Kerékpár szakosztályi hírek

Kerékpár szakosztály évzáró Szombaton tartottuk a KSI Kerékpáros szakosztályának évzáró ünnepségét az OLI Serpince különtermében.
Edzőtábor Rimini, Olaszország A KSI kerekesei megkezdik a felkészülést. Egy hét az olaszországi Riminiben.
Megkezdődött a versenyszezon A KSI siker az ifi lányoknál a szezonnyitón.
Honos Csenge harmadik a Szlovák kupa Krupinai versenyén Csenge a felnőtt nők mezőnyében, legjobb ifi lányként a 3. lett.
A KSI nyerte a KSI-Csepel-Vasló Kupát A jubileumi, 40. KSI-Csepel-Vasló kupa nemzetközi versenyén a KSI kerékpárosai hozták "haza" a Vasló Kupát.
Pálya Kerékpáros OB 3 arany, 6 ezüst és 5 bronzérem a U19 fiúk, ás lányok mezőnyeiben.
Remek szereplés az utánpótlás pálya bajnokságon A 7 főből álló kis csapatunk, a mai utánpótlás pálya bajnokságon a legeredményesebb csapat lett Tamásiban. Érmek tekintetében: 5 arany, és 2 ezüst.
Remek szereplés a László Sándor emlékversenyen Jól sikerült a területi évadzáró verseny Nagyhegyesen. 2 arany, 2 ezüst, és 3 bronzérem a KSI kerekeseinek.
Kiváló eredmények a hegyi OB-n Újabb remek eredmények az Orfűn rendezett hegyi OB-n. Az ifi lányok megint kisajátították a dobogót. Honos Csenge nyert, László Tamara 2., és Kovács Vivien a 3. lett. Az ifi fiuknál Forray Andris állhatott a dobogó legfelső fokára.
2017 Bajnokai Egy videó a 2017-es évad bajnoki helyezetteiről.
Honos Csenge lett az év kerékpárosa Honos Csenge az év női junior kerékpárosa. Csenge a bajnoki ranglista, és a Magyar Kupa sorozat összesített listájának is az élén végzett, így joggal vehette át az év sporttolója díjat.
Csapatbemutató a Brigaexpón A KSI csapata idén is megmutatta magát a Bringaexpón.
Két Bajnoki cím az Időfutam Országos bajnokságon Összesen hét érmet szereztek e KSI kerékpárosai az időfutam bajnokságon, amiből kettő arany.
Szakaszgyőzelem Hollandiában Az Assenben rendezett European Junior Cycling Touron a három magyar induló közül az U17-esek között rajthoz álló Mészáros Bence volt a legeredményesebb: az omloop szakaszon elsőként ért be, ám nem csak a szakaszgyőzelmét tartja fontosnak a KSI sportolója.
KSI kerekesei a válogatottban a legrangosabb versenyen Elkezdődött az U17-es kategória legrangosabb versenye, a 33. Int. Radjugendtour. A válogatott színeiben 2 KSI-s versenyző (Mészáros Bence, Muskovics Dávid) képviseli hazánkat az 5 napos versenyen.
Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Jó eredmények a hegyi bajnokságon. Két ezüst és két bronzérmet szereztek a KSI bringásai a hegyi bajnokságon.
Hat arany két versenyzőtől az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Sáry Boglárka és Szegedi Marcell 3-3 bajnoki címet szerzett az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Tamásiban.
Megszépült kerékpár szakosztályunk busza! Új dekorációt kapott kerékpár szakosztályunk busza.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.