U12 B - ISK LENDÜLET Gyergyószentmiklós mérkőzés

Jégkorong 2018.11.04.
Október eleje óta zajlanak a jégkorong mérkőzések az U12-es korosztályban, "B" csapatunk ezúttal gyergyószentmiklósi ellenfelével küzdött meg

Kis hokisaink az őszi szünetben sem tétlenkedtek, az egész hetes edzést pénteken egy mérkőzéssel koronázták meg, ezúttal a gyergyószentmiklósi ISK Lendület csapatát fogadtuk. Játékosaink mindhárom harmadban uralták a játékot, figyelmük egy pillanatra sem lankadt, igyekeztek minden edzői utasítást megfogadni. 

Vezetőedző: Szamel István

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://www.jegkorongszovetseg.hu/event/game/47963

 

Videók

Ajánló

Óbuda Hoki Kupa U14-es fordulójának végeredménye: 1. OHA 2. KSI SE 3. Justitia Szittyák 4. Szigeti Bikák
A múlt héten zajlott a Para Jégkorong világbajnokság Csehországban. A szerencse úgy hozta, hogy a világbajnok USA csapatának egyik játékosa, Chris Douglas ellátogat Magyarországra, és mivel nem bír a bőrében meglenni jég nélkül, ezért megkeresett bennünket, hogy esetleg játszhatna e Veletek, a KSI-s srácokkal, lányokkal, hogy megmutassa Nektek mi is az a Sledge Hockey. Az edzés előtt volt egy kis beszélgetés Chrisszel. A találkozás motivációt adhat mindnyájunknak. Kitartásból, életszemléletből sokat tanulhattunk.
Hétfőn az Óbuda Hockey Academy B, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák B vendégei voltak kölyköseink, akik sikerrel vették a kihívásokat.
12 éves játékosaink a Tüske- kupán négy mérkőzést játszottak veretlenül, döntőben 6:1 re győztek a Miskolciak ellen.
A KSI SE 2008-as, 2009-es és 2010-es születésű játékosaiból álló Montreal Canadiens szerezte meg az aranyérmet az Újbudán rendezett II. Tüske Kupán.