Központ szakosztályi hírek

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
KSI SE Promóciós film Elkészült a KSI SE rövidített promóciós filmje! Mindenki szánjon rá 10 másodpercet
A KSI a TV-ben Decemberben az M4 és a Sport1 csatornáin 1 hónapon keresztül
Bajnokok gálája 2016 Szombaton tartottuk a már hagyományosnak mondható díjkiosztó gálánkat.
KÖSZÖNJÜK! Köszönjük az egész éves munkáját MINDEN KSI-s Versenyzőnek, Edzőnek, Vezetőnek és Munkatársnak!
KSI pólósoké az év műhelye díj csapatsportokban! 2016-ban a KSI pólósoké az év műhelye díj csapatsportokban! GRATULÁLUNK!!!
Megjelent a korosztályos sport első évkönyve Megjelent a korosztályos sport első évkönyve: Utánpótlássport 2016 címen. BENNE VAGYUNK, OLVASS EL MINKET! HAJRÁ KSI!!!
2017. március 20-21. KÖZÖTT NEM LESZ SPORTORVOSI RENDELÉS A KSI-BEN!!! 2017. március 20-21. között nem lesz sportorvosi rendelés a KSI-ben!!!
Megpróbáltuk összefoglalni a KSI múltját 2 perc 45 másodpercben! Megpróbáltuk összefoglalni a KSI múltját 2 perc 45 másodpercben!
2017. ÁPRILIS 18-25. KÖZÖTT SZÜNETEL A SPORTORVOSI RENDELÉS A KSI-ben!!! 2017. ÁPRILIS 18-25. KÖZÖTT SZÜNETEL A SPORTORVOSI RENDELÉS A KSI-ben!!!
NYÁRI TÁBOROK A KSIBEN! NYÁRI TÁBOROK A KSIBEN! A KSI-SE nyári kajak-kenu napközis tábort szervez heti turnusokban! GYERE EL HOZZÁNK!!!
NYÁRI TÁBOR A KSIBEN!!! NYÁRI TÁBOROK A KSIBEN! A KSI-SE nyári judo napközis tábort szervez heti turnusokban!
Küldöttközgyűlés Meghívó a Központi Sport és Ifjúsági Egyesület Küldöttközgyűlésének tagjai részére
ELINDULT A BLOGUNK A FACEBOOKON! ELINDULT A BLOGUNK A FACEBOOKON, KERESD A: Kozpontbanazifjusag OLDALUNKON!
A MI HÓNAPUNK VOLT A JÚLIUS IS... A MI HÓNAPUNK VOLT A JÚLIUS IS, HISZEN NAGYSZERŰEN SZEREPELTEK VERSENYZŐINK A KÜLÖNBÖZŐ VILÁGESEMÉNYEKEN!!!
A MAI NAPON, IMMÁR 39 ÉVE A KSI SE JUDO SZAKOSZTÁLYÁNAK VEZETŐJE DR. HETÉNYI ANTAL GÁBOR A MAI NAPON, IMMÁR 39 ÉVE A KSI SE JUDO SZAKOSZTÁLYÁNAK VEZETŐJE DR. HETÉNYI ANTAL GÁBOR
A SIKERES KAJAKOS SZEREPLÉSRŐL A NEMZETI SPORT UTÁNPÓTLÁSSPORT ROVATÁBAN A SIKERES KAJAKOS SZEREPLÉSRŐL A NEMZETI SPORT UTÁNPÓTLÁSSPORT ROVATÁBAN
A Budapest-i Judo VB-re készülő versenyzőink a Mokkában A Budapest-i Judo VB-re készülő versenyzőink a Mokkában
AUGUSZTUS VÉGÉN SZÜNETEL A SPORTORVOSI RENDELÉS A KSI-BEN! AUGUSZTUS VÉGÉN SZÜNETEL A SPORTORVOSI RENDELÉS A KSI-BEN!
ARANYOS HÉTVÉGÉNK VOLT! ARANYOS HÉTVÉGÉNK VOLT, HISZEN ÖTTUSÁZÓINK ÉS KAJAKOS HÖLGYÜNK FANTASZTIKUSAN SZEREPELTEK A SPORTÁGI FELNŐTT VILÁGBAJNOKSÁGON!
A MI HÓNAPUNK VOLT AZ AUGUSZTUS IS... A MI HÓNAPUNK VOLT AZ AUGUSZTUS IS, HISZEN MEGINT NAGYSZERŰEN SZEREPELTEK SZAKOSZTÁLYAINK!
Hónap műhelye díjra jelölték a judo és öttusa szakosztályunkat Hónap műhelye díjra jelölték a judo és öttusa szakosztályunkat!
A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017.OKTÓBER 30 - NOVEMBER 3. KÖZÖTT. A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2017.OKTÓBER 30 - NOVEMBER 3. KÖZÖTT!
A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2018. JÚLIUS 9-22. KÖZÖTT! A SPORTORVOSI RENDELÉS SZÜNETEL 2018. JÚLIUS 9-22. KÖZÖTT!
KÖZPONTBAN AZ IFJÚSÁG KÖZPONTBAN AZ IFJÚSÁG VÍZILABDÁBAN
LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN A DUNA GARDEN ÉTTEREMBEN.

Ajánló

Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Esztergomban vitézkedtek a fiú kézilabdások Esztergomi Vitézek RAFC - KSI II. 9-33 (5-14) A mérkőzés kezdete: 2016. november 08. (kedd), 16.30 óra. A mérkőzés helyszíne: Esztergom, Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok (2500 Esztergom, Helischer József utca 5.)
A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.