Vasbányai és Mike útjai elválnak

Kajak-kenu 2017.01.14.
Vasbányai és Mike Róbert kenu kettesben indultak együtt a Riói Olimpián, ahol 4. helyezést értek el.

Vasbányai Henrik és Mike Róbert kenu 2-es duónk a 2017- es idényt más párral tervezik. Fantasztikus eredményeket értek el együtt, világbajnokok lettek 2013-ban, és a 2016-os Riói Olimpián negyedikként haladtak át a célvonalon.
Robi a fiatal Ksi-s tehetségünkkel, Korisánszky Dáviddal folytatja. Henrik azonban az egyest helyezi előnyben az idei évben. Természetesen  nem zárkózik el Ő se  egy új párral való indulástól sem. 

Mind a két versenyzőnk új motivációkkal és új célokkal csaptak bele a kemény téli alapozásba!

 

Fotók
Videók

Ajánló

Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.