Hírek

A 15. hét vízilabda hírei

Vízilabda
FRADI RANGADÓ A 2005-ös bajnokságban csapatunk a Fradi ellen játszott egy igazi rangadót. Háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni és 9-8-as győzelmet aratni.

KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.

Központ
KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.

Újabb sikeres hétvége

Sportlövészet

A 14. hét vízilabda hírei

Vízilabda

LSU

Asztalitenisz

ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
Győzedelmes hétvége A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.

Atlétika

Magdeburgban jártak az atléták Edzőtábor Magdeburgban! Zollner László csoportja kiváló körülmények között töltött el egy hetet, ahol napi 2-3 edzéssel készültek az atléták. Remek létesítményeket használhattunk(képek), ahol öröm volt a "munka". Várjuk a nyári szezont, az egyéni csúcsokat, természetesen a felkészülés itthoni folytatásával. Az utazáshoz kapott támogatást külön köszönjük a vezetésnek! Hajrá KSI SE!
Magyarország 111. Mezei Futó Bajnoksága Pataki Anna felnőtt 3. és Utánpótlás 2. hely a 111. Országos Mezei Bajnokságon. Kárai Kázmér tanítványai remekeltek. Gratulálunk!
2019 World Deaf Indoor Athletics Championships Tallin A "hallássérültek", Tallinban rendezett első Fedettpályás Atlétikai Világbajnokságán Horváth László a KSI SE sportolója a VI. helyen végzett magasugrásban 190 cm-el. Gratulálunk!
Mezei futó Magyar Liga 4. forduló Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!

Férfi torna

Egyéni és csapat arany is született az 'FTC-TELEKOM Kupán'! Az elmúlt hétvégén rendezték meg, az FTC-Telekom Kupát, amelyen négy korcsoportban versenyeztek az utánpótlás tornászok. Közel 200 versenyző indult az évek óta rangos és színvonalas versenyen, amely egyben kiváló felkészülést is biztosított az április 6-7.-én rendezendő korosztályos országos csapatbajnokságok előtt.
Gyermek kezdő és haladó Országos Bajnokság  I. forduló Sikeresen kezdték gyermek fiú tornászaink a versenyszezont.
Utánpótlás férfi tornászaink edzését látogattuk meg. Pisák Tamás tanítványai is alapozással töltik az év elejét.
Sikeres szereplés a Liberecben (Csehország) megrendezett ORV-n Az utánpótlás válogatottal két KSI-s tornász vett részt, november 30 – december 1. között a liebereci ORV-n.

Jégkorong

Két diadallal zártak az U14-es hokisok Hétfőn az Óbuda Hockey Academy B, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák B vendégei voltak kölyköseink, akik sikerrel vették a kihívásokat.
Négy nap alatt hat mérkőzés… Kupagyőzelemmel!!! 12 éves játékosaink a Tüske- kupán négy mérkőzést játszottak veretlenül, döntőben 6:1 re győztek a Miskolciak ellen.
Győzelem a Tüske Kupán! A KSI SE 2008-as, 2009-es és 2010-es születésű játékosaiból álló Montreal Canadiens szerezte meg az aranyérmet az Újbudán rendezett II. Tüske Kupán.
Bemutató edzés a Millenárison Pénteken az MJSZ szervezésében tartott power skating bemutató edzést a KSI növendékeinek a Millenáris Jégpályán Jécsi Gyula.

Judo

Kovács Amina harmadik! Diák A-B MK, Cegléd
Gőz Roland ötödik! Junior EK, Lignano
Öt érem Miskolcról EB-MEX Kupa, Miskolc
Három érem Szlovákiából. U15&U18 nemzetközi, Pezinok

Kajak-kenu

Véget ért a dél-afrikai kaland kajakos lányainknak Véget ért a dél-afrikai kaland kajakos lányainknak
Az utánpótlás is vízre szállt Az utánpótlás is vízre szállt
Varga Ádám sérülése ellenére is gőzerővel készül a nyárra Varga Ádám, a KSI kajakozója a Mol tehetséggondozó programjának támogatását élvezi, nem érdemtelenül: a tizenkilenc éves versenyző hatszoros ifjúsági világbajnoknak vallhatja magát. Idén nemcsak az érettségin és az egyetemi felvételin, hanem a vízen az U23-asok és a felnőttek mezőnyében is helyt kell állnia.
Nyári Kajak Tábor KSI Kajak-Kenu Vízitelep

Karate

XXIV. Széki kupa, Szekszárd Hétvégén egyesületünk versenyzői Szekszárdon mérettették meg magukat, aminek meg is lett az eredménye. Hogy mennyire sikeresen? Olvasd el!
A versenyzői csapatunk edzésén voltunk. Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Új bírói lettek a KSI Karate Szakosztályának Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell kvalifikálta magát az Európa Bajnokságra Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.

Kerékpár

ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.
Megszépült kerékpár szakosztályunk busza! Új dekorációt kapott kerékpár szakosztályunk busza.
Hat arany két versenyzőtől az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Sáry Boglárka és Szegedi Marcell 3-3 bajnoki címet szerzett az utánpótlás Pályakerékpáros Bajnokságon Tamásiban.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Változás a tagdíjfizetés rendjében! A 2019 áprilisától, az esedékes tagdíjakat elsősorban banki átutalással kérjük teljesíteni. A bankszámlaszámok weboldalunkon, a vonatkozó szakosztály lapján megtalálhatóak. KSI SE. központ
MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK... MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...
2019 Budapest Európa Sportfővárosa „A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
Február 4 és 8.-a között a sportorvosi rendelés szünetel! A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!

Női torna

Sikeres szereplés a Matolay Emlékversenyen 25. Matolay Elek Nemzetközi Torna Verseny
Leány Utánpótlás versenyek Női Torna, Leány Utánpótlás CSB 1. forduló
Tornászainknál járt az M2 Matricák című műsora Berki Krisztián, Olimpiai Bajnok mellett, a műsorban bemutatkoztak leány, és fiú tornászaink is.
Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Női torna, Leány Utánpótlás Országos Bajnokság Budapest, 2018. november 24.

Ökölvívás

2.Eger Kupa Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Értékes Érmek Zágrábból Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Elsöprő siker a serdülő OB-n Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Szombaton Ócsán léptek ringbe a KSI-s bunyósok Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.

Öttusa

Lovasképesítő vizsga: kipipálva! Szakosztályunk két fiatal versenyzője, Breitner Hanna és Mihály Eliora a mai napon a Kerepesi úti Nemzeti Lovardában sikeresen teljesítette a lovasképesítő vizsgát, így mindketten “igazi” öttusázóvá váltak.
Gulyás Michelle és a női csapat ezüstérmet, a férfiak bronzot nyertek a junior ob-n Gulyás Michelle egyéni második helye mellett egy női csapat ezüstéremmel is gazdagodott a hétvégi junior országos bajnokságon. A Gulyás Michelle – Bánki Adél – Kállai-Simóka Nóra – összeállítású KSI-s trió a Volán Fehérvár mögött, a Trion SC csapatát megelőzve léphetett dobogóra.
Öttusázóink lovas edzésén jártunk. Öttusázóink a Nemzeti lovardában csiszolják tudásukat.
Bizonyítottak reménységeink Az október 26-28. között lezajlott varsói Olimpiai Reménységek Versenyéről (Olympic Hopes) a magyar delegáció 7 arany-, 4 ezüst- és egy bronzéremmel tért haza.

Sportlövészet

Európa bajnoki sikerektől az általános iskolás dobogóig Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.
Országos Bajnokság és EB válogató - A nagyok hozták a kötelezőt, a kicsik pedig szenzációsan lőttek Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
Minden aranyérmet elhoztak lányaink A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Év eleji eredményekkel, de jó helyezésekkel zártuk az első EB válogatót Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

NAGY CSATA AZ OSC ELLEN Nagy csatában volt része Ifjúsági csapatunknak az OSC ellen. Az első negyedben 2 góllal vezetett ellenfelünk, amit a harmadik negyed végére ledolgoztunk, végül 8-7-es vereséget szenvedtünk.
A 12. hét vízilabda hírei Győzelem a felnőtt OB. I.-ben.
11. hét vízilabda hírei Öt győzelem - két vereség a heti mérleg.
A 10. hét vízilabda hírei Gyermek csapat HÚSZGÓLOS GYŐZELEM A SZOLNOK ELLEN