Karate szakosztályi hírek

Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában Bemutatkozott a Karate szakosztály az M4 Sport korosztályos magazinjában
KSI lett a legeredményesebb csapat az Elisabeth Cup-on! A barátságos kis nemzetközi verseny hasznos erőpróba volt az újonnan alakult KSI Karate Szakosztály versenyzőinek a Magyar Bajnokság előtt. A verseny biztató eredményekkel zárult: A nap végén a KSI vihette haza a legeredményesebb csapatnak járó trófeát.
Nagy Botond a felnőtt WKF Karate EB-n Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.
Nagy Botond a bronzéremért küzd az Európa Bajnokságon Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.
Nagy Botond az V. helyen zárta az Európa Bajnokságot Nagy Botond az előkelő ötödik helyet szerezte meg a törökországi Európa Bajnokságon
A KSI Karate Szakosztálya már a Zuglói Lapok hasábjain is feltűnt! Zuglói Lapok is beszámolt a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület legújabb szakosztályáról.
#KSIChallenge Egy játék mind felett. Ez a KSIChallenge. Aki kimarad, lemarad.
17. WKF Magyar Bajnokság Május utolsó hétvégéjén 17. alkalommal került megrendezésre a WKF Magyar Bajnokság, ahol a KSI versenyzői remekül szerepeltek.
Nagy Balázs Jó Tanuló - Jó Sportoló díjat kapott! Egyesületünk versenyzője is részesült az Emberi Erőforrások Minisztériumának díjában.
Alapozás indul! Indulnak a nyári alapozó edzések.
Véget ért az alapozás Véget ért a KSI Karate Szakosztályának alapozó időszaka, ami egy 6 napos edzőtáborban csúcsosodott ki.
Elkezdődött a versenyszezon! Horvátországi Csáktornyán indult az idei szezon a KSI karatésainak.
20th Budapest Open Idén huszadik alkalommal került megrendezésre az egyik legkiemeltebb hazai rendezésű verseny, a Budapest Open.
Cikádor kupa, Szekszárd, és szuper eredmények :) Szombaton karatésaink Szekszárdra látogattak, ahol remek eredmények születtek egyéni és csapat szinten egyaránt.
Hétvégi karatés versenymaraton Múlt hétvégén karatésaink három versenyen is megmérettettek. Szerencsére ismét sok éremmel gazdagodtak :)
Évzáró verseny Szlovéniában Hétvégén a szlovéniai Trbovlje-ba látogattunk, hogy elköszönjünk a 2017-es versenyidőszaktól, természetesen egy versennyel.
27. Grand Prix Croatia Nagy Botond remek formában kezdte a 2018-as versenyszezont.
Egy hétvége, két verseny, éremeső Hétvégén két fronton is képviseltük egyesületünket. Két felnőtt versenyzőnk Spanyolországban, míg a kisebbek Tökölön léptek tatamira.
I. KSI kupa Hétvégén immáron a KSI égisze alatt került megrendezésre egyesületünk háziversenye, a KSI kupa.
Két hétvége, két verseny, rengeteg érem Kicsit adósok vagyunk a hírekkel, ugyanis március 10-11-én Pozsonyban, 24-én pedig Szekszárdon versenyeztek karatékáink, nem is kis sikerekkel.
Kis csapat is nagyot durrant - Avagy a 2018-as WKF Magyar Bajnokság Április 21-22-én került megrendezésre az idei WKF Magyar Bajnokság, melyre 70 egyesület 900 nevezésével zajlott le. Természetesen mi is gőzerővel készültünk, hogy a lehető legtöbb magyar bajnoki címet hódítsuk el.
53. EKF Felnőtt Európa Bajnokság Idén kerül 53. alkalommal megrendezésre a felnőtt európa bajnokság, melynek ezúttal a szerbiai Novi Sad ad otthon. Hazánkat férfi formagyakorlatban Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli.
Nagy Botond 7. helyen végzett az Egyetemista Világbajnokságon Július 19-22 között került megrendezésre az idei Egyetemista Világbajnokság, melynek helyszíne Kobe városa, Japánban. Egyesületünket Nagy Botond képviseli, nem is akárhogyan.
Nagy Botond Vietnámban készül a hamarosan rajtoló új szezonra. Nagy Botond VB arany és ezüstérmes edzővel készül a szeptemberben induló versenyszezonra a távoli Vietnámban.
Poroszlói versenyzői edzőtábor Az augusztusi alapozó időszakot idén is egy edzőtáborral zártuk le.
Közös felkészülő edzés a dunaharaszti egyesülettel A szezon első versenye előtt egy közös felkészülő edzésre látogattak el hozzánk a DMTK versenyzői.
Cikádor kupa és éremeső Idén is ellátogattunk Szekszárda, hogy karatékáink megméressék magukat a XV. Cikádor kupán
Az elmúlt 2 hét eseményei Habár hírek nem jöttek, de nem telt eseménytelenül a KSI Karate Szakosztályának az elmúlt két hete. Ezalatt a rövid idő alatt volt két verseny és egy edzőtábor, valamint szuper eredmények.
Nagy Botond képviseli hazánkat a WKF Világbajnokságon Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.
Nagy Botond, WKF világbajnokság, Guinness rekord Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.