Vb érem, arany öröm!

Kajak-kenu 2017.08.29.
Szép meglepetéssel szolgált Hagymási Réka(honvéd) és Szabó Ágnes(KSI), akik K-2 200 méteren állhattak fel a dobogó legfelső fokára a Racicei Felnőtt világbajnokságra.

Csodálatos eredményt ért el Szabó Ágnes a honvédos Hagymási Rékával az életük első felnőtt világbajnokságukon! Az előfutamot magabiztosan megnyerve jutottak a dontőbe, ahol szint úgy nem találtak legyőzőre,  63 ezreddel elverve az olasz egységet állhattak fel a dobogó legtetejére! Fantasztikus eredményt és élményt szereztek ezzel a magyar szurkolóknak!

Gratulálunk nekik!

Hajrá KSI!

A futamot ezen a linken tudják visszatekinteni:

https://www.facebook.com/253827648144153/videos/687507071442873/

Kedd reggel a DIGI sport reggali start műsorában beszéltek a versenyről.

https://www.youtube.com/watch?v=fo2tBTyj9qg


 

Fotók
Videók

Ajánló

Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.