Turbojav Gyermek Bajnokság

Atlétika 2018.04.15.
Minden versenyszámban remekeltek a KSI-s gyerekek

2018.04.15-én került megrendezésre a Budapesten a Postás SE atlétikai pályáján az immár hagyományos TURBOJAV Gyermek Bajnokság kiegészítő számokkal.

Végre az időjárás is a kegyeibe fogadta versenyünket és kellemes enyhe melegben zajlott a verseny mindenki nagy örömére.

11 szakosztály képviseltette magát U11 és U13 korosztályokban.

Név szerint: KSI, HONVÉD, CSEPELI DAC, HERNÁDI KA, KALOCSA, III.KERÜLETI TVE, FTC, MAFC, MVSI, TATAI AC és a POSTÁS SE versenyzői versengtek az érmekért a nap folyamán.

A TURBOJAV versenyszám mellett 30m-es (10m ráfutásos) fotocellás futás,800m és 1000m-es versenyszámokban mérték össze tudásukat a gyermek versenyzők.

Jó, családias hangulatú verseny sikeredett, mindenki nagyon jól érezte magát és sok egyéni csúccsal indult hazafelé a verseny után.

Az eredmény hirdetéseknél olyan kiváló atléták és edzők adták át a díjakat, mint a sokszoros felnőtt női Magyar bajnok sprinter Kaptur Éva vagy Szabó Nikolett gerelyhajító , Egyed Ibolya és Bálint Béla.

A versenyről és az eredményhirdetésekről készült fotók a következő linkről megtekinthetőek: https://photos.app.goo.gl/UDaYw33JxQU0mFmy1

További sikereket kívánunk!

 

Videók

Ajánló

Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!
A Junioroknál Gebauer Maja, az Ifjúságiaknál Kulcsár Boglárka a fedettpályás Magyar Bajnok rúdugrásban!! Mindketten 380cm-t teljesítettek. Gratulálunk!
Pataki Anna 2.helyezett a Felnőtt Bajnokságon 3000m-en! Gratulálunk!