Véget ért az alapozás

Karate 2017.08.30.
Véget ért a KSI Karate Szakosztályának alapozó időszaka, ami egy 6 napos edzőtáborban csúcsosodott ki.

Hagyományokhoz híven a nyári alapozó időszakot edzőtáborral zárta a KSI Karate Szakosztálya. Hatalmas munka van a július vége óta tartó felkészülési időszakban mind a versenyzők, mind pedig az edzők részéről, ami meg is látszik a karatésok teljesítményén.

 

Mindenki rengeteget fejlődött, mindenki remekül hajtott és csinálta végig ezt az időszakot, úgyhogy nagy reményekkel vágnak bele a versenyzők az őszi versenyidőszakba, melynek az első állomása szeptember első szombati napján, a horvátországi Csáktornyán megrendezésre kerülő verseny.

 

Szurkolni ér, a karatékák pedig megpróbálnak mindent megnyerni, amit csak lehet:)

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.