Kézilabda szakosztályi hírek

Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Esztergomban vitézkedtek a fiú kézilabdások Esztergomi Vitézek RAFC - KSI II. 9-33 (5-14) A mérkőzés kezdete: 2016. november 08. (kedd), 16.30 óra. A mérkőzés helyszíne: Esztergom, Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok (2500 Esztergom, Helischer József utca 5.)
A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.
Síró és nevető arcok Tápiószelén Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban. Felnőtt: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9) Junior: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)
Musztács Dani gólparádéja Az Országos Serülő Bajnokság Fiú B-1. csoportjának mai mérkőzésén: KSI Kézilabda Akadémia I. - Mikolik Sport School KFT 38-24 (16-12)
Menetelünk tovább Fájdalmas, de reális vereség az OSB B-1. csoportban: KSI SE II. - Mikolik Sport 20-25
Felemás szereplés az Inárcs-Örkény ellen NB II. Női Dél KSI Kézilabda Akadémia - Inárcs-Örkény KC Felnőtt: 24-40 (7-18) Junior: 27-20 (12-11)
Orosházára „kirándultunk”, optimistán, harcra készen Leány Kiemelt Serdülő Bajnokság / Keleti csoport Oxxo Energy Orosházi NKC - KSI Kézilabda Akadémia I. 18-18 (9-8)
Egy vereség, egy győzelem a mérleg Országos Gyermekbajnokság Fiú U14 I. osztály "C" csoport Budapest XIII. ker., Elektromos csarnok, 2016.11.13. (vasárnap) KSI - Elektromos SE 19-25 (11-12) KSI - VS Dunakeszi 27-23 (9-10)
Minden korcsoportban, minden szinten KSI győzelmek A mögöttünk hagyott héten a KSI-s kézilabdások minden mérkőzésen győztesen hagyták el a pályát.
Házirangadó és bravúr Hajdúnánáson Bravúros győzelemmel tértek haza a Kiemelt Serdülő Bajnokságban szereplő lányaink Hajdúnánásról.
Szülői értekezlet A sikeres utánpótlás edzői munka lehetetlen szülői támogatás nélkül.
A Tisza partiak vesztesként távoztak a KSI oroszlánbarlangból.
Szép munka volt! ... Bra gjort med ... A svédországi EB-re készülő magyar női válogatott edzőpartnere volt Szabóné Balog Judit fiúcsapata.
Kézilabda a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnáziumban Válogatott kézilabdázótól is tanulhatnak a fiatalok
Sportági innovációk a kézilabdában – konferencia Dr. Ökrös Csaba előadása a FitLight alkalmazásáról
Keserédes pillanatok Az őszi szezon bajnoki fordulóinak zárásához érkeztünk.
Aranyvasárnap éremesővel Budapesten és Adán is érmet szereztek csapataink
Évzáró a kéziseknél Sikeres és eredményes Új Esztendőt kívánunk a KSI sportolóinak, edzőinek, vezetőinek és támogatóinak
Heti menü volt az édes LINZ-er és az éretlen EPER torta Három csapatunk vett részt 2017. január első hetében nemzetközi utánpótlás tornán.
Érdeklődés és jókedv Továbbképzés a Budapest-Fasori Református Kollégium Julianna Általános Iskolában
KSI-Vasas Női Felkészülési Kézilabda Kupa 2017 Demkó Dóra a legjobb kapus! Felnőttek között is helytálltak a KSI-s kézis lányok!
Azok az utolsó percek! A győzni tudást is tanulni kell!
„Én mondom a dallamát, és te a szövegét, tolni kell a banda szekerét…” Az LGT után szabadon: „A Kicsi, a Nagy, … minden mozdulatot ismernek a pályán...
Kézilabda Akadémiai felvételi március 20-án A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2017. március 20., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
A Világbajnok Ócsán a legkisebbekkel foglalkozik Csenki Györgyné irányításával Ócsán a legfiatalabb korosztály ismerkedik a kézilabdával.
Nyári Kézilabda tábor Tápiószentmártonban A KSI Kézilabda Akadémia Nyári Kézilabda tábort szervez 10-14 éves gyerekek részére Tápiószentmártonban, 2017. június 18-23. között.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Olimpiai Reménységek Versenye Tatán Az Olimpiai Reménységek multi-sport versenyeit (Olympic Hopes) 1990-től rendezik meg...
OB.gyerek verseny Gyerek kezdő,serdülő I.o.