Hírek

Ismét edzőmeccseltek a lányok

Jégkorong
Női U25-ös csapatunk vasárnap a Tüskecsarnokban zárta le felkészülését a MAC Budapest Marilyn Junior ellen. A találkozón voltak biztató momentumok, a végén a büntetőlövéseket pedig meg is nyertük!

A 37. hét vízilabda hírei

Vízilabda
szeptember 14. MAGABIZTOS JÁTÉK, FÖLÉNYES GYŐZELEM Szombat délután 14 órakor, 2007-es csapatunk is megkezdte a bajnoki szezont, ellenfelük pedig a KÓPÉ ÚVSE csapata volt.

Serdülő Csapatbajnokság Székesfehérvár

Atlétika

A csúcsforma után is van élet

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

Régiós verseny, 2019 Hét dobogós helyezés a hétvégén!
Serdülő évadnyitó verseny a BVSC-ben A BVSC őszi évadnyitó versenyén remekül szerepeltek versenyzőink.
Öt hetes versenyzői táborral készülnek asztaliteniszezőink A KSI SE Asztalitenisz szakosztálya megkezdte 5 hetes nyári alapozó edzőtáborát.
Magyar ezüst a spanyol utánpótlás-bajnokságról A magyar csapat harmadik ezüstérme is megszületett a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. A KSI SE asztaliteniszezője, Huzsvár Erik serdülő párosban a német Felix Köhler oldalán állhatott a dobogó második fokára.

Atlétika

3. Atlétikai Magyar Serdülő Liga Döntő Máramarosi Rita 800 m-en harmadik helyezést ért el a Serdülők Ligaversenyében! A felnőttek Szuperligaversenyében három próbában Gábris Dávid 8., és 400m női gáton Molnár Judit (6. helyezés) személyében voltunk érdekelve a döntőben. Gratulálunk!!
Atlétika Toborzó Gyertek Atletizálni! A KSI SE Atlétika Szakosztálya felvételt hirdet a 2004-2010 között született ugrani, dobni vagy futni szerető gyerekek részére. Kipróbálhatjátok magatokat szeptemberben hétfő és szerdai napokon az atlétika pályán, a Ludovika Arénában.
3. Atlétikai Junior-Ifjúsági Magyar Liga Döntő - 2019 Varga Bercel 400m gáton második, 110m gáton a harmadik a Liga döntőben. Gratulálunk!!
Budapest  Junior és Ifjúsági Bajnokság Molnár Judit 400m gáton Budapest Bajnok. Palicsek Botond magasugrásban harmadik, 110m gáton második. Antal Bálint az ifjúságiaknál első helyet szerezte meg távolugrásban. Gratulálunk!

Férfi torna

Junior Torna Világbajnokság, Győr Hatalmas élmény volt számunkra ez a világbajnokság. Nem csak azért mert még soha nem voltunk hasonló rendezvényen, hanem azért is mert itthon rendezték és a hazai szurkolók mindent megtettek hogy plusz erőt meríthessünk belőlük.
A világbajnokság célegyenesében a juniorválogatott Az alábbi linken látható, az M4 sportcsatorna, 'Jövünk Utánpótlás magazinjának' riportja férfi tornászainkkal, és edzőjükkel, Pisák Tamással.
Tornaterem: MEGTELT! A szünidő beköszöntével elindult torna szakosztályunk nyári napközis tábora.
Két férfi tornászunk az I. Junior VB. keretében A Budapest Kupa után keretet hirdettek a fiúknál a junior torna-világbajnokságra

Jégkorong

A jégen is felkészültek Nyár végén tartotta idei második edzőtáborát a KSI U14-es és U16-os jégkorongcsapata. A helyszín ezúttal a festői Sátoraljaújhely volt, ahol napi három edzéssel hangolódott a szezonra a mintegy 40 fiatal.
Fölényes győzelem az edzőmeccsen Jégkorongozóink fölényes győzelmet arattak az OHA B csapata ellen. Csapatunkat Kerekes András vezette. Hajrá KSI!
Meglátogattuk a családot A KSI SE Jégkorongszakosztálya múlt héten Boldizsár László és Kerekes András vezetőedzők szervezésében, valamint Dévai Zsombor és Papp Mercédesz edzők segítségével szezonindító edzőtábort tartott U14-es és U16-os korosztályú növendékeinek, amelynek keretében a játékosok és mentoraik rendszeresen ellátogattak az egyesület különböző szakosztályaihoz.
Bunyó, amiért nem jár két perc Folytatódik jégkorongozóink ismerkedése egyesületünk szakosztályaival.

Judo

Öt érem Szegedről U16 Euro Liga, Szeged
Új edző a fedélzeten! Utánpótlás építés
A Hajime judo magazin, legendás szakosztályvezetőnknél, Tozsó bácsinál járt Otthonában adott interjút a 71 éves Tóni bácsi.
Varga Donát ismét ötödik! Junior EK, Poznan

Kajak-kenu

Maraton VB. válogató, Tokaj VB. válogató verseny volt hétvégén Tokajban. Az októberben, Kínában megrendezésre kerülő világbajnokságra három kajakosunk utazhat. Vékassy Bendegúz, Redl András, és Kőhalmi Emese váltott repülőjegyet!
Kisimultak a ráncaim! – interjú Gintl Andreával Az ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon Kőhalmi Emese három olimpiai versenyszámban is aranyérmet nyert, ami után edzőjével, Gintl Andreával beszélgettünk tanítványáról, a tornáról, a legnagyobb hazai riválisról és az egyre közelebb lévő felnőtt mezőnyről.
Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK! Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK K4 500 méteren
Elkezdődött a várva várt Szeged-i kajak-kenu világbajnokság Minden versenyen történik valami váratlan, a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság sem kivétel ez alól!

Karate

Nagy Botond Egyetemi Európa Bajnok Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.
Remekül szerepeltek a karatésaink az ISF Combat Games-en! Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.
Két versenyzőnk is képviseli hazánkat az ISF Combat Games-en Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en
Randori edzés Bátaszéken Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Elhunyt Mohácsi Attila mesteredző Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy MOHÁCSI ATTILA mesteredző a KSI SE vízilabda edzője életének 80. évében, 2019. szeptember 09-én váratlanul elhunyt. "Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani"
 Dr. Vannai Judit új könyvvel jelentkezik! A KSI volt sportorvosának könyve előrendelhető, a sportorvos.hu weboldalon.
Találkozások Tusványoson Prof. Dr. Kollár Lajos úrral a tusnádfürdői beszéd előtt, az EMMI miniszter egészségügyi tanácsadójával, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével is beszélgetett elnökünk Zsodos Péter.
Tusványoson összehoz a jégkorong! Ezúttal is ott lesz a sport az idén harmincéves Tusványosi Szabadegyetemen. A program nulladik napján, július 24.-én, minden eddiginél gazdagabb programmal készültek a szervezők.

Női torna

Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló
Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság
Edzőtáborban a leány tornászok Tatán edzőtáboroznak a leány tornászaink

Ökölvívás

Négy győzelem a szegedi Fesztivál kupán A négy napos hosszú hétvégén sem pihent a KSI ökölvívó csapata. Szegeden a 3. Fesztivál kupán mutathatták meg legjobbjaink, hogy a nyári szünet alatt is keményen dolgoznak.
Értékes III. hely a Balkán Kupán.  /Bulgária, Botevgrad/ Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.
13. alkalommal ostromoltuk Kőszeg várát Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.
Nyáron is gőzerővel folynak az edzések a KSI ökölvívó műhelyében! Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.

Öttusa

Egy NAGY Itt akartam visszavonulni, de visszanyertem a hitem
LaserRun VB. eredmények Remek KSI eredmények a korosztályos LaserRun VB.-n!
Öttusa-vb: Ezüstérmes a magyar férficsapat, Kasza Róbert – legjobb magyarként – az ötödik helyen végzett Ezüstérmet nyert a magyar férficsapat – Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállításban – szombaton a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Győzött a dél-koreai válogatott, míg a bronzérmet a britek harcolták ki.
Versenyzőink tucatnyi érmet szereztek a németországi Laser Run Európa-bajnokságon Remekül szerepeltek szakosztályunk versenyzői a németországi Laser Run Európa-bajnokságon: a csapatban és váltóban elért érmes helyezések mellett jó néhányan egyéniben is dobogóra állhattak.

Sportlövészet

Nemes Adrienn és a KSI csapata a sportpisztolyos felnőtt bajnok! Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.
Van még teendőnk az EB előtt A sportlövők Olimpiai Reménységek Versenyén 20 ország 370 versenyzője állt lőállásba a csehországi Plzenben, köztük a KSI négy lövője.
Bronzérem a fegyverek városából Minden évben a világ legnagyobb junior versenyét a németországi Suhlban rendezik meg.
Csodálatos lányok tízes-lövő pisztollyal A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

Elindult az őszi szezon. A 36. hét eredményei. ELINDULT AZ ÚJ SZEZON. Péntek reggel elstartolt a 2019/2020-as év Országos Bajnoksága. Elsőként a serdülők ugrottak vízbe a Bárány István uszodában. Az első ellenfelünk a hazai ZF-Eger csapata volt.
A 15 éves Nagy Ákos szerint a csapaté az összes díj A nemzetisport.hu riportja Nagy Ákos válogatott vízilabdázónkal: A 15 éves vízilabdázó, Nagy Ákos ebben az évben mindent megnyert, amit lehetett. Klubjával veretlenül lett bajnok, a válogatottal aranyérmet szerzett az U15-ös korosztály első Európa-bajnokságán, amelyen amellett, hogy gólkirályi címig jutott, a torna legértékesebb játékosának díját is átvehette.
Három KSI-s játékos az U15 Európa Bajnok vízilabda válogatottban Hárman képviselték egyesületünket az Európa Bajnok csapatban. Országh Mihály, Szépfalvi Gergő, és Nagy Ákos, akit az EB legértékesebb játékosának választottak!
HaBaWaBa Bajnok az U9 KSI SE Blue Dolphins! Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!