Hírek

Elhunyt dr. Szívós István

Központ
Életének 72. évében elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, az FTC egykori klasszis vízilabdázója, a KSI SE Vízilabda szakosztályának vezetője.

Fábián Sára győzött a nyitrai nemzetközi junior versenyen

Sportlövészet
Hagyományosan az új versenyévad első nemzetközi versenyét a szlovákiai Nyitrán rendezi meg a szomszédos ország szövetsége. A magyar válogatott tagjaként négy KSI-s versenyző indult a hat országból érkezett ellenfelekkel együtt.

Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny

Női torna

Varga Donát győzött a MEFOB-on is!

Judo

LSU

Asztalitenisz

Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.
Régiós verseny, 2019 Hét dobogós helyezés a hétvégén!

Atlétika

Közptávfutóink Amerikában A Portlandi Egyetem csapatát erősíti a két KSI-s futónk, akik egyre jobb eredményeket érnek el az USA-ban. Ennek ellenére hamarosan hazatérnek és továbbra is a KSI-t erősítik. https://www.upbeacon.com/article/2019/11/cross-country-hungary-weiler-pataki-top-finishers
Az eddigi legnagyobb Magyar siker Ultrafutásban Öröm volt magyarnak lenni az eredmény hirdetésen, eddigi minden idők legjobb szereplését mondhatjuk magunkénak az ultrázás történetében az egyéni és csapateredményeket is figyelemben véve. - Molnár Tamás
Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnokság Lakos Dóra Országos Bajnok az újoncok négy próba C változatában! Gratulálunk!!!
Magyarország 2019. évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc  Összetett Atlétikai Bajnoksága https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2019/2019-09-21-22-osszetettob_v1.pdf

Férfi torna

Nagyüzem a tornacsarnokban Az őszi szünetben aktív pihenéssel töltik idejüket kis tornászaink.
Győr, Mesterfokú Bajnokság több korosztályban, kitűnő eredményekkel. (X. 25-26-27) Kiváló eredményeket szállítottak férfi tornászaink, a Győrben megrendezett Mesterfokú bajnokságról.
Értékes eredmények serdülő férfi tornászainknál Jól teljesítettek serdülő kezdő és haladó tornászaink az Országos Bajnokságon.

Jégkorong

Jégkorong - 43. heti összefoglaló Múlt héten 4 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 42. heti összefoglaló Múlt héten 1 tornán és 5 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 41. heti összefoglaló Az elmúlt héten 6 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 39-40. heti összefoglaló Az az elmúlt két hétben összesen 6 jégkorongcsapatunk vett részt tornán vagy bajnoki mérkőzésen.

Judo

Varga Donát aranyérmes! Serdülő B fiú-, és Junior B férfi OB, Győr
Tóth Fanni ötödik! Felnőtt EK, Malaga
Domoszlai Zolta második! Koroska Open, Slovenj Gradec
Tatár Viktor harmadik! Diák A OB, Kecskemét

Kajak-kenu

A csúcsforma után is van élet Csütörtökön megkezdte szereplését a magyar kajak-kenu válogatott Tokióban, az előolimpián. Bár a mieink közül többen két hetes pihenő után érkeztek, és az időeltolódás utáni átállás is sokakat megviselt, a csapat szereplésére eddig mégsem lehet panasz, hiszen minden magyar egység bejutott a középfutamba.
Maraton VB. válogató, Tokaj VB. válogató verseny volt hétvégén Tokajban. Az októberben, Kínában megrendezésre kerülő világbajnokságra három kajakosunk utazhat. Vékassy Bendegúz, Redl András, és Kőhalmi Emese váltott repülőjegyet!
Kisimultak a ráncaim! – interjú Gintl Andreával Az ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon Kőhalmi Emese három olimpiai versenyszámban is aranyérmet nyert, ami után edzőjével, Gintl Andreával beszélgettünk tanítványáról, a tornáról, a legnagyobb hazai riválisról és az egyre közelebb lévő felnőtt mezőnyről.
Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK! Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK K4 500 méteren

Karate

Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
KSI lett a legeredményesebb csapat az idei Cikádor kupán Szeptember 21-én rendezték meg az idei Cikádor Kupát, ahol karatékáink remek szerepléssel összesen 29 érmet szereztek!
Budapest Open, 3 érem és értékes kvalifikációs pontok Két versenyzőnk is értékes kvalifikációs pontot szerzett a soron következő Európa Bajnokságra.
Szezonindító verseny Horvátországban Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

EGYÜTT AZ ÁLLATOKÉRT EGYÜTTMŰKÖDÉS SZÜLETETT A GÖDÖLLŐI ÁRVA LELKEK ÁLLATVÉDŐ ALAPÍTVÁNY ÉS A KSI SE KÖZÖTT.
Újabb támogató Gazsó Dorka mellett A Mauri utazási iroda is támogatja versenyzőnket.
Hét szakosztályunk vett részt szomszédunk fesztiválján Gyönyörű időben zajlott a sportfesztivál.
Gazsó Alida Dórát az Inter Computer Csoport támogatja 2019.09.30-án szerződés került aláírásra Gazsó Alida Dóra Olimpiai felkészülését támogatva az Inter Computer Csoport és a KSI SE között.

Női torna

Salamunov Emlékverseny, Nemzetközi Torna Verseny 52. Salamunov Memorial Nemzetközi Torna Verseny
Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló
Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló

Ökölvívás

Győzelem a szlovákiai V4 tornán November első hétvégéjén került megrendezésre a Szlovákiai V4-ek elnevezésre hallgató torna, ahol a két szlovák csapat mellett, cseh és lengyel versenyzők mérhették össze tudásukat.
Öt érem Egerből Október 16-19.között került megrendezésre, a 2019-es junior ob. Eger városában. Hét KSI-s versenyző vett részt a viadalon, akik közül öten dobogóra tudtak állni.
Ökölvívás IV. Duna Kupa, Dunaújváros Duna Kupa 2019 Junior csapatunk tarolt a színvonalas nemzetközi versenyen.
Serdülő Országos Bajnokság 2019, Győr 6 versenyző, 6 érem.!!! Összesítésben 2. helyen zárt szeretett egyesületünk.!!!

Öttusa

Kasza Róbert a Pesti Magyar Színház színpadán! Kasza Róbert, szakosztályunk többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázója lesz a vendége a Pesti Magyar Színház november 4.-én, 18:00 órakor kezdődő “Amiről még nem meséltem”– című műsorának. Vendéglátó, egyúttal a 28. est házigazdája: Elbert Gábor.
DIAPOLO ELIT BAJNOKSÁG U11-13-15 Remek szereplés a korosztályos ELIT bajnokságban!
Egy NAGY Itt akartam visszavonulni, de visszanyertem a hitem
LaserRun VB. eredmények Remek KSI eredmények a korosztályos LaserRun VB.-n!

Sportlövészet

Az új pisztoly sikereket hozott Fábián Sárának A hullámvölgyek ellenére a 17 éves Fábián Sára Ráhel végül jelezte, továbbra is a magyar sportlövészet utánpótlásának meghatározó alakja. A KSI Mol Alapítvány által támogatott pisztolyosa országos csúccsal kezdte, majd Európa-bajnokként zárta az évet.
Fábián Sára és Komáromi Panni sporttörténelmet írt pisztolyos csapattársaival A csodálatosan feldíszített Fehér Úti Nemzeti Lőtér adott otthont az első ízben megrendezett Ifjúsági Liga Európa Bajnokság döntőjének.
Ifjúsági és Junior 25-50 méteres OB. A nagyok hozták a kötelezőt, az újoncok megállták a helyüket

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

A 44. hét vízilabda hírei Tizenegy mérkőzés, kilenc győzelem - két vereség a 44. hét mérlege.
A 18 éves Bóbis Botond nem tud ötméterest hibázni Ha a vízilabdában ötméteresről van szó, akkor a 18 éves Bóbis Botond a megoldás. A fiatal játékos ebben a szezonban kettős játékengedéllyel három bajnokságban és a kupában is biztos kézzel értékesíti a büntetőket – mindegyiket.
A 43. hét vízilabda hírei Gyermek csapatunk győzedelmeskedett a Honvéd ellen.
A 42. hét vízilabda hírei FÖLÉNYESEN NYERT 2006-OS CSAPATUNK A mai nap első meccsét 2006-os csapatunk játszotta az Oázis Sport Club ellen.