Új bírói lettek a KSI Karate Szakosztályának

Karate 2019.01.06.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.

Január 5-én, szombaton egy egész napos bírói képzést tartott a Magyar Karate Szakszövetség Bírói Bizottsága. A reggel 9 órakor kezdődő elméleti és gyakorlati képzést egy két részből álló vizsga zárta. Az első részben egy 120 kérdésből álló tesztet kellett kitölteni, majd az új fokozatra vizsgázóknak gyakorlati vizsgát is kellett tennie.

 

Egyesületünkből az alábbi személyek vették sikerrel a vizsgát:

Koburger Soma meghosszabbította Küzdőtérvezetői minősítését

Nagy Botond szintén meghosszabbította Vezetőbírő B minősítését

Szécsényi Vivien Vezetőbíró B minősítést szerzett

Beke Bálint, Kulcsár Péter, Ulrich Nándor és Szabó Gyula Máté pedig megszerezték első fokozatukat, és immáron Utánpótlás Segédbírók.

 

Gratulálunk mindenkinek

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén egyesületünk versenyzői Szekszárdon mérettették meg magukat, aminek meg is lett az eredménye. Hogy mennyire sikeresen? Olvasd el!
Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)