Hírek

Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága 2019

Atlétika
Első napon Lakos Dóra 1. Hriczu Kinga a 2. helyet szerezte meg rúdugrásban, a fiúknál Garabics Dániel 3. helyezett. A serdülőknél több egyéni csúcs dobogó közeli helyezésekkel. Gratulálunk, jó pihenést!!!

HaBaWaBa Bajnok az U9 KSI SE Blue Dolphins!

Vízilabda
Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!

Érmek és helyezések a Decathlon MK 4. fordulójáról és a Laser Run MK 3. fordulóról

Öttusa

Breitner Hanna ezüstérmet nyert a Budapest Bajnokságon

Öttusa

LSU

Asztalitenisz

Magyar ezüst a spanyol utánpótlás-bajnokságról A magyar csapat harmadik ezüstérme is megszületett a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. A KSI SE asztaliteniszezője, Huzsvár Erik serdülő párosban a német Felix Köhler oldalán állhatott a dobogó második fokára.
ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.

Atlétika

Magyarország Ifjúsági Atlétikai Bajnoksága – 2019 Kulcsár Boglárka aranyérmes, Antal Bálint egy cm különbséggel a második az Ifjúsági Országos Bajnokságon. Rúdugrásban 380cm Boglárka, míg távolugrásban 669cm Bálint teljesítménye! Gratulálunk!
Vrbovec (CRO) Rúdugró Gála Kulcsár Boglárka 3.80cm-t teljesített, és 2.helyezést ért el a Vrbovecben (CRO) rendezett utcai rúdugró gálán. Gratulálunk!
46. Paulínyi Jenő Emlékverseny A versenyen zajlott a KSI SE Főző János 800m-es emlékversenye, amely az ifjúsági-serdülő lányok részére lett kiírva. A serdülő korú Máramarosi Rita a 3. helyet szerezte meg, míg húga, Anna a 2. helyezést hozta az újoncoknál. Lakos Dóra 2. lett gerelyhajításban, szintén újonc korosztályban. Gratulálunk!!
MTK - Gyermek, újonc és serdülő rúdugró verseny Rúdugrásban Lakos Dóra, Hriczu Kinga, Garabics Dani a dobogón!

Férfi torna

Junior Torna Világbajnokság, Győr Hatalmas élmény volt számunkra ez a világbajnokság. Nem csak azért mert még soha nem voltunk hasonló rendezvényen, hanem azért is mert itthon rendezték és a hazai szurkolók mindent megtettek hogy plusz erőt meríthessünk belőlük.
A világbajnokság célegyenesében a juniorválogatott Az alábbi linken látható, az M4 sportcsatorna, 'Jövünk Utánpótlás magazinjának' riportja férfi tornászainkkal, és edzőjükkel, Pisák Tamással.
Tornaterem: MEGTELT! A szünidő beköszöntével elindult torna szakosztályunk nyári napközis tábora.
Két férfi tornászunk az I. Junior VB. keretében A Budapest Kupa után keretet hirdettek a fiúknál a junior torna-világbajnokságra

Jégkorong

U-14 Óbuda Hoki Kupa Óbuda Hoki Kupa U14-es fordulójának végeredménye: 1. OHA 2. KSI SE 3. Justitia Szittyák 4. Szigeti Bikák
Világbajnok para-hokissal /Sledge Hockey/ edzettünk! A múlt héten zajlott a Para Jégkorong világbajnokság Csehországban. A szerencse úgy hozta, hogy a világbajnok USA csapatának egyik játékosa, Chris Douglas ellátogat Magyarországra, és mivel nem bír a bőrében meglenni jég nélkül, ezért megkeresett bennünket, hogy esetleg játszhatna e Veletek, a KSI-s srácokkal, lányokkal, hogy megmutassa Nektek mi is az a Sledge Hockey. Az edzés előtt volt egy kis beszélgetés Chrisszel. A találkozás motivációt adhat mindnyájunknak. Kitartásból, életszemléletből sokat tanulhattunk.
Két diadallal zártak az U14-es hokisok Hétfőn az Óbuda Hockey Academy B, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák B vendégei voltak kölyköseink, akik sikerrel vették a kihívásokat.
Négy nap alatt hat mérkőzés… Kupagyőzelemmel!!! 12 éves játékosaink a Tüske- kupán négy mérkőzést játszottak veretlenül, döntőben 6:1 re győztek a Miskolciak ellen.

Judo

Varga Donát ötödik! Junior EK, Szarajevó
Bronzos visszatérés Junior EK, Paks
Ma is a judóban él első olimpiai pontszerzőnk A judo ugyancsak mozgásigényes sportág. Aki ezt választja és részt vesz rendszeresen az edzéseken, annak nem lesznek testsúlygondjai. Legfeljebb akkor, ha olyan súlycsoportot választ, ahol rendszeresen fogyasztania kell. A hetvenegy esztendős Dr. Hetényi Antal ma ifjúkori testsúlyának a kétszeresét cipeli, mozgásában erősen korlátozott. Köszönettel vettem meghívását és fel is kerestem a XII. kerület egyik erdőszéli, kellemes helyen lévő társasházi lakásában, ahol jó hangulatban elbeszélgettünk.
Judo Bronzérem az ISF Combat Games-en Péter Fruzsina Virág, -57kg súlycsoportban bronzérmet szerzett!

Kajak-kenu

KSI kajakosai a nyári világversenyeken KSI kajakosai a nyári világversenyeken
Felnőtt és Ifjúsági válogatóverseny, Szolnok Remek folytatás kajak-kenusainktól Szolnokon
Egy nagyszerű nap Szolnokon Nagyszerűen indult a második kajak-kenu válogató Szolnokon
Aranyeső a hétvégi Budapest Bajnokságon! Budapest Bajnokság volt az Újpesti öbölben hétvégén kajakosainknak és kenusainknak!

Karate

Remekül szerepeltek a karatésaink az ISF Combat Games-en! Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.
Két versenyzőnk is képviseli hazánkat az ISF Combat Games-en Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en
Randori edzés Bátaszéken Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.
KSI lett a legeredményesebb csapat az Erzsébet Kupán Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Erzsébet kupa, ahol egyesületünk versenyzői remekül helytálltak.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Július 8-21 között a sportorvosi rendelés szünetel! A sportorvosi rendelés július 8-21. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK
Könyv Kocsis Mihályról, a KSI egykori igazgatójáról Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.
KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16. KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.

Női torna

Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló
Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság
Edzőtáborban a leány tornászok Tatán edzőtáboroznak a leány tornászaink

Ökölvívás

Legjobb 8 között Minkszben Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben
Galacban (Románia) zajlik a junior ökölvívók Európa-bajnoksága Versenyzőnk, Dobos Rebeka (60kg) képviseli hazánkat.
Év eleji ökölvívó sikerek! A tavasz folyamán számos nemzetközi és hazai versenyen vett részt a KSI SE ökölvívó szakosztálya.
2.Eger Kupa Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..

Öttusa

Gulyás Michelle és Regős Gergely is egyéni bronzérmet nyert az ob-n Két egyéni bronz mellett egy-egy csapat ezüst- és bronzérem is szakosztályunk versenyzőinek vitrinjébe került a hétvégi NU SKIN felnőtt országos bajnokságon.
Értékes érmek és helyezések a székesfehérvári Decahlon MK-fordulókról Székesfehérvár adott otthont a Decathlon MK 1. forduló U10-15 váltó versenyeinek és az MK 2 forduló 2tusa egyéni és csapat küzdelmeknek. Szakosztályunk sportolói ezúttal is arany-, ezüst- és bronzérmekkel, valamint jó néhány 4-6. hellyel zárták a két napos versenyt.
Lovasképesítő vizsga: kipipálva! Szakosztályunk két fiatal versenyzője, Breitner Hanna és Mihály Eliora a mai napon a Kerepesi úti Nemzeti Lovardában sikeresen teljesítette a lovasképesítő vizsgát, így mindketten “igazi” öttusázóvá váltak.
Gulyás Michelle és a női csapat ezüstérmet, a férfiak bronzot nyertek a junior ob-n Gulyás Michelle egyéni második helye mellett egy női csapat ezüstéremmel is gazdagodott a hétvégi junior országos bajnokságon. A Gulyás Michelle – Bánki Adél – Kállai-Simóka Nóra – összeállítású KSI-s trió a Volán Fehérvár mögött, a Trion SC csapatát megelőzve léphetett dobogóra.

Sportlövészet

Csodálatos lányok tízes-lövő pisztollyal A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!
Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága 2019, Légpisztoly 20 lövés Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
Újabb sikeres hétvége A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.
Európa bajnoki sikerektől az általános iskolás dobogóig Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

A 24. hét vízilabda hírei AZ IFI BUDAPEST BAJNOKSÁG ÉLÉN
A 23. hét vízilabda hírei MÁSODIK LETT IFJÚSÁGI CSAPATUNK
A 22. hét vízilabda hírei BAJNOKOK A 2007 BAJNOKSÁGBAN Csapatunk megnyerte utolsó mérkőzését is a 2007-es Bajnokságba, ezzel megnyerte a 2007-es Bajnokságot. Az OSC végzett a második helyen, akiket mi 6-5-re győztünk le, így 3 ponttal előttük végeztünk.
U15-ös bajnokcsapatunk a Jövünk! utánpótlásmagazin 22. részében 4. alkalommal bajnok U15-ös csapatunk! Az M4-en látható Jövünk! című utánpótlás magazin riportját az alább linken nézhetjük meg: