Hírek

Segítség az otthon végzett edzésekhez

Atlétika
Sziasztok! Tudjuk, hogy rendszeres kapcsolatban vagytok edzőitekkel, és szorgalmasan csináljátok a kapott feladatokat, edzéseket. Ettől függetlenül a you tube csatornán próbálunk üzenni, segíteni a sablonos feladatokat kicsit felelevenítve. Folytassátok az edzéseket, Vigyázzatok Magatokra, és Maradjatok Otthon!

A sport nem áll meg folytatás

Központ
A sport és az edzések mennek tovább

A sport nem áll meg 2.0.

Központ

Nem áll meg az élet, csak beszűkülnek a lehetőségek!

Atlétika

LSU

Asztalitenisz

Asztaliteniszezőink az M4 Jövünk című utánpótlás magazin 46. számában Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.

Atlétika

Tisztelt Atléták, Edzők és Szakosztályok! Atlétikai edzések folytatásához a Dr. Kiss Marianna - a Magyar Atlétikai Szövetség keretorvosa, az OSH vezető sportorvosa, az EA Orvosi és Doppingellenes Bizottságának tagja - által összeállított orvosi ajánlás szigorú betartását kérjük mindenkitől. Köszönjük!!
Elkészült a versenyszerelésünk egy része! Elkészült a versenyszerelésünk férfi trikó, női hosszított top része! Egyenlőre csak a felsőket rendeltük meg, bár a fedett szezont lekéste, de reméljük még idén tudjuk használni őket versenyeken.
Magyarország Újonc és Serdülő Fedettpályás Összetett Bajnoksága - 2020 Lakos Dóra 3371 ponttal 3. helyezett a Serdülő Fedettpályás Összetett Bajnokságon! Gratulálunk!! Edző: Balázs Bernadett
Magyarország Fedettpályás Ifjúsági és Junior Atlétikai Bajnoksága, 2020 Az ifjúságiaknál Nabilek Péter Simon 6.72 méteres teljesítménnyel bajnok!! edzője Kovács Klára. Gratulálunk!! A junioroknál férfi 60 méter gáton 3. Palicsek Botond 8.51 mp. Férfi hármasugrásban 3. Fejes Karsa 14.23 m-el, női rúdugrásban a 3.helyet Kulcsár Boglárka szerezte meg.

Férfi torna

Elhunyt Dr. Leopold József Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
16. Austrian Future Cup, Linz Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
Fiú Ifjúsági I.o. Szerenkénti OB., Budapest 2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.
Nagyüzem a tornacsarnokban Az őszi szünetben aktív pihenéssel töltik idejüket kis tornászaink.

Jégkorong

U14-es győzelem a Debrecen ellen U14-es jégkorong csapatunk 12-2-es győzelmet aratott a Debreceni Hoki Klub csapata felett. A mérkőzés március 7.-én került megrendezésre.
Képriport az elmúlt hetek jégkorong mérkőzéseiről Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!
Új év új küzdelmek! Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Fölényes győzelem U16-os jégkorongozóinknál Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.

Judo

Két bronzérem Szolnokról. Serdülő diákolimpia, Szolnok
9 érem a regionális versenyről Diák A-B-C zárt regionális, UTE
Domoszlai Zóra bronzérmes! Ifjúsági OB, Nemesvámos
Varga Brigitta III. lett Pozsonyban Felnőtt női EO, Pozsony

Kajak-kenu

Az ifi vb-győztes Redl András korosztályt lépett „Hatalmas önbizalomlöketet adott a két aranyérem, azóta tényleg hiszek magamban” – mondja a tavalyi pitesti ifjúsági vb-n duplázó Redl András. A KSI 18 éves kajakosa a koronavírus-járvány miatt idő előtt hazatért a sevillai edzőtáborból, azóta otthon tölti napjait. Pihenésről, korosztályváltásról és a tavalyi áttörést jelentő sikerekről beszélgettünk vele.
Dél-Afrikában készülnek a KSI-sek kajak-kenusai Dél-Afrikába kezdték el a 2020-as felkészülést a KSI-s válogatott kenus - kajakos fiúk és lányok is.
Gazsó Dorka: Kezdek felnőni, de még ráérek A szegedi világbajnokságon a négyessel felnőtt világbajnoki címet nyert Gazsó Dóra Alida nem feltétlenül az olimpiára készül az idén, mert mint mondja, tudja, hogy még fiatal. A mindössze 19 éves kajakos ezzel együtt azt gondolja, hogy még soha nem volt ilyen jó állapotban, mint amilyenben most, a téli felkészülés után érzi magát.
'Megkapni ezt a díjat egy valóságos álom' Megtartotta évértékelő eseményét, és egyben évzáróját a Kolonics György Alapítvány a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) rendezvényközpontjában, a Stopper állóhajón. A tavaly három ifjúsági világbajnoki címet szerző Kőhalmi Emese pedig átvehette a Kolonics-díjat, ami a magyar kajak-kenu sport utánpótlásának legfontosabb elismerése.

Karate

47. EKF Korosztályos Európa Bajnokság Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Három KSI-s karatés, a 47. Kadet- junior és U21-es Európa-bajnokságon Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Lemaradtunk, pótoljuk. Avagy az elmúlt hetek történései! Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!

Kerékpár

Horvátországban edzőtáboroztak kerékpárosaink. Képriport a makarskai utánpótlás edzőtáborból.
Évzáró, évnyitó rendezvény Az új helyünk kialakítása miatt, december eleje helyett Január 25. én tartottuk az évzáró rendezvényünket.
42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

A sport nem áll meg A sport, az edzések nem állnak meg
Koronavírus helyzettel kapcsolatos OSEI tájékoztatások és állásfoglalások Koronavírus helyzettel kapcsolatos OSEI tájékoztatások és állásfoglalások
KÖSZÖNJÜK és KÜLDJ NEKÜNK EGY VIDEÓT KÖSZÖNJÜK A KITARTÁST ÉS KÜLDJ NEKÜNK VIDEÓT RÓLA
A KSI SE edzéslátogatás felfüggesztése A KSI SE edzéslátogatás felfüggesztése - koronavírussal kapcsolatos intézkedések

Női torna

Éremeső az Utánpótlás Országos Bajnokságon Leány torna Utánpótlás Országos Bajnokság
Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny
Salamunov Emlékverseny, Nemzetközi Torna Verseny 52. Salamunov Memorial Nemzetközi Torna Verseny
Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló

Ökölvívás

Hét érem az egri Korona Kupáról Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Nyolc klub, több mint 70 versenyzője edzett ökölvívó termünkben Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Tegnap Egerben jártak a KSI-s ökölvívók! Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remek évkezdés ökölvívóinknál - Öt induló, Öt érem! Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.

Öttusa

Gulyás Michelle bronz-, a KSI SE női csapatai arany- és ezüstérmet is nyertek Gulyás Michelle egyéni bronzérme mellé csapatban egy arannyal is gazdagodott a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon. A hétvégén megrendezett U24 Gérecz Attila emlékversenyt Erdős Rita (Trion SC) nyerte, megelőzve Simon Saroltát (Csepel) és Gulyást.
Gulyás Michelle - legjobb magyarként - az ötödik helyen végzett Legjobb magyarként Gulyás Michelle az ötödik helyen végzett a budapesti Peridot nemzetközi fedett pályás öttusaverseny női döntőjében, melyet a címvédő brit Joanna Muir nyert meg.
Kezdődik a versenyidény Január 29.-én, a nők selejtezőjével kezdődik meg az év első megmérettetése, a nemzetközi fedett pályás Peridot verseny. A férfi selejtezőt csütörtökön, a női és férfi döntőket pénteken és szombaton rendezik meg. A budapesti esemény vasárnap, a négytusázók küzdelmeivel zárul.
Ismerkedés a fegyverekkel December 5.-én “meglepetés” edzésben volt része a Sport11-es csoport gyerekeinek: Farkas Zsolt csoportedző és Madaras Ádám világ és Európa-bajnok öttusázó, a lövészet és a vívás világába engedett bepillantást.

Sportlövészet

Nagyszerű teljesítmények mellett maradt hiányérzetünk a légfegyveres országos bajnokságon A pisztolyos versenyzők számára csütörtöktől szombatig tartó bajnokságra csapatunk nagy létszámban érkezett Százhalombattára.
Panni és Sára a Héraklész díjazottak között A 2019 Héraklész Díjátadó Gálán megosztott első díjat kapott az ifi EB-n aranyérmes pisztolyos csapat tagjaként, Komáromi Panni és Fábián Sára. Szívből gratulálunk!
Fábián Sára ismét győzött Sportlövőink az év első hétvégéjét lőállásban töltötték. Százhalombattán rendezték meg a második EB válogató versenyt.
Fábián Sára nyerte az első EB válogatót A szombaton megrendezett verseny női légpisztolyos döntőjébe a KSI négy versenyzője - Egri Viktória, Fábián Sára, Komáromi Panni és Nemes Adrienn - jutott be, ahol Sára a honvédos Sike Renátát és a pécsi Csonka Zsófiát megelőzve győzött. Szívből gratulálunk! Hajrá KSI!

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

A 9. hét vízilabda hírei. OB. I./B győzelem a kilencedik heti fordulóban
A 08. hét vízilabda hírei 2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett
A 7. hét vízilabda hírei 9 mérkőzést vívtak az elmúlt héten játékosaink. Hibátlan teljesítménnyel zártuk a fordulót!
A 6. hét vízilabda hírei Hat mérkőzést vívtak pólósaink a heti fordulóban, négy győzelm, két vereség a mérleg.