Ökölvívás szakosztályi hírek

Női OB. Ksi-is sikerek az OB-én
Dunaújvárosi Gála Utolsó erőfelmérő a Felnőtt O.B. elött
felnőtt ob (+video) Jövőhéten kezdődik a felnőtt országos bajnokág!
KSI-SE ÖKÖLVÍVÁS MÁR DÉL-PESTEN IS KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!
Az év első megmérettetése Dunaújvárosban jártunk az év első versenyén.
Énekes István ökölvívó emlékverseny A héten lezajlott a már hagyományos Énekes István emlékverseny a hazai környezetben a Jégszinházban.
KSI-ökölvívó termében rendezik az U22-es válogatót KSI-ökölvívó termében rendezik az U22-es válogatót!
Csepeli megmérettetés 2017. 03. 11.-én Budapesti Ökölvívó Régió Csepelen rendezte meg az év első összecsapását.
Helsinkiben megrendezett Gee Pee nemzetközi tornán bokszol két válogatott versenyzőnk Helsinkiben megrendezett Gee Pee nemzetközi tornán bokszolt ma két kíváló válogatott versenyzőnk Vadász András és Sarciá Nicola.
Helsinkiben ma véget ért a küzdelem a versenyben lévő Vadász Andrásnak Helsinkiben ma zárúlt le Vadász Andrásnak a Gee Bee nemzetközi torna , ahol ma is magabiztosan tudott győzni Litván ellenfele ellen, de sajnos sérülés miatt nem tud az első helyért küzdeni Andris , így ezüst éremmel tér haza.
Queen of the Ring női nemzetközi ökölvívó verseny Kőszeg (Március 25 és 26) Március 25 és 26-án első alkalommal rendezték meg Kőszegen a Queen of the Ring női nemzetközi ökölvívó versenyt, ahol három KSI-s versenyző tudott szoritóba lépni, Kőszegi Nikoletta, Budai Vivien és Metzger Mira.
Március 29 kesztyűzés a KSI-ben Március 29.-én komoly felkészülés folyt a KSI-ben, budapest egyesületeiből 76 serdulő és junior versenyző érkezett hozzánk hogy tudjanak együtt készülni a két hét múlva kezdődő Diákolimpiára.
04.05 Egerben kesztyűztünk Egri Ökölvívó Szakosztálynál jártunk április 5.-én szerdán.
2017-04-08 Szabadkai megmérettetés, Tarnóczai Mihály a Ksi bokszolója és edzője Törteli Ferenc  csapatbajnokságra utaztak Tarnóczai Mihály Ksi bokszolója és Törteli Ferenc edzője Szabadkán voltak a hétvégén , ahol Misi nagy küzdelemben legyőzte ellenfelét.
2017.04.09 Petőfibánya II. Bércesi Emlékverseny A hétvégén Petőfibányán a II. Bérces Emlékversenyen vehettünk részt, ahonnan sikerekkel térhettünk haza.
Kíváló eredmények az Országos Diákolimpiáról Április 13.-16 között rendezték meg Debrecenben az Országos Diákolimpiát. A KSI SE 12 versenyzővel vett részt a megmérettetésen akik közül hatan a döntőben is részt vettek, végül három arany három ezüst és egy bronzéremmel zártuk a versenyt.
Budapest Bajnokság 2017 A Budapest Bajnokságról kíváló teljesítményekkel térhettünk haza, minden versenyző nagyon szép eredményt tudhatott maga mögött.
Bk Sesvete-Spartak Subotica csapat találkozó Zágrábban Ksi két versenyzője Hankó Kálmi és Tarnóczai Mihály a hétvégén Bk Sesvete-Spartak Subotica csapatbajnokságon vett részt Zágrábban.
Remek hírek a hétvégéről ,3 bajnoki címmel 1 ezüst és 1 bronz éremmel térhettek haza a Ksi versenyzői Egerből Ksi öklözői remek teljesítményt nyújtja gyüjtöttek három bajnoki címet egy ezüst és egy bronz érem mellett az ifjusági korcsoportban Hankó Kálmán meccsét a legharcosabbnak járó különdijjal értékelték.
A KSI SE Ökölvívó Szakosztály támogatta a Gróf  Széchenyi Család Alapítvány álltal létrehozott Széchenyi tábor programsorozatot A KSI SE Ökölvívó Szakosztály támogatta a Gróf Széchenyi Család Alapítvány álltal létrehozott Széchenyi tábor programsorozatot, a gyerekek a csütörtöki napon részt vehettek egy szuper edzésen amit Törteli Ferenc és Urbán Ferenc tartott meg.
9. Ostrom Kupa Kőszeg 9. Ostrom Kupa Kőszeg Nemzetközi Ökölvívó Verseny és Régiós Pofonparti
Ifjúsági Magyar Bajnokság 2017 Hanko Kálmi és Lukács Misi sikerrel vette a selejtezőket mind a ketten győztes meccsel mutatkoztak be így már biztos érmesek pénteki elődöntőben, küzdenek a döntőbe jutásért. Kiss Dani ellen első nap nem álltak ki, mai nap kezd a négy közé jutásért. Hajrá Ksi!
Kítűnő erdmények az Ifjúsági Országos Ökölvívó Bajnokságon Örömhírek Győrből, a KSI Ökölvívó versenyzői arattak az Ifjúsági Országos Bajnokságon.
Női Országos Bajnokság 2017 Október elején Bükkön rendezték meg az idei női országos ökölvívó bajnokságot. A Ksi Se csapata 8 fővel indult. Az elmúlt évek legeredményesebb országos bajnokságát zárhattuk magunk mögött, mivel 4 bajnok mellett 2 ezüstöt és egy bronz érmet hozhattak haza a lányok.
Nemzetközi porondon a fiatalok A 2017-es év őszi szezon rendkívűl eseménydús volt a szakosztosztályunk életében.
Női Ifjúsági Világbajnokság Guwahatiban Eredmények a Női Ifjúsági Világbajnokságról amit Guwahatiban rendeztek meg.
Mikulás kupa 2017 Hétvégén megrendezésre került a Mikulás kupa a Madárfészekben.
Férfi felnőtt magyar bajnokság I. nap Remekül kezdték a Ksi férfi felnőtt öklözői az idei évi magyar bajnokságot.
Véget ért a felnőtt országos bajnokság Négy éremmel és hàrom ötödik helyezéssel zàrtak a KSI-SE férfi ökölvìvói
Eredmények a 2017. évi felnőtt férfi magyar bajnokságról Sikerekkel zárult az idei felnőtt férfi magyar bajnokság.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.