Újabb sikeres utazás

Vízilabda 2017.10.15.
Debrecenben voltak országos csapataink, ahol fordulatos mérkőzéseken győztünk mindhárom korosztályban.

Három remek mérkőzésen volt túl szakosztályunk Debrecenben. Az első mérkőzést a Gyerek csapatunk játszotta, akik gyengébb kezdés után sikerült erőrekapni és ellépni ellenfelétől. Az második negyedtől teljesen átvették az irányítást a mérkőzésen és a végén 20-8-as győzelmet arattak.

A Serdülők következtek, akik hasonlóan a Gyerek csapathoz kicsit álmosan kezdték a mérkőzést. A második negyedtől sikerült egy kicsit ellépniük és a végéig növelni az előnyüket. A végén 18-6-os győzelmet arattak.

Az Ifjúsági csapatunk mérkőzése volt a legizgalmasabb. Az elején a Debreceniek uralták a mérkőzést és 4-1-re húztak el a negyed végére. A félidőig egy góllal tudtunk feljönni, de egy percig sem adtuk fel. A harmadik negyedben fordítottunk, az utolsó negyed előtt két góllal 6-4-re vezettünk. Az utolsó negyedben pedig egy nagy hajrába kezdtek és 11-5-ös győzelmet arattak.

További részletek a ksipolo.com-on.

Fotók
Videók

Ajánló

Vasárnap mindhárom korosztályos bajnokságban remekeltek vízilabdázóink.
A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.