U14: Szép játék, megérdemelt győzelem

Jégkorong 2018.03.31.
Fölényes győzelemmel zárult a KSI kölyök csapatának a szezon utolsó idegenbeli mérkőzése. KSI SE: 21 - Veszprémi Jéglovagok: 1

Március utoló szombatján a KSI SE U14 kölyök csapata fölényes győzelmet aratott a Veszprémi Jéglovagok korosztályos csapata ellen.

Sok, de valószínűleg mindenkinek más-más szempontból marad emékezetes ez a mérkőzés. Egy valamit mindenképpen ki kell emelni: ezen a mérkőzésen lépett ismét pályára a csapat egyik kapusa, aki komoly betegség után vállalta a szereplést. Pályára lépését kitörő taps és ujjongás fogadta. A kapura küldött lövésekből egyet sem engedett be.

Azt is meg kell említeni, hogy az egész mérkőzés nagyon jó hangulató volt. Az ellenfél egy percre sem adta fel, sportszerűen küzdöttek, melynek egy becsület gól lett az eredménye.

U-14 II. ALSÓHÁZ - HELYOSZTÓ - U14 505 / AJKA

2018.03.31. SZOMBAT  10:00 (CEST)

VESZPRÉMI JÉGLOVAGOK : KSI SE

1:21

(0:7, 1:5, 0:9)

 

Fotók
Videók

Ajánló

Hétfőn az Óbuda Hockey Academy B, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák B vendégei voltak kölyköseink, akik sikerrel vették a kihívásokat.
12 éves játékosaink a Tüske- kupán négy mérkőzést játszottak veretlenül, döntőben 6:1 re győztek a Miskolciak ellen.
A KSI SE 2008-as, 2009-es és 2010-es születésű játékosaiból álló Montreal Canadiens szerezte meg az aranyérmet az Újbudán rendezett II. Tüske Kupán.
Pénteken az MJSZ szervezésében tartott power skating bemutató edzést a KSI növendékeinek a Millenáris Jégpályán Jécsi Gyula.
Hagyományainkhoz híven idén is szülő - gyerek mérkőzéssel búcsúztattuk az évet minden korosztályban