Hírek

Tegnap Egerben jártak a KSI-s ökölvívók!

Ökölvívás
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.

Képriport az elmúlt hetek jégkorong mérkőzéseiről

Jégkorong
Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!

A 7. hét vízilabda hírei

Vízilabda

Gazsó Dorka: Kezdek felnőni, de még ráérek

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

Asztaliteniszezőink az M4 Jövünk című utánpótlás magazin 46. számában Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.

Atlétika

Magyarország Felnőtt, Junior és Ifjúsági Fedettpályás Összetett Bajnoksága 2020 Férfi Hétpróba – U20 fedett pálya Magyar Bajnokságán 2. Palicsek Botond 2002 KSI SE 4577 PB. 3. Varga Bercel 2001 KSI SE 4232 SB. 4. Sipos Boldizsár 2002 KSI SE 3545 PB A felnőtteknél 5. Gábris Dávid 1999 KSI SE 4590 PB. Edző: Tímár Mihály Gratulálunk! Női 3000 méteren Járdi Emese diadalmaskodott 10:12.54 PB-el. Edző: Kárai Kázmér Gratulálunk!
Magyarország Fedettpályás Serdülő Bajnoksága - 2020 Ballai Júlia 3.55m rúdugrásban, Máramarosi Rita 3000m-en 11:02.30-al lett Országos Bajnok a Serdülők között. Gyóni Maksa Levente 3.20m második, Lakos Dóra 3.40m-el 3.helyezett rúdugrásban. A bajnokok edzője Gach Gergő, Kovács Klára, és Kárai Kázmér. Gratulálunk! Gebauer Maja rúdugrónk 2020 február 7-én Lincoln városban 3.98m-es ugrásával a 3. helyen végzett. (Nebraska)
A Magyar Atlétikai Szövetség Nyílt Fedettpályás Versenye Palicsek Botond 2002 KSI SE 8.58 mp-el második 60m gáton! Edző: Tímár Mihály A serdülő lányok rúdugrásban egyéni csúcsot javítottak. Ballai Júlia 3.50 m, Lakos Dóra 3.40 m. Edző: Gach Gergő Gratulálunk!
Magyarország Fedettpályás Újonc Bajnoksága  2020 3. helyezést ért el Dóczi Bendegúz János 2007 KSI SE atlétája rúdugrásban az újonc országos fedettpályás bajnokságon. Bendegúz 2.50 m-t teljesített. Edző Gach Gergő Gratulálunk!

Férfi torna

Elhunyt Dr. Leopold József Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
16. Austrian Future Cup, Linz Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
Fiú Ifjúsági I.o. Szerenkénti OB., Budapest 2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.
Nagyüzem a tornacsarnokban Az őszi szünetben aktív pihenéssel töltik idejüket kis tornászaink.

Jégkorong

Új év új küzdelmek! Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Fölényes győzelem U16-os jégkorongozóinknál Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.
Jégkorong - 43. heti összefoglaló Múlt héten 4 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 42. heti összefoglaló Múlt héten 1 tornán és 5 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.

Judo

Varga Brigitta III. lett Pozsonyban Felnőtt női EO, Pozsony
Három érem a Felnőtt ORV-ről. Felnőtt-Junior ORV, Cegléd
Varga Brigitta újra a csúcsra akar jutni Nem úgy jött össze az ifjúsági világbajnok dzsúdós, Varga Brigitta legutóbbi két éve, ahogyan azt eltervezte. A Mol Alapítvány támogatottját sérülések is hátráltatták, ő ugyanakkor arra összpontosít, miben kell fejlődnie ahhoz, hogy újra a csúcsra érjen.
Varga Brigitta felnőtt országos bajnok! Felnőtt I. osztályú OB, Kecskemét

Kajak-kenu

'Megkapni ezt a díjat egy valóságos álom' Megtartotta évértékelő eseményét, és egyben évzáróját a Kolonics György Alapítvány a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) rendezvényközpontjában, a Stopper állóhajón. A tavaly három ifjúsági világbajnoki címet szerző Kőhalmi Emese pedig átvehette a Kolonics-díjat, ami a magyar kajak-kenu sport utánpótlásának legfontosabb elismerése.
Szépen siklanak a KSI hajói Gazsó Alida Dóra, Kőhalmi Emese, Redl András – csak néhány sikerember a KSI SE kajak-kenu szakosztályából, amely szinte tökéletes évet zárt. Oláh Tamás szakosztályvezetővel beszélgetett az Utanpotlassport.hu 2019-ről, a folyamatos sikerek titkáról és a folytatásról.
Kajak-kenu: ketten az új aranygenerációból Egyesületünk két kiváló kajakosával, Kőhalmi Emesével és Redl Andrással készített interjút az utanpotlassport.hu.
A 'legek' évzárója December 20-án tartotta a kajak-kenu szakosztály a szokásos évzáróját, a csepeli Corner Garden étteremben.

Karate

47. EKF Korosztályos Európa Bajnokság Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Három KSI-s karatés, a 47. Kadet- junior és U21-es Európa-bajnokságon Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Lemaradtunk, pótoljuk. Avagy az elmúlt hetek történései! Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!

Kerékpár

Évzáró, évnyitó rendezvény Az új helyünk kialakítása miatt, december eleje helyett Január 25. én tartottuk az évzáró rendezvényünket.
42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Elhunyt Bonn Ottó, a Központi Sportiskola egykori igazgatója Elhunyt Bonn Ottó, a Központi Sportiskola egykori igazgatója
Tagdíj tájékoztató KSI SE tagdíj tájékoztató
KSI-s versenyzőinket díjazták a Héráklész gálán KSI-s versenyzőinket díjazták a Héráklész gálán
50. alkallommal adták át az „Élen a tanulásban, élen a sportban” elismerést A budapesti Városháza dísztermében három kategóriában harminckét fiatal fővárosi sportoló vehette át az „Élen a tanulásban, élen a sportban” díjat. Az 50.

Női torna

Éremeső az Utánpótlás Országos Bajnokságon Leány torna Utánpótlás Országos Bajnokság
Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny
Salamunov Emlékverseny, Nemzetközi Torna Verseny 52. Salamunov Memorial Nemzetközi Torna Verseny
Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló

Ökölvívás

Remek évkezdés ökölvívóinknál - Öt induló, Öt érem! Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Holnap veszi kezdetét a 2020-as Énekes István Ökölvívó Emlékverseny Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.
III. XIXO Ice Tea Kupa Három első hely, és további három dobogós helyezés szikszóról!
Remek kezdés női ökölvívóinktól Szerbiában Negyven ország résztvevőivel zajlik a 9. alkalommal megrendezett Női Nemzeti Kupa Szerbiában, Zomborban.

Öttusa

Gulyás Michelle - legjobb magyarként - az ötödik helyen végzett Legjobb magyarként Gulyás Michelle az ötödik helyen végzett a budapesti Peridot nemzetközi fedett pályás öttusaverseny női döntőjében, melyet a címvédő brit Joanna Muir nyert meg.
Kezdődik a versenyidény Január 29.-én, a nők selejtezőjével kezdődik meg az év első megmérettetése, a nemzetközi fedett pályás Peridot verseny. A férfi selejtezőt csütörtökön, a női és férfi döntőket pénteken és szombaton rendezik meg. A budapesti esemény vasárnap, a négytusázók küzdelmeivel zárul.
Ismerkedés a fegyverekkel December 5.-én “meglepetés” edzésben volt része a Sport11-es csoport gyerekeinek: Farkas Zsolt csoportedző és Madaras Ádám világ és Európa-bajnok öttusázó, a lövészet és a vívás világába engedett bepillantást.
Kasza Róbert a Pesti Magyar Színház színpadán! Kasza Róbert, szakosztályunk többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázója lesz a vendége a Pesti Magyar Színház november 4.-én, 18:00 órakor kezdődő “Amiről még nem meséltem”– című műsorának. Vendéglátó, egyúttal a 28. est házigazdája: Elbert Gábor.

Sportlövészet

Nagyszerű teljesítmények mellett maradt hiányérzetünk a légfegyveres országos bajnokságon A pisztolyos versenyzők számára csütörtöktől szombatig tartó bajnokságra csapatunk nagy létszámban érkezett Százhalombattára.
Panni és Sára a Héraklész díjazottak között A 2019 Héraklész Díjátadó Gálán megosztott első díjat kapott az ifi EB-n aranyérmes pisztolyos csapat tagjaként, Komáromi Panni és Fábián Sára. Szívből gratulálunk!
Fábián Sára ismét győzött Sportlövőink az év első hétvégéjét lőállásban töltötték. Százhalombattán rendezték meg a második EB válogató versenyt.
Fábián Sára nyerte az első EB válogatót A szombaton megrendezett verseny női légpisztolyos döntőjébe a KSI négy versenyzője - Egri Viktória, Fábián Sára, Komáromi Panni és Nemes Adrienn - jutott be, ahol Sára a honvédos Sike Renátát és a pécsi Csonka Zsófiát megelőzve győzött. Szívből gratulálunk! Hajrá KSI!

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

A 6. hét vízilabda hírei Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.
Az 5. hét vízilabda hírei OB I-es győzelemmel kezdte az évet vízilabda szakosztályunk!
Európabajnok a Magyar vízilabda válogatott 21 esztendő után, Martz Tamás, volt KSI játékos, szövetségi kapitány vezetésével, Európa tetején válogatottunk!
Az 50. hét vízilabda hírei 2006-os csapat GYŐZELEM AZ FTC ELLEN Szombaton csapataink 4 meccset játszottak, az elsőt 12 óra 30 perckor, 2006-os csapatunk kezdte. Az ellenfelük az FTC-Telekom volt.