Sportlövészet szakosztályi hírek

Kókai Réka bravúrja az ORV-n Kókai Réka 202,4 körrel megnyerte a nyitrai Olimpiai Reménységek versenyét. Az eredménye új országos csúcs és a jelenlegi világcsúcsnál is jobb!
7 aranyat nyertünk a sportlövő OB-n A megnyerhető 8 aranyéremből 7 a KSI-hez került a sportlövő serdülő OB-n.
Postaverseny döntő 2016 Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.
Egri Viktória sikere Belgrádban Egri Viktória ezüstérmet szerzett a Belgrád Grand Prix-n.
Jó eredmények az első EB válogatón A márciusi Európa-bajnokságon reményeink szerint számos KSI-s sportlövővel szerepelünk!
Egri Viktória dobogós Münchenben. A világ legrangosabb légfegyveres versenyén Egri Viktória bronzérmet szerzett a pisztolyos junior lányok között.
Majdnem telitalálat! A KSI fiataljai a kilenc megszerezhető magyar bajnoki címből nyolcat nyertek meg a hétvégi Légfegyveres OB utánpótlás pisztolyos versenyszámaiban.
Nemes Adrienn ezüstérmes Wrocláwban A Lengyelországban megrendezett nemzetközi sportlövő versenyen Nemes Adrienn ezüstérmet, Egri Viktória ötödik helyet szerzett.
Lövőink versenyben maradtak a Junior VB és a tűzfegyveres EB szereplésért A KSI versenyzői bár nagyon jó eredményeket nem lőttek, 6 versenyzőnk áll kijutó helyen az első válogató után.
Egri Viki megtalálta az összhangot új pisztolyával Sűrű és eredményes hétvégét zártak sportlövőink. Pénteken a legfiatalabb titánok álltak lőállásba Komáromban, a Juniorok második válogató versenyüket lőtték a Vb-n való indulás jogáért.
Egri Viki a csehországi Grand Prix-en Egri Viki a csehországi GP-n 74 kiváló versenyzőt a háta mögé utasítva döntőzhetett a hétvégén!
Grand Prix Novi Sad 2017 Végetért a 2017-es Novi Sadban megrendezett Grand Prix.
Világbajnoki aranyérem a sportlövőinknél Világbajnoki aranyérem a sportlövőinknél! Egri Viktória Junior Világbajnok lett a 10 méteres légpisztolyos versenyszámban csapatban!
És megvan az arany!! Nagy gratuláció a magyar csapatnak akik első helyezést értek el a Suhli Junior Világbajnokságon.
Hatalmas siker a sportlövőknél a Baku-i Junior Európa-bajnokságon Hatalmas siker a sportlövőknél a Baku-i Junior Európa-bajnokságon
Elkezdődött a serdülők edzőtábora Nemes Adrienn vezetésével elkezdődött a legfiatalabbak edzőtábora a KSI légfegyveres lőterén.
Nagy gratuláció a fiúknak Véget ért az ifik 50 méteres szabadpisztolyos versenyszáma.
A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban  ismét 100%-os lett a KSI. A hétvégi 25 méteres Országos Bajnokságon az utánpótlás korosztályok versenyszámaiban ismét 100%-os lett a KSI.
Megyünk tovább, irány az országos döntő! A hétvégén bonyolították le a Budapesti Diákolimpiát. Szakosztályunk tagjai nagy létszámban képviselték önmagukat, és iskolájukat. 13 sportolónk jutott be az országos döntőbe, s mivel erősen benne vagyunk az alapozásban, ezért a továbbjutáson kívül nem is volt más célunk.
Döntőt érő egyéni csúcsok születtek Nyitrán 23. Nyitra Olimpiai Reménységek versenyén, 7 ország versenyzői között a válogatottal 4, klub szerint 5 versenyzőnk indult.
Kicsi a bors, de erős Sportlövőink a serdülők országos bajnokságán!
ÉV VÉGI IDÉNYKEZDÉS NYÍREGYHÁZÁN Szakosztályunk legjobb versenyzői hétvégén Nyíregyházán a 15 ország részvételével megrendezett Hungarian Open nemzetközi versenyen vettek részt.
Öt verseny két hétvégén sok-sok éremmel Valószínűleg az ujjaikon számolják lövőink és edzőink a napot, amikor elérkezik a pihenés ideje. Az elmúlt két hétvégén ugyanis sűrű programot lőttek végig a kicsik és a nagyok is.
Az év utolsó versenye az első válogatót jelentette a jövő évi győri EB-re, és ifi olimpiai kvalifikációra Pénteken rendezték meg az UTE Mexikói úti lőterén a jövő évi YOG kvalifikaciós versenyre a válogatót.
REMEK KEZDÉS A SPORTLÖVŐKNÉL 2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével.
SPORTLÖVŐ HÍREK A GYŐR-i EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL KSI-s SPORTLÖVŐ HÍREK A GYŐR-i EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL
PELE kupa Nagy gratuláció a helyezetteknek!
Szárnyalunk tovább További sikerek az OB második napján is.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.