Férfi torna szakosztályi hírek

Ifjúsági és Kadet OB. Ifi és kadet OB. szerenkénti döntők
Budapest Bajnokság kadet korosztály Kadet korosztályban I.Dobrovitz Ádám II.Lénárt Dániel
Serdülő haladó Budapest Bajnokság Serdülő haladó korosztályban a KSI csapata nyerte a Budapest Bajnokságot.
Budapest Bajnokság gyerek kezdő korosztály 2018.06.16.-án Gyerek kezdő korosztályban a KSI "A"csapat 2.lett.
Nyári torna tábor Tanfolyamos gyerekek nyári tábora torna szakosztályunkban.
Gyermek Országos Bajnokság! Országos Bajnokságot nyert a gyermek kezdő korosztályban a KSI "A"csapata!
Gyermek haladó OB. Dobogón a gyermek haladó csapatunk is.
Országos Kadet Bajnokság Sikeres szereplés a kadet bajnokságon.
Sikeres szereplés a Liberecben (Csehország) megrendezett ORV-n Az utánpótlás válogatottal két KSI-s tornász vett részt, november 30 – december 1. között a liebereci ORV-n.
Utánpótlás férfi tornászaink edzését látogattuk meg. Pisák Tamás tanítványai is alapozással töltik az év elejét.
Gyermek kezdő és haladó Országos Bajnokság  I. forduló Sikeresen kezdték gyermek fiú tornászaink a versenyszezont.
Egyéni és csapat arany is született az 'FTC-TELEKOM Kupán'! Az elmúlt hétvégén rendezték meg, az FTC-Telekom Kupát, amelyen négy korcsoportban versenyeztek az utánpótlás tornászok. Közel 200 versenyző indult az évek óta rangos és színvonalas versenyen, amely egyben kiváló felkészülést is biztosított az április 6-7.-én rendezendő korosztályos országos csapatbajnokságok előtt.
Ifjúsági - kadet, serdülő férfi torna sikerek „05.04.-én ifjúsági és kadet korosztályban rendeztek Budapest-Vidék Bajnokságot. Az ifiknél Budapest bajnokságon kettős KSI –s siker volt. Első helyezett Dobrovitz Ádám, a második Bátori Szabolcs lett.
„24.Rheintacup” Widnau (svájc) nemzetközi utánpótlás verseny. Nemzetközi utánpótlás versenyen két tornászunk vett részt, Molnár Botond és Závory Szilárd. Egyéni összetett: V. hely Molnár Botond, IX. hely Závory Szilárd Serenkénti döntő: Talaj: III. hely Molnár Botond Korlát: II. hely Závory Szilárd, IV. hely Molnár Botond Gratulálunk versenyzőinknek!
II. Kovács László emlékverseny. Szabadtéri gyermek kezdő versenyen jártunk, Dunapatajon.
Biztató eredmények az Ifi és Kadet férfi torna Országos Bajnokságon Korcsoportonként két versenyző képviselte egyesületünket a május 18 - 19.-én megrendezett OB.-n.
V. Nemzetközi Junior Budapest Cup Két versenyzőnk került be, a Junior VB. szűkített keretbe!
Két férfi tornászunk az I. Junior VB. keretében A Budapest Kupa után keretet hirdettek a fiúknál a junior torna-világbajnokságra
Tornaterem: MEGTELT! A szünidő beköszöntével elindult torna szakosztályunk nyári napközis tábora.
A világbajnokság célegyenesében a juniorválogatott Az alábbi linken látható, az M4 sportcsatorna, 'Jövünk Utánpótlás magazinjának' riportja férfi tornászainkkal, és edzőjükkel, Pisák Tamással.
Junior Torna Világbajnokság, Győr Hatalmas élmény volt számunkra ez a világbajnokság. Nem csak azért mert még soha nem voltunk hasonló rendezvényen, hanem azért is mert itthon rendezték és a hazai szurkolók mindent megtettek hogy plusz erőt meríthessünk belőlük.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.