Női torna szakosztályi hírek

Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Csapatbajnoki arany és ezüst a női torna utánpótlás csapatbajnokságokon Csapatbajnoki címet nyert a női Ifjúsági I. osztályú tornász csapat
Felnőtt Szuper CSB és Mesterfokú Bajnokság Női torna Szuper CSB és Mesterfokú Bajnokság
MATSZ Zsebibaba CSB 2. forduló Torna: MATSZ Zsebibaba CSB 2. forduló
Felnőtt Szuper CSB 1. forduló és XXIII. Matolay Emlékverseny Felnőtt Szuper CSB 1. forduló és XXIII. Matolay Emlékverseny
Leány Utánpótlás csapatbajnokságok, 1. forduló Leány Ifjúsági I.o., Kadet I.o. és Serdülő I.o. csapatbajnokság 1. forduló, Budapest-Vidék Bajnokság
Sikeres szereplés az FTC Albert Kupa Nemzetközi Torna Versenyen Sikeresen szerepeltek fiatal tornászlányink az FTC Albert Kupa Nemzetközi Torna Versenyen
Torna Diákolimpia Torna Diákolimpia "A" kategória Országos Döntő
Női torna Ifjúsági és Kadet Szerenkénti Bajnokság Női torna Ifjúsági és Kadet Szerenkénti Bajnokság
Női torna Utánpótlás Budapest-Vidék Bajnokság Női torna Utánpótlás Budapest-Vidék Bajnokság
Gym Festival 2017 Női nemzetközi tornaverseny.
Női torna MATSZ Zsebibaba Budapest-Vidék Bajnokság Női torna MATSZ Zsebibaba Budapest-Vidék Bajnokság
Bácskay Csenge 4. az EYOF-on EYOF Győr, Bácskay Csenge két fináléban.
Egy arany és további tizenegy érem a tornászok Felnőtt I.o. és Junior Bajnokságán 12 érmet szereztek tornásznőink a MATSZ-PROLAN Egyéni Országos Bajnokságon
Leány Utánpótlás csapatbajnokságok, 2. forduló Leány Ifi I.o., Kadet I.o., Serdülő I.o. csapatbajnokság 2. forduló
Szép eredmények az ORV-n Sikeres szereplés a libereci ORV első napján!
Négy arany az Utánpótlás Országos Bajnokságon Négy arany és további tíz érem a Leány Utánpótlás Országos Bajnokságon
Újabb öt aranyérem a leány utánpótlásban! Újabb öt arany a MATSZ-Zsebibaba Országos Bajnokságon
Mesterfokú Bajnokság Győrben rendezték meg a Mesterfokú Tornász Bajnokságot a Női Szuper CSB 2. fordulójával egybekötve
Sikeres idénykezdet női tornában Utánpótlás csapatbajnokság 1. forduló

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.
Esztergomban vitézkedtek a fiú kézilabdások Esztergomi Vitézek RAFC - KSI II. 9-33 (5-14) A mérkőzés kezdete: 2016. november 08. (kedd), 16.30 óra. A mérkőzés helyszíne: Esztergom, Pézsa Tibor Városi Sportcsarnok (2500 Esztergom, Helischer József utca 5.)
A legjobbak és az első évfolyamosok köszöntése A 2015/2016-os szezon legjobbjait és az első évfolyamos akadémistákat köszöntötte a KSI SE Kézilabda Szakosztálya.
Síró és nevető arcok Tápiószelén Az NB II. Női Déli csoportban játszó KSI SE Kézilabda Akadémia felnőtt és junior csapatát fogadta az EURONOVEX USE gárdája 2016. november 05.-én (szombat) a tápiószelei csoportcsarnokban. Felnőtt: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 35-27 (17-9) Junior: EURONOVEX USE – KSI SE Kézilabda Akadémia 27-35 (15-18)