Triebel Tournament

Ökölvívás 2018.06.18.
Szlovákiában Klin városában járt a KSI ökölvívó csapata. A négy napos viadalon tizennyolc ország 380 versenyzője méretette meg magát. Négy éremmel tért haza csapatunk a rangos tornáról.

Szlovákiában Klin városában járt a KSI ökölvívó csapata. A négy napos viadalon tizennyolc ország 380 versenyzője méretette meg magát. Négy éremmel tért haza csapatunk a rangos tornáról.  Eberwein Mia 50kg és Dobos Rebeka 60kgos súlycsoportban a dobogó második fokára állhattak fel míg Sallai Balázs serdülő 35kgban harmadik helyezést ért el. Halász Nóra felnőtt női 64kgban valamint Varga Enrikó junior 60kgban a selejtezők során vereséget szenvedtek, de kiváló teljesítményük elmismerésre méltó a színvonalas külföldi mezőnyben. Legfiatalabb reménységünk a 11éves Frank Dániel gyermek 35kgos kategóriában skót, német majd kazah riválisát is remek ökölvívással múlta felül ezzel megszerezve a bajnoki címet. Gratulálunk az egész csapatnak és a felkészítőiklnek Törteli Ferenc, Treuer Gábor és Urbán Ferencnek!

Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.