Újabb öt aranyérem a leány utánpótlásban!

Női torna 2017.11.25.
Újabb öt arany a MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon

Újabb öt aranyat és további nyolc érmet nyertek a Női Torna Szakosztály utánpótlás versenyzői a Központi Tornacsarnokban megrendezett MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon.

A legfiatalabbak I. korcsoprtos versenyének össetett bajnoka Bácskay Kincső lett!

A II. korcsoport összetett versenyét Balzsay Hanna nyerte. A dobogó többi fokára is KSI-s veresenyző állhatott. Második helyen Bogyó Anna végzett, a harmadik Gróf Diána lett.

A legidősebbeknél a III. korcsoportban Az összetett versenyt Szmirnov Anna nyerte. Bailey Kámea harmadik, Digruber Eszter negyedik, Gáspár Gréta tizedik, Gyovai Panna a tizennegyedik helyen végzett. Ebben a korosztályban szerenkénti eredményeket is hirdettek. Az ugrást és a talajt Szmirnov Anna nyerte. Ezen kívül szerzett még egy második helyet felemás korláton és egy negyedik helyet gerendán. Korláton Digruber Eszter és Bailey Kámea holtversenyben a haramdik helyet szerezte meg. Pontszerző helyen végzett még ugrásban Bailey Kámea hatodik helyezésével, Digruber Eszter gerenda negyedi és talaj ötödik helyezésével, valamint Gyovai Panna talaj hatodik helyezésével.

Edzőik: Zsigmondné Nagy Zsuzsa, Balzsayné Reubl Tünde, Pózna Előd és Kisiván István.

Gratulálunk az eredményekhez.

Videók

Ajánló

Berki Krisztián, Olimpiai Bajnok mellett, a műsorban bemutatkoztak leány, és fiú tornászaink is.
Női torna, Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Budapest, 2018. november 24.
Leány Utánpótlás CSB 3. forduló
Leány Utánpótlás Csapatbajnokság 2. forduló, Előírt Országos Bajnokság
Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló