Vízilabda szakosztályi hírek

Edzőtábor a Partizan Belgrad csapataival Háromnapos edzőtáboron vett részt nálunk a Partizan Belgrad két korosztályban. Péntektől vasárnapig négy edzőmérkőzést játszott 2004-es és 2005-ös csapatunk.
A KSI és UVSE Ünnepi vizes vetélkedője "Ellenfelek a vízben, barátok a parton" jelmondattal december 22-én a KSI és UVSE vízilabdázói között rendeztük az első ünnepi vizes vetélkedőt.
Kupagyőzelem a 2004-eknél A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.
Sikeres Országos Bajnoki forduló Három korosztály három győzelem a vasárnapi BENU fiú bajnokságokban az Eger ellen.
KSI SE - BVSC rangadó Mindhárom korosztályban nyerni tudott egyesületünk a BENU Országos Utánpótlás Bajnokságokban.
Újabb hármas siker Mindhárom korosztályban elsöprő győzelmet arattak csapataink az Osrszágos Bajnokság 12. fordulójában a Honvéd ellen.
BL győzelem a vízilabdázóknál KSI-s neveltekkel 13 év után újra magyar BL-győztes van vízilabdában! Ez miért fontos, hiszen a Szolnoki Dózsa-Közgép csapata nyerte meg az értékes trófeát?! A válasz a játékosoknál keresendő, hiszen négyen a KSI-ben nevelkedtek!
Három bajnok csapat, Serdülő és Ifi final four Már három korosztályban avattunk bajnokot és most következnek a Serdülő és Ifjúsági final fourok.
Győzelem az elődöntőben Győzelemmel zártuk a BENU Fiú Ifjúsági Bajnokság elődöntőjét az FTC ellen. Holnap a Vasassal küzdhetünk a bajnoki címért.
Két bajnokság élén az Ifjúsági csapatunk Az Országos és Budapest Bajnokság élén is az Ifjúsági csapatunk végzett. Az Országos Bajnokságban a Final Four döntőjében a Vasas elleni győzelemmel állhattunk a dobogó legfelső fokára.
Harmadik helyen a Serdülő csapat A hétvégén került megrendezésre a BENU Fiú Serdülő Final Four, ahol az elődöntőben a Vasas elleni vereség, majd ma a Debrecen ellen aratott győzelem után a harmadik helyen végzett csapatunk.
Csapataink a HaBaWaBa fesztiválon Az idei HaBaWaBa fesztiválon sikeresen, csoportelsőként zárta a csoportmérkőzéseket 2006-os és 2008-as csapatunk is.
A Hónap Műhelye szavazás Idén is újra indul szakosztályunk a "Hónap Műhelye" szavazáson. Minden szavazat számít, így kérünk mindenkit, hogy egy szavazattal támogasson minket, hogy a tavalyihoz hasonlóan újra szakosztályunk lehessen a "Hónap Műhelye".
Siker Szombathelyen Mindhárom korosztályban győzelmet arattak csapataink az Országos Bajnokságban.
Újabb sikeres utazás Debrecenben voltak országos csapataink, ahol fordulatos mérkőzéseken győztünk mindhárom korosztályban.
Szavazz, ha még nem tetted meg! Szakosztályunk újra a hónap műhelye szavazáson! Minden szavazat számít!
Ifjúsági csapatunk a felnőttek között OBI/B-s bajnokságban győzött Ifjúsági csapatunk az Alfa SC-ESMTK ellen.
Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE 70 éves! Az ARANYCSAPAT KSI-s NEVELŐJE PÉK GYULA 70 éves - Isten éltesse!
KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében KSI neveltjei a vízilabda Európa Kupa szuperdöntőjében
Nagy különbséggel nyert gyermek csapatunk Gyerek csapatunk még nagyobb győzelmet aratott a Vasas ellen. Kicsit lassan indult be a gépezet, de folyamatos javulással, 8-0-ás utolsó negyeddel végül 25-2-re nyertünk.
Jól kezdtek az Ifik is Az Ijfúsági csapatunk is győzelemmel kezdte a szezont. Döntetlen első negyed után gól nélkül hozta le a mérkőzést, majd 11-2-es végeredménnyel győzte le a Vasast.
A serdülők nyitották a szezont Az idei első bajnoki mérkőzést a serdülő csapatunk kezdte a Vasas ellen. Magabiztosan sikerült 14-4-re nyernünk.
Két helyen egy időben Két helyen egy időben játszott a 2006-os korosztályunk két csapata. Egyik csapatunk a TVSE ellen aratott 11-1-es győzelmet, másik sajnos vereséggel zárt a Szombathely ellen.
Két csapattal a 2004-es bajnokságban is Két csapatunk is játszott ma a 2004-es Budapest Bajnokságban. A második számú csapat a Kecskemét, az első számú a Vidám Vízilovak ellen játszott.
A KSI első lány mérkőzés Idén elindultunk lány csapatunkkal a 2005-ös leány Budapest Bajnokságban. Első mérkőzésünk az OSC ellen játszottuk és magabiztosan nyertünk.
Nagyarányú győzelem A Rusorán Péter Gyermek 2005-ös bajnokság is elkezdődött, ahol elsöprő 37-1-es győzelmet arattunk a Göd csapata ellen.
Döntetlen az első meccsen Első mérkőzését játszotta a 2007-es második csapatunk a bajnokságban a Kistarcsa csapata ellen. Fordulatos mérkőzésen 7-7-es végeredmény született.
Győzelem a Budapest Serdülő Bajnokságban A Vízilovakkal játszott serdülő csapatunk, ahol 22-4-es győzelmet arattunk. Már az első negyedben 5-1-es vezetést szereztünk és végig növeltük előnyünk.
Felkészülés kairóban Ifjúsági csapatunk Kairóban készült a bajnokságra a 26. Heliopolis kupán. Csapatunk felnőtt csapatok között a harmadik helyen végzett.

Ajánló

Hazsik Endrét Zsoldos Péter váltja a KSI élén Az eddigi alelnök Zsoldos Péter személyében új elnöke van a Központi Sport- és Ifjúsági SE-nek (KSI). Az egykori vízilabdázó a zuglói sportiskolásokat negyed évszázadig vezető Hazsik Endrét váltja az elnöki székben. Alelnök lett a Mike-Vasbányai kenupáros edzője, Oláh Tamás.
Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa A MOB és a Szentkirályi által májusban elindított Szentkirályi Tehetségprom egyik díjnyertese Gazsó Alida Dóra KSI SE 16 éves világbajnok kajakosa!!
A Digi Sport kenusainknál járt Egy rövid olimpiai értékelés a Mike Róbert, Vasbányai Henrik párostól és edzőjüktől Oláh Tamástól!
Leány Gyermek Országos Bajnokság Torna leány Gyermek Országos Bajnokság
Teljes nagyüzem a kézilabda bajnokságban Csapataink a hét végén sikeresen szerepeltek a Magyar Kézilabda Szövetség korosztályos bajnokságiban.
Olimpikonok a Kuha tanyán Rio-i olimpikonjainkat köszöntöttük egy kellemes és finom ebéddel a Kuha tanyán!
Kézilabda Akadémiai felvételi A KSI SE Kézilabda Szakosztálya felvételt hirdet 2001-2004 között született leányok és fiúk részére Akadémiai képzésére, melynek időpontja 2016. november 21., hétfő. A felvételi 10:00 órakor kezdődik a budapesti Emszt Kálmánné (Siketek) Sportcsarnokban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.).
Péter Sára 3. helyezett az ORV-n Péter Sára ugrásban 3. az ORV-n
Leány utánpótlás Országos Bajnokság Torna, leány Ifjúsági I.o., Kadet és Serdülő Országos Bajnokság
Kenusaink a Nagy-hideg hegyen Hétvégén megrendezték a már hagyományosnak számító Nagy Hideg-Hegy futást a kajak-kenusok részére.