport.hu nyomán

Fotók
Videók

Ajánló

Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.
Hét dobogós helyezés a hétvégén!