Asztalitenisz szakosztályi hírek

Olimpiai reménységek versenye A november 18-20 között megrendezett utánpótlás tornán öt ország 30 reménysége szerepelt, a mieink cseh,szlovák,lengyel és osztrák ellenfelekkel mérhették össze tudásukat. A KSI asztalitenisz szakosztályából Huzsvár Erik képviselt minket.
 KSI bronzérem a 2016. évi Serdülő TOP12 bajnokságon Az Országos ranglista legjobb 12 játékosa körmérkőzéses versenye. Egyesületünket ketten képviselték Terék Norbert és Huzsvár Erik.
Hungarian Mini Cadet Open Az újonc korosztály egyik legrangosabb európai viadalával kezdődött meg pénteken a 2017-es,hazai asztalitenisz-versenyév az angyalföldi Láng-sportcentrumban. Csapatban és egyéniben ( U11 U13) mérhették össze tudásukat a versenyzők.
Csapatban Ezüstérem a Mini Cadet Openről Magyarország A csapata ( Huzsvár Erik KSI,Balogh Bence Fastron Tolna) ezüstérmet szerzett a Hungarian Mini Cadet Openen.
Hungarian Mini Cadet Open: izgalmas finálé után 2. hely egyéniben is! A csapatban szerzett ezüstérem után, fiú egyéniben is döntőig menetelt szakosztályunk 13 esztendős kiválósága, Huzsvár Erik.
Két arany,egy ezüst és két bronz-első hely a képzeletbeli éremtáblázaton Most vasárnap rendezték a Budapesti régiós asztalitenisz bajnokságot újonc korosztályban a budai Ormai László sportcsarnokban. A leány vezetőegyesület, a Statisztika otthonában nagyon jól sikerült a szereplés a KSI-S fiataljainknak.
A 2017. évi újonc,serdülő és ifjúsági Budapest Bajnokság fiú versenyszámainak a BVSC-Zugló adott otthont míg a lányoknak az Ormai László csarnok. Három versenyszámból két aranyat és egy bronz érmet hoztunk haza.
Serdülőben is remek eredmények Egy ezüst két bronz és negyedik hely...
Győzelem és második hely a Molnár János Emlékversenyről Huszon kettedik alkalommal szervezik meg a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár János emlékének szentelt asztalitenisz-viadalt Budapesten. A 13 éves fiú 1995-ben versenyre utazott, amikor autóbalesetben elhunyt, így klubja, a BVSC-Zugló minden évben ezzel a versennyel adózik emléke előtt.
Nem talált legyőzőre a Decathlon Újonc Moatsz kupán Huzsvár Erik A hétvégén Tatán rendezték meg a Decathlon Újonc Moatsz kupát ahol egyéniben mintegy 163 induló állt asztalhoz.Három nap alatt egyéni U11,U13 és a csapat bajnokságot rendezték meg ahol kiválóan szerepeltek mieink.
A KSI-s fiúk ezüstérmet nyertek Serdülő Fiú Csapatbajnokság és MOATSZ Kupa. A BVSC-Zugló asztalitenisz csarnokában rendezték meg a három napon át tartó versenyt.
Nagyőszi Sándor Emlékverseny Több,mint félszáz induló volt a dúnántúli versenyen,ahol négy korcsoportban mérték össze tudásukat az újonc leány és fiú versenyzők.
Budapesti régiós újonc bajnokság Budapesten a szállás utcàban rendeztèk meg vasárnap a régiós versenyt ahol a pont verseny élén vègeztünk.
Serdülő Magyar Bajnokság Budapesten a BVSC csarnokában rendezték meg az év legfontosabb versenyét a Magyar Bajnokságot ahová,86 nevezés érkezett a serdülő egyéni versenyszámra.
Két aranyérem Mohácsról Az idei év Újonc Országos Bajnokságot Mohácson rendezték meg a hétvégén. A fiúknál 88 nevezés érkezett a lányoknál 55.
Lakatos Tamás bomba sikere a Vb-n A 21 éves magyar KSI nevelésű játékos óriási bravúrt vitt véghez csütörtökön a düsseldorfi Világbajnokságon.
Huzsvár Erik EB bronz érmes AZ EGYIK LEGFAIATALABB TEHETSÉGÜNK, AZ ASZTALITENISZEZŐ HUZSVÁR ERIK SERDÜLŐ EURÓPA-BAJNOKSÁGON SZEREPELT! A FIATAL VERSENYZŐ CSAPATBAN BRONZÉRMET SZERZETT NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNNYEL
Aranyérem Zágrábból Június 29. és július 2. között,immár 22.alkalommal került megrendezésre a 4 Város Tornája sportesemény Budapest,Ljubljana,Pozsony és az idei házigazda,Zágráb részvételével.
Bronzérem Szlovákiából Topolcanyban rendezték meg a Satellite kupát ahol csapat és egyéni versenyszámot rendeztek meg.
KSI STIGA KUPA A hétvégén került megrendezésre az első KSI STIGA KUPA ahol az U12 korosztályban mérhették össze tudásukat a gyerekek.
A pontverseny élén a KSI Bükön rendezték meg a hétvégén az újonc és serdülő országos ranglista versenyt,ahol remekeltek gyermekeink. Összesen 2 aranyéremmel és egy bronzéremmel térhettünk haza.
Újonc sikerek a Serdülők között Orosházán rendezték meg a két napig tartó „Pintér Attila” I. osztályú újonc és serdülő ranglista emlékversenyt,ahonnan két aranyat és két bronzérmet sikerült haza hoznunk.
A vártnál is nagyobb meglepetés Az IFJÚSÁGI TOP24-en ezüstérmes a még újonc korú Huzsvár Erik.
Győzelem az Újonc TOP24ről Huzsvár Erik lett a TOP24 bajnoka. Trungel Mirella nagy meglepetésre az 5.helyen végzett.
Nap hőse szavazás! DIGI Sport, A nap hőse szavazás
Családi bajnokság Az év utolsó edzésén családi bajnokságot rendeztünk. Szülők és gyerekek egymással küzdöttek meg a család bajnoki címért.
Újonc Magyar Nemzetközi Straubinger Balázsnak mondhatni jól indult az új év. Csapatban ezüstérem,egyéniben bronzérmet sikerült nyernie.
Újonc Serdülő Ifjúsági Budapest Bajnokság Két arany, egy ezüst és három bronzérem a hétvégéről.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.