Hírek

Győzelem az OB1-ben

Vízilabda
Megszerezte első győzelmét az idei OB1-es szezonban vízilabda csapatunk

Hungarian Open

Sportlövészet
Az idei Hungarian Open nemzetközi versenyen a magyarok közül csak a kerettagok vehettek részt, külföldről egy-két szerb és cseh pisztolyos versenyző is elindult.

Mesterek hétvégéje

Férfi torna

Végre megint PeLE Kupa

Sportlövészet

LSU

Asztalitenisz

Asztaliteniszezőink az M4 Jövünk című utánpótlás magazin 46. számában Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.

Atlétika

Sport XXI. Program Mezei futóverseny Klincsek Keve Domonkos második helyezést ért el a régiós mezei futóversenyen U13 korcsoportban. Barkó Zeline 5., míg Bajnok Lilla 11. helyen végzett. Gratulálunk!!
Atlétika Ügyességi Csapatbajnokság Országos Döntő Távolugrás 3. hely Újlak Utcai Általános Iskola A csapat tagjai a KSI SE-ből Lakos Dóra, Szántai Anna, Mészáros Emma (Tarr Nikolett) Gratulálunk!! Testnevelő: Balázs Bernadett
Magyarország 112. Mezei futó Bajnoksága - 2020 4,5,6. helyek a mezei OB-n. Kasoly, Máramarosi, Várkonyi a várakozásnak megfelelő szereplés! Gratulálunk!!
Magyarország Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Bajnoksága - 2020 A KSI serdülő leány ötpróba csapat a dobogó legfelső fokán az országos bajnokságon!!! Lakos Dóra egyéniben a harmadik helyen végzett! Gratulálunk!!

Férfi torna

Országos Bajnokság Akár a Budapest Bajnokságban, most is kiválóan teljesített szakosztályunk. Mind csapatban, mind egyéniben sikerült megtartani dobogós helyezéseinket!
Ifjúsági és kadet országos bajnokság Legidősebb tornászaink is szerekhez léptek 2020.10.30-án és 31-én.
Éremeső a Budapest-Vidék Bajnokságon Hosszú idő után ismét országos csapatbajnokságon vettünk részt, ahol kihirdették a Budapest-Vidék bajnokság eredményét is.
Serdülő és ifi korosztályunk hétvégi szereplése 2020.10.11-én országos másodosztály versenyen vettünk részt serdülő és ifjúsági korosztályaink tornászaival, akik remekül szerepeltek.

Jégkorong

U14-es győzelem a Debrecen ellen U14-es jégkorong csapatunk 12-2-es győzelmet aratott a Debreceni Hoki Klub csapata felett. A mérkőzés március 7.-én került megrendezésre.
Képriport az elmúlt hetek jégkorong mérkőzéseiről Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!
Új év új küzdelmek! Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Fölényes győzelem U16-os jégkorongozóinknál Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.

Judo

Lenyűgöző szereplés! Serdülő OB, Győr
Gebauer Ervin bronzérmes! Junior B férfi OB, Győr
Péter Fruzsina aranyérmes! Felnőtt II. osztályú OB, UTE
Négy érem a Junior OB-ról Junior OB, Cegléd

Kajak-kenu

Kammerer Zoltánnal edződik egy hajóban a 20 éves Varga Ádám Remekül ment az elmúlt hetekben a felmérőversenyeken Kammerer Zoltán és a 20 éves Varga Ádám párosa. A KSI ifjúsági világbajnokával a közös munkáról és az előtte álló feladatokról beszélgettünk.
Kajak-kenu szakosztályunk az M4 Sport, Jövünk! című magazinjában Agócs Mihály edzőnk beszél az újraindulásról, az M4 Sport Jövük! utánpótlás magazin 24. részében.
A járvány után nagyobb mosollyal ültek hajóba a KSI-sek A kéthónapos kényszerpihenő után gőzerővel készülnek a KSI kajakosai a késő nyári és őszi feladatokra; a fővárosi klub utánpótlásedzőjét, Agócs Mihályt kérdeztük.
Interjú Varga Ádámmal Sérülésekről, betegségekről szólt az elmúlt két éve Varga Ádámnak, aki 2017-ben 18 évesen még K-1-ben szerzett ifjúsági világbajnoki címet. A KSI SE fiatal versenyzője szerencsére meggyógyult, ráadásul amikor Kammerer Zoltánnal ül össze, akkor “muzsikál” alattuk a páros, így Matyus Zsolt tanítványa megcélozta Tokiót.

Karate

Szakosztályi változás A KSI Karate Szakosztályának új vezetője lett.
Őszi szezon első és egyben talán utolsó versenye Hétvégén Bátaszéken került megrendezésre az új, Hayashi Magyar WKF Karate Liga első fordulója, melyen a KSI karatésai is megmérettették magukat.
47. EKF Korosztályos Európa Bajnokság Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Három KSI-s karatés, a 47. Kadet- junior és U21-es Európa-bajnokságon Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.

Kerékpár

Horvátországban edzőtáboroztak kerékpárosaink. Képriport a makarskai utánpótlás edzőtáborból.
Évzáró, évnyitó rendezvény Az új helyünk kialakítása miatt, december eleje helyett Január 25. én tartottuk az évzáró rendezvényünket.
42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2

Kézilabda

U11 kézilabda mérkőzés U11-es korosztályunk az ASI ellen mérkőzött meg.
Világbajnok kézilabázónőnk lendülete ma is töretlen Szakosztályvezetőnk, Csenki Györgyné Varga Zsuzsanna 80 éves lett
Beindult a kézilabda Elindultak az edzések az U11 korosztályú lányoknál.
Első edzések az új kézilabda szakosztályban Elkezdődött a szakmai munka az újjá alakult kézilabda szakosztályban

Központ

A KSI Baráti Kör vendége volt Wladár Sándor A KSI Baráti Kör vendége volt Wladár Sándor olimpiai bajnok, a jelenlegi úszószövetség elnöke.
AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship 2020. október 10. és 11-én megrendezésre került a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Művésztelepén az AirFest Pole Show & Aerial Arts Championship elnevezésű verseny az AcroArt egyesület és az Akropoleisz mozgásstúdió rendezésében.
Öttusa-vízilabda előkészítő edzések Budaörsön Várjuk gyermekek jelentkezését már 6 éves kortól úszó-futó edzéseinkre!
Mike Róbert - „Biztos hiányozni fog az életemnek ez a része” Mike Róbert - „Biztos hiányozni fog az életemnek ez a része”

Női torna

Női Mesterfokú Bajnokság, EB válogató Női Mesterfokú Bajnokság, EB válogató
Sikeres Ifjúsági I. osztályú Országos Bajnokság Női Ifjúsági I.o. Országos Bajnokság
Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság
Éremeső az Utánpótlás Országos Bajnokságon Leány torna Utánpótlás Országos Bajnokság

Ökölvívás

97. Felnőtt Magyar Bajnokság Eredmények a győri bajnokságról
11 érem a junior- és ifi ökölvívő OB-n Kiemelkedő eredmények az országos bajnokságon!
Ostrom Kupa Kőszegen Tizenkettedik alkalommal lett megrendezva az Ostrom kupa Kőszeg városában!
Hét érem az egri Korona Kupáról Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.

Öttusa

Junior és U19-es Öttusa Országos Bajnokság Arany-, ezüst- és bronzéremből is jutott KSI-s versenyzőknek a székesfehérvári junior és U19-es magyar bajnokságon: Breitner Hanna és az U19-es lány csapat a dobogó tetejére, Gulyás Michelle és Gyurka Márk Manó, valamint a KSI junior női és férfi csapata a dobogó második fokára állhatott fel. Hanna a junior nők között még egy egyéni bronzéremmel is gazdagodott.
Öttusa ob: A KSI férfi csapata arany-, a női ezüstérmet szerzett, egyéniben Bereczki ezüst-, Kasza és Gulyás bronzérmes lett Egyéniben Kardos Bence győzött, ezzel megvédte címét szombaton a férfiak versenyében az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI "A" csapata lett az aranyérmes.
Bereczki Richárd bronzérmet szerzett Bereczki Richárd a dobogó harmadik fokára állhatott a New Pentathlon Format-elnevezésű verseny eredményhirdetésén. A negyedik helyen Koleszár Mihály, a hatodikon Regős Gergely, a tizediken Gyurka Márk Manó végzett. A nők mezőnyében KSI-s versenyző nem állt rajthoz.
Felmérő a Postás SE pályáján Hosszú idő után végre rajthoz állhattak a KSI SE öttusázói: csütörtökön és pénteken a Postás SE pályáján rendeztek laser run felmérőt.

Sportlövészet

Szuperkupa szuper döntőkkel A KSI 13 versenyzője vehetett részt a hétvégén megrendezett Szuperkupán, ahol az alapverseny mellett összevont döntőket is rendeztek a serdülő és az ifjúsági korosztály részére.
Minden csapatunk Minden csapatunk "aranyos" lett
Világszínvonalon női sportpisztolyban Világszínvonalon női sportpisztolyban
Augusztusban még a pisztolyaink is elfáradtak Augusztusban még a pisztolyaink is elfáradtak

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

Sikeres hét a vízilabdában 1 meccset leszámítva -ahol csupán 1 góllal kaptunk ki- 9-ből 8 meccs győzelemmel zárult.
A kezdetektől a felsőházig avagy a KSI lány vízilabda csapatának története
Eseménydús hétvége a vízilabdában Vízilabda csapataink eredményei a 2020.10.12-ei hétről.
„Nagyon tisztelik a magyar vízilabdát Amerikában A 22 éves Lévai András három, az egy évvel fiatalabb Kósa Balázs két éve tanul és vízilabdázik az Egyesült Államokban. A KSI korábbi játékosai most a járványhelyzet miatt itthon vannak, így egy hosszabb beszélgetésre kértük őket.