Hírek

Két versenyzőnk is képviseli hazánkat az ISF Combat Games-en

Karate
Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en

Debrecen Nemzetközi Gyermek Verseny

Atlétika
Török Zsombor 3. 60m gáton Debrecenben.

BUDAPEST OPEN

Atlétika

A 23. hét vízilabda hírei

Vízilabda

LSU

Asztalitenisz

Magyar ezüst a spanyol utánpótlás-bajnokságról A magyar csapat harmadik ezüstérme is megszületett a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. A KSI SE asztaliteniszezője, Huzsvár Erik serdülő párosban a német Felix Köhler oldalán állhatott a dobogó második fokára.
ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
2018-ban a KSI SE a legeredményesebb egyesület Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.

Atlétika

Magyarország Atlétikai Váltófutó Bajnoksága 2019 4. a legjobb helyezés az Országos váltóbajnokságon. A Vidékbajnokságon 800m-en Kasoly Benedek, hármasugrásban Láng Tamás nyert.
XV. Hopp Parádé Tatabánya Három rúdugrónk képviselte szakosztályunkat a Tatabányán megrendezésre kerülő, XV. Hopp Parádé ugró gálán.
MEFOB Kulcsár Boglárka rúdugrásban, Horváth László magasugrásban győzött a meghívásos számokban.
Nyári tábor az Atlétáknál !! A KSI SE Atlétikai Szakosztálya nyári tábort szervez 7-15 éves korosztálynak. Aki szeretné a szünet első 2 hetét jó társasággal és mozgással eltölteni, bátran csatlakozzon!

Férfi torna

Két férfi tornászunk az I. Junior VB. keretében A Budapest Kupa után keretet hirdettek a fiúknál a junior torna-világbajnokságra
V. Nemzetközi Junior Budapest Cup Két versenyzőnk került be, a Junior VB. szűkített keretbe!
Biztató eredmények az Ifi és Kadet férfi torna Országos Bajnokságon Korcsoportonként két versenyző képviselte egyesületünket a május 18 - 19.-én megrendezett OB.-n.
II. Kovács László emlékverseny. Szabadtéri gyermek kezdő versenyen jártunk, Dunapatajon.

Jégkorong

U-14 Óbuda Hoki Kupa Óbuda Hoki Kupa U14-es fordulójának végeredménye: 1. OHA 2. KSI SE 3. Justitia Szittyák 4. Szigeti Bikák
Világbajnok para-hokissal /Sledge Hockey/ edzettünk! A múlt héten zajlott a Para Jégkorong világbajnokság Csehországban. A szerencse úgy hozta, hogy a világbajnok USA csapatának egyik játékosa, Chris Douglas ellátogat Magyarországra, és mivel nem bír a bőrében meglenni jég nélkül, ezért megkeresett bennünket, hogy esetleg játszhatna e Veletek, a KSI-s srácokkal, lányokkal, hogy megmutassa Nektek mi is az a Sledge Hockey. Az edzés előtt volt egy kis beszélgetés Chrisszel. A találkozás motivációt adhat mindnyájunknak. Kitartásból, életszemléletből sokat tanulhattunk.
Két diadallal zártak az U14-es hokisok Hétfőn az Óbuda Hockey Academy B, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák B vendégei voltak kölyköseink, akik sikerrel vették a kihívásokat.
Négy nap alatt hat mérkőzés… Kupagyőzelemmel!!! 12 éves játékosaink a Tüske- kupán négy mérkőzést játszottak veretlenül, döntőben 6:1 re győztek a Miskolciak ellen.

Judo

Két arany a győri Serdülő Európa Kupáról Június 1-2.-án rendezték, Győrben a Vági Miklós emlékversenyt, mely a serdülő korosztály Európa Kupa állomása is egyben.
Lakk Zsombor serdülő EK győztes Serdülő EK, Győr
Domoszlai Zóra serdülő EK győztes Serdülő EK, Győr
Tóth Fanni harmadik! Felnőtt EK, Celje

Kajak-kenu

Aranyeső a hétvégi Budapest Bajnokságon! Budapest Bajnokság volt az Újpesti öbölben hétvégén kajakosainknak és kenusainknak!
Túl az első válogatón! Szolnokon zajlott hétvégén az I. Vb-válogató kajakosainknál.
Nyári Kajak Tábor KSI Kajak-Kenu Vízitelep
Győri Maraton Ob sikerek! Ha Győr, akkor jönnek a maratoni sikerek!

Karate

Randori edzés Bátaszéken Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.
KSI lett a legeredményesebb csapat az Erzsébet Kupán Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Erzsébet kupa, ahol egyesületünk versenyzői remekül helytálltak.
XXIV. Széki kupa, Szekszárd Hétvégén egyesületünk versenyzői Szekszárdon mérettették meg magukat, aminek meg is lett az eredménye. Hogy mennyire sikeresen? Olvasd el!
A versenyzői csapatunk edzésén voltunk. Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK
Könyv Kocsis Mihályról, a KSI egykori igazgatójáról Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.
KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16. KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.
Változás a tagdíjfizetés rendjében! A 2019 áprilisától, az esedékes tagdíjakat elsősorban banki átutalással kérjük teljesíteni. A bankszámlaszámok weboldalunkon, a vonatkozó szakosztály lapján megtalálhatóak. KSI SE. központ

Női torna

Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló
Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság
Edzőtáborban a leány tornászok Tatán edzőtáboroznak a leány tornászaink

Ökölvívás

Galacban (Románia) zajlik a junior ökölvívók Európa-bajnoksága Versenyzőnk, Dobos Rebeka (60kg) képviseli hazánkat.
Év eleji ökölvívó sikerek! A tavasz folyamán számos nemzetközi és hazai versenyen vett részt a KSI SE ökölvívó szakosztálya.
2.Eger Kupa Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Értékes Érmek Zágrábból Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.

Öttusa

Értékes érmek és helyezések a székesfehérvári Decahlon MK-fordulókról Székesfehérvár adott otthont a Decathlon MK 1. forduló U10-15 váltó versenyeinek és az MK 2 forduló 2tusa egyéni és csapat küzdelmeknek. Szakosztályunk sportolói ezúttal is arany-, ezüst- és bronzérmekkel, valamint jó néhány 4-6. hellyel zárták a két napos versenyt.
Lovasképesítő vizsga: kipipálva! Szakosztályunk két fiatal versenyzője, Breitner Hanna és Mihály Eliora a mai napon a Kerepesi úti Nemzeti Lovardában sikeresen teljesítette a lovasképesítő vizsgát, így mindketten “igazi” öttusázóvá váltak.
Gulyás Michelle és a női csapat ezüstérmet, a férfiak bronzot nyertek a junior ob-n Gulyás Michelle egyéni második helye mellett egy női csapat ezüstéremmel is gazdagodott a hétvégi junior országos bajnokságon. A Gulyás Michelle – Bánki Adél – Kállai-Simóka Nóra – összeállítású KSI-s trió a Volán Fehérvár mögött, a Trion SC csapatát megelőzve léphetett dobogóra.
Öttusázóink lovas edzésén jártunk. Öttusázóink a Nemzeti lovardában csiszolják tudásukat.

Sportlövészet

Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága 2019, Légpisztoly 20 lövés Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
Újabb sikeres hétvége A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.
Európa bajnoki sikerektől az általános iskolás dobogóig Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.
Országos Bajnokság és EB válogató - A nagyok hozták a kötelezőt, a kicsik pedig szenzációsan lőttek Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

A 22. hét vízilabda hírei BAJNOKOK A 2007 BAJNOKSÁGBAN Csapatunk megnyerte utolsó mérkőzését is a 2007-es Bajnokságba, ezzel megnyerte a 2007-es Bajnokságot. Az OSC végzett a második helyen, akiket mi 6-5-re győztünk le, így 3 ponttal előttük végeztünk.
U15-ös bajnokcsapatunk a Jövünk! utánpótlásmagazin 22. részében 4. alkalommal bajnok U15-ös csapatunk! Az M4-en látható Jövünk! című utánpótlás magazin riportját az alább linken nézhetjük meg:
A 21. hét vízilabda hírei KSI A KSI ELLEN A 2004-es bajnokságban a két csapatunk csapott össze. Egy boldog, jó mérkőzést játszottunk, ahol az első csapatunk jött ki győztesen.
A 20. hét vízilabda hírei GYŐZELEM AZ IFIKNÉL Ifi csapatunk is vízbe szállhatott ma a Budapest Bajnokság 16. fordulójában, ahol ellenfelünk a HUVK SE volt. A mérkőzés fölényes KSI győzelemmel ért véget.