Tegnap Egerben jártak a KSI-s ökölvívók!

Ökölvívás 2020.02.19.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.

Junior és ifjúsági csapatunk gőz erővel készül a 70. Jubileumi Bornemissza Gergely ökölvívó emlékversenyre. Európa egyik legnagyobb ifjúsági és junior nemzetközi versenyét rendezik meg március 3-7. között, ahova eddig 25 ország versenyzői neveztek, 3 kontinensről. Felkészülésünk részeként látogattuk meg a régiós edzést, ahol kemény felkészülési mérkőzéseket vívtak versenyzőink.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.