Öttusa szakosztályi hírek

Olimpiai Reménységek Versenye Tatán Az Olimpiai Reménységek multi-sport versenyeit (Olympic Hopes) 1990-től rendezik meg...
Kasza Róbert bronzérmet nyert Dohában Kasza Róbert bronzérmet nyert a katari "Bajnokok bajnoka"- elnevezésű nemzetközi öttusaversenyen.
Bruckmann Gergő mellett női és férfi csapatunk is aranyérmet nyert a Budapest Bajnokságon Bruckmann Gergő (KSI SE) nyert a Budapest Bajnokság és Hegedűs István Emlékverseny második napján a férfiak mezőnyében. Második helyen szintén KSI-s versenyző, Regős Gergely végzett, a dobogó legalsó fokára pedig Horváth Norbert (UTE) állhatott.
KSI-s arany-, ezüst- és bronzérem az öttusázók utánpótlás magyar bajnokságának mérlege  Kiválóan szerepeltek a KSI-s lányok a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon: egyéniben Boros Alexandra arany-, Gulyás Michelle ezüstérmet nyert, a Boros Alexandra – Bánki Adél – Sarcia Borbála összeállítású trió pedig a csapatverseny harmadik helyét szerezte meg.
Regős ezüst-, Berecki bronz-, a KSI-s fiú csapat aranyérmet nyert a junior OB-n A Diapolo Junior Országos Bajnokság férfi mezőnyében - mely egyúttal válogató is volt a junior Európa-bajnokságra és a világbajnokságra, valamint az Ifi „A” Európa-bajnokságra és világbajnokságra - a maximális 38 induló nevezése már jelezte a hatalmas érdeklődést, ami a színvonalon is meglátszott, ugyanis nagyon jó versenyt láthattak az érdeklődők.
Gulyás Michelle nyerte az U19-es OB-t Szép KSI-s sikerrel zárult az U19 OB Mizsér Jenő emlékverseny: Gulyás Michelle arany-, Sarcia Borbála pedig bronzérmet nyert a fiatal nők között.
Kasza Róbert megvédte címét, női csapatunk ezüst-, férfi csapatunk bronzérmet nyert Kasza Róbert győzött a férfiak versenyében az öttusázók budapesti országos bajnokságán.
Bronzérmet nyert a Gulyás Michelle - Barta Luca váltó a prágai világbajnokságon Az U19 korosztály számára rendezett világbajnokság a női váltó versennyel kezdődött Prágában. A magyar csapatot Gulyás Michelle (KSI) és Barta Luca (Trion SC) alkotta, akik a nap végén, nagyszerű versenyzéssel, 19 induló csapat közül a harmadik helyen végeztek.
Kasza Róbert egyéni Eb-ezüstje mellé csapat-aranyat is szerzett Minszkben Aranyérmet nyert a Kasza Róbert, Demeter Bence, Marosi Ádám összeállítású csapat a minszki öttusa Európa-bajnokságon vasárnap, és Kasza jóvoltából egyéniben is jutott érem – egy ezüst – a magyaroknak.
Eb-bronzérem zárásként Bronzérmet nyert a Kovács Sarolta, Kasza Róbert páros vegyes váltóban a minszki öttusa Európa-bajnokság hétfői zárónapján.
Gulyás Michelle nyerte a YOG európai kvalifikációs versenyét! Fantasztikus siker Portugáliában: Gulyás Michelle a dobogó tetejére állhatott a YOG európai kvalifikációs verseny női döntőjének eredményhirdetésén! 
Junior vb-ezüstérmes a magyar csapat! Az olasz Daniele Colasanti nyerte a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokság férfi versenyét vasárnap, csapatban Olaszország végzett az élen, a magyar csapat pedig - köztük két KSI-s versenyzővel - ezüstérmes lett.
Zárásként junior vb-ezüstérem váltóban! Ezüstérmet nyert a Varga Eszter, Regős Gergely (KSI SE) összeállítású magyar vegyesváltó hétfőn a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon.
Kasza Róbert és Földházi Zsófia is vb-döntős! A Kairóban zajló felnőtt öttusa világbajnokság női és férfi selejtezőjéből is magabiztosan jutott be a fináléba a KSI SE két versenyzője, Földházi Zsófia és Kasza Róbert.
Kasza Róbert vb-ezüstérmes! Az Európa-bajnokság után a kairói világbajnokságon is ezüstérmet nyert az öttusázó Kasza Róbert. 
Földházi Zsófia vb-ezüstérmes, győzött a női csapat! Megnyerte a nők hagyományos csapatversenyét a Földházi Zsófia, Alekszejev Tamara, Kovács Sarolta összeállítású válogatott, míg Földházi egyéniben ezüstérmet szerzett vasárnap a kairói öttusa-világbajnokságon.
Gulyás Michelle és a női csapat ezüstérmes lett az U19-es Európa-bajnokságon Caldas da Rainhában megrendezett U19-es Európa-bajnokságon remek napot zártak a magyar lányok. Gulyás Michelle egyéniben ezüstérmet szerzett, a Gulyás Michelle, Barta Luca, Kiss Virág összeállítású csapat pedig a dobogó második fokára állhatott.
Szakosztályunk eredményességét a XIV. kerületi Önkormányzat is elismerte, így megkaptuk a "Zugló Sportjáért"-díjat.  Az ünnepségen szakosztályunkat Gulyás Michelle, Kasza Róbert, Regős Gergely és Bereczki Richárd képviselte, mindannyian remek évet zártak, szép sikereket értek el.
Budapesten lesz a 2019-es felnőtt és laser-run öttusa-világbajnokság Nagy sportdiplomáciai sikert aratott a Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) tbiliszi kongresszusán a magyar sportági szövetség (MÖSZ): hivatalossá vált, hogy 2019-ben Budapest adhat otthont a felnőtt világbajnokságnak és azzal párhuzamosan a laser-run vb-nek.
Földházi és Kasza lett az Év Öttusázója A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! A KÖZPONTI SPORT- ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET MINDEN TAGJÁNAK ÉS SZURKOLÓJÁNAK ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
Boros Alexandra bronz-, női csapatunk aranyérmet nyert a junior OB-n Boros Alexandra egyéni harmadik, Bánki Adél ötödik és Sarcia Borbála tizedik helyének köszönhetően a dobogó tetejére állhatott női csapatunk a juniorok országos bajnokságán.
Csapat-győzelem és kibérelt dobogó egyéniben Mindhárom egyéni érem KSI-s öttusázó nyakába került a NU SKIN Felnőtt Országos Öttusa Bajnokság férfi számának eredményhirdetésekor; Kasza Róbert mellé Bereczki Richárd és Regős Gergely (mindannyian KSI SE) is felállhatott a dobogóra!
Ezüstjubileum a KSI SE-ben Huszonöt esztendő – bizony ez már nagy idő. Munkában eltöltve még nagyobb. Ezt az időt egy helyen eltölteni és ott folyamatosan színvonalas teljesítményt nyújtani – ez pedig már egyenesen dicséretes produkció. Jámbor Gyöngyi, a Központi Sportiskola SE öttusázóinak utánpótlás edzője mindezt elmondhatja magáról. A változatlanul lendületes, ambiciózus edzőnővel ez alkalomból beszélgettünk.
Cornides Edit Edzői Életműdíjat kap A Magyar Edzők Társaságának közleménye szerint Cornides Editnek, a KSI öttusa edzőjének a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján Edzői Életműdíjat adományoz a MET elnöksége.
Koleszár Mihály nyerte az U17-es Európa-bajnokságot! Remek versenyzésének köszönhetően öttusa szakosztályunk kiválósága, Koleszár Mihály nyerte az utánpótláskorúak drzonkówi viadalát! Az egyéni győzelem mellett egy csapat-aranyérem is Misi vitrinjébe került, hiszen a Koleszár Mihály (KSI), Szakály Bence (BHSE) Gáll András (Trion) összetételű csapat is győzött!
Gulyás Michelle csapatban junior Európa-bajnok A Barcelonában megrendezett junior Európa-bajnokság női döntőjének napján Guzi Blanka ezüstérmes lett, a Guzi Blanka - Gulyás Michelle - Kalincsák Eszter összetételű magyar csapat pedig aranyérmet szerzett.
Hatodik helyen végzett a Gulyás Michelle -Kalincsák Eszter páros A hatodik helyen végzett a Gulyás Michelle, Kalincsák Eszter páros női váltóban a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság első napján.
Európa-bajnok a magyar női öttusa csapat! Aranyérmet nyert a Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia (KSI SE) összeállítású magyar női csapat a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében, melyben Kovács egyéniben a harmadik lett.
Felnőtt-világbajnokságra készül a 17 éves Gulyás Michelle Gulyás Michelle a felnőtt világbajnoksággal készül az októberi Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára. A KSI még mindig csupán ifjúsági korú öttusázója a junior-vb-n is remekelt: egy hónapja, Kladnóban ő lett a legjobb magyar a női mezőnyben. A szezon hajrájában még egy lapáttal rátenne eddigi teljesítményére.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.