Hírek

A versenyzői csapatunk edzésén voltunk.

Karate
Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.

Guzsván Csaba hetedik!

Judo
Ifjúsági EK, Follonica

Magyarország Felnőtt, Junior és Ifjúsági Fedettpályás Összetett Bajnoksága 2019

Atlétika

Magyarország Fedettpályás Serdülő Bajnoksága - 2019

Atlétika

LSU

Asztalitenisz

ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
Győzedelmes hétvége A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.

Atlétika

Magyarország Fedettpályás Újonc Bajnoksága, és Nyílt Verseny. Lakós Dóra Újonc Országos Bajnok rúdugrásban 250cm-el, 60m gáton 2.helyezett! Nyílt versenyben Kulcsár Boglárka egyéni csúcsot ugrott 390cm!!
Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokság Egyéni csúcsok a Budapest Bajnokságon!! Kulcsár Boglárka 3.90 m rúdugrásban.
Évzáró az Atlétáknál Jó hangulatban lezajlott az atléták 2018-as évértékelő, évzáró rendezvénye. Összegeztük az év történéseit, ajándékokat osztottunk az eredményes sportolóinknak, megköszöntük edzőink fáradozását, és bizakodva nézünk a 2019-es év kihívásai elé. Köszönjük KSI SE!
X-MAS CUP 2018 Jól szerepeltünk az X-MAS Kupán Székesfehérváron. Kulcsár Boglárka, Ballai Júlia, Molnár Barnabás is első!! Gratulálunk!

Férfi torna

Utánpótlás férfi tornászaink edzését látogattuk meg. Pisák Tamás tanítványai is alapozással töltik az év elejét.
Sikeres szereplés a Liberecben (Csehország) megrendezett ORV-n Az utánpótlás válogatottal két KSI-s tornász vett részt, november 30 – december 1. között a liebereci ORV-n.
Országos Kadet Bajnokság Sikeres szereplés a kadet bajnokságon.

Jégkorong

Ünnepi hangulatban Hagyományainkhoz híven idén is szülő - gyerek mérkőzéssel búcsúztattuk az évet minden korosztályban
Edzés az új jégpályán. A KSI jégkorong-szakosztálya birtokba vette a Millenárison felállított jégpályát.
Balogh Tibor a Hírességek csarnokában! Balogh Tibort szakosztály vezetőnket,, Hudák Gábort, Losonci Györgyöt és Pék Györgyöt a Roland Divatház Négy Nemzet Torna magyar–olasz mérkőzése előtt köszöntötték.
U12 B - ISK LENDÜLET Gyergyószentmiklós mérkőzés Október eleje óta zajlanak a jégkorong mérkőzések az U12-es korosztályban, "B" csapatunk ezúttal gyergyószentmiklósi ellenfelével küzdött meg

Judo

Tóth Ármin harmadik! Serdülő B fiú diákolimpia, Nagykőrös
Kalász Ákos győzött Ifjúsági ORV, Győr
Kettő érem Aradról. U16&U18 nemzetközi, Arad

Kajak-kenu

Képriport a tanmedencéből. Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Átalakul az ifjúsági világbajnok aranynégyes Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
Az év csapata lett a világbajnok kajak női ifi négyes A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Kettes kör, az októberi nyárban. Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.

Karate

Új bírói lettek a KSI Karate Szakosztályának Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell kvalifikálta magát az Európa Bajnokságra Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Nagy Botond, WKF világbajnokság, Guinness rekord Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Az elmúlt 2 hét eseményei Habár hírek nem jöttek, de nem telt eseménytelenül a KSI Karate Szakosztályának az elmúlt két hete. Ezalatt a rövid idő alatt volt két verseny és egy edzőtábor, valamint szuper eredmények.

Kerékpár

KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.
Megszépült kerékpár szakosztályunk busza! Új dekorációt kapott kerékpár szakosztályunk busza.
Hat arany két versenyzőtől az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Sáry Boglárka és Szegedi Marcell 3-3 bajnoki címet szerzett az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Tamásiban.
Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Két ezüst és két bronzérmet szereztek a KSI bringásai a hegyi bajnokságon.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Február 4 és 8.-a között a sportorvosi rendelés szünetel! A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
 A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita
EGY NAP AZ UTÁNPÓTLÁSÉRT A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Elhunyt dr. Vindisch Kálmán vízilabdázó. Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.

Női torna

Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Női torna, Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Budapest, 2018. november 24.
Leány Utánpótlás CSB 3. forduló Leány Utánpótlás CSB 3. forduló
Leány Utánpótlás CSB 2. forduló Leány Utánpótlás Csapatbajnokság 2. forduló, Előírt Országos Bajnokság
Sikeres idénykezdet női tornában Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló

Ökölvívás

2.Eger Kupa Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Értékes Érmek Zágrábból Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Elsöprő siker a serdülő OB-n Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Szombaton Ócsán léptek ringbe a KSI-s bunyósok Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.

Öttusa

Öttusázóink lovas edzésén jártunk. Öttusázóink a Nemzeti lovardában csiszolják tudásukat.
Bizonyítottak reménységeink Az október 26-28. között lezajlott varsói Olimpiai Reménységek Versenyéről (Olympic Hopes) a magyar delegáció 7 arany-, 4 ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.
Takács Péter edzőnek mindene a tanítás Mestermunka című sorozatunkban hétről hétre olyan edzőket mutatunk be, akik a pályafutásuk során mindvégig példaértékű utánpótlás-nevelő munkát végeztek. Akikre a tanítványaik nemcsak jó szívvel gondolnak, hanem büszkék is rájuk; arra, hogy a kezük alatt fejlődhettek élsportolókká. E heti vendégünk Takács Péter, a KSI öttusaszakosztályának vezetője, vívóedző. A kiemelkedő edzői tevékenységet és nevelő-oktató munkát végző sportszakemberek elismerésére alapított Bay Béla-díj 2015-ös jutalmazottja, ugyanettől az évtől mesteredző. Ő a többszörös junior és felnőtt világ-, illetve Európa-bajnok Kasza Róbert, valamint a fiatalok és a felnőttek mezőnyében szintúgy világ- és Európa-bajnok Földházi Zsófia nevelőedzője, de a legfiatalabbak közül az ifjúsági olimpián szereplő, 17 éves kora dacára már felnőtt vb-ezüstérmes Gulyás Michelle is a tanítványa.
Ifjúsági olimpia: Gulyás Michelle bronzérmet nyert Bronzérmet szerzett az öttusázó Gulyás Michelle a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián.

Sportlövészet

Országos Bajnokság és EB válogató - A nagyok hozták a kötelezőt, a kicsik pedig szenzációsan lőttek Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
Minden aranyérmet elhoztak lányaink A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Év eleji eredményekkel, de jó helyezésekkel zártuk az első EB válogatót Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
Egri Viktória a 'Jövünk' című utánpótlás magazinban. A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

Első osztályban a BHSE ellen A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Ifi vízilabdázóink az M4 Sport 'Jövünk!' című műsorában Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
KSI vízilabda a Mányoki úti uszodában! Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
Egyre jobban megy OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.