Újonc sikerek a Serdülők között

Asztalitenisz 2017.10.30.
Orosházán rendezték meg a két napig tartó „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékversenyt,ahonnan két aranyat és két bronzérmet sikerült haza hoznunk.

Szombat reggel az U11 és U12 versenyszámmal kezdődött ahol a fiúknál Csaba Áron(U12) folytatta jó szériáját és most aranyéremmel térhetett haza. A harmadik helyet Straubinger Balázs szerezte meg.

U13 ban Straubinger Balázs VIII. helyen végzett. Kicsit előrébb vártuk őt,de másnap a Serdülők mezőnyében (S15) bomba meglepetéssel nagyszerű játékkal nála előrébb rangsorolt játékosokat legyőzve jutott az elődöntőbe ahol Balogh Bencétől 3:1 -re kapott ki. 

Huzsvár Erik az elődöntőben 3-0-ra győzte le a pécsi Hőgye Dánielt így a serdülő versenyszám döntőjében két újonc korosztályú csapott össze ahol Erik visszavágott a klubtársát búcsúztató tolnai Balogh Bencének és győzőtt 3-1 arányban.

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.