Újonc Magyar Nemzetközi

Asztalitenisz 2018.01.08.
Straubinger Balázsnak mondhatni jól indult az új év. Csapatban ezüstérem,egyéniben bronzérmet sikerült nyernie.

Az újonc korosztály legrangosabb európai versenyével kezdődött meg pénteken a 2018-as,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.

Klubbunkat összesen 9 gyerek képviselte. Színvonalas mezőny gyűlt össze az angyalföldi sportközpontban.Straubinger Balázs amellett,hogy klubbunkat képviselte, a Magyar válogatott színeiben vett részt az eseményen.

Balázs csapatban az orosházi színekben versenyző Molnár Leventével egészen a döntőig jutottak ahol "hazai" végső küzdelem alakult ki hiszen a válogatott másik csapatával kerültek össze, de a végén a másik csapat örülhetett.

Egyéniben a főtáblára jutás Benczik Dórának, Trungel Mirellának Straubinger Balázsnak és Csaba Áronnak sikerült. 

Az első körön azonban már csak Balázs és Mirella jutottak túl. Balázs fantasztikus játékkal egészen az elődöntőig jutott ahol egy Dán fiúnak sikerült megállítania. (2:3)

Vigaszágon második helyet szerzett Vörös Balázs és szintén dobogóra álhatott Török Seiya Krisztián is.

Gratulálunk minden versenyzőnknek!

 

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.