Hírek

Remek kezdés női ökölvívóinktól Szerbiában

Ökölvívás
Negyven ország résztvevőivel zajlik a 9. alkalommal megrendezett Női Nemzeti Kupa Szerbiában, Zomborban.

Dunakeszi VSE Fedettpályás Serdülő és Újonc Versenye

Atlétika
Lakos Dóra 15.75m-el nyert ötösugrásban a serdülők között. 60m-en 2. helyezett. Gratulálunk!!

Új év új küzdelmek!

Jégkorong

Szépen siklanak a KSI hajói

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

Asztaliteniszezőink az M4 Jövünk című utánpótlás magazin 46. számában Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.

Atlétika

MASZ karácsonyi rúdugró felmérő Rúdugróink év végi felmérő versenyen vettek részt, ezzel elindult a felkészülés a fedettpályás versenyekre! Szinte mindenki egyéni legjobbat teljesített!! Gratulálunk!
Évzáró az Atlétikai Szakosztálynál Jó hangulatú évzáró vacsora keretén belül emlékezett meg szakosztályunk a 2019. év történéseiről. Serleggel ismertük el a legjobb korosztályos sportolók eredményeit, és edzőink is könyv ajándékot kaptak. Természetesen az elkészült évkönyvünk volt a legnépszerűbb ajándék a polók mellett. Köszönjük a meghívott vendégek jelenlétét!
Közptávfutóink Amerikában A Portlandi Egyetem csapatát erősíti a két KSI-s futónk, akik egyre jobb eredményeket érnek el az USA-ban. Ennek ellenére hamarosan hazatérnek és továbbra is a KSI-t erősítik. https://www.upbeacon.com/article/2019/11/cross-country-hungary-weiler-pataki-top-finishers
Az eddigi legnagyobb Magyar siker Ultrafutásban Öröm volt magyarnak lenni az eredmény hirdetésen, eddigi minden idők legjobb szereplését mondhatjuk magunkénak az ultrázás történetében az egyéni és csapateredményeket is figyelemben véve. - Molnár Tamás

Férfi torna

Elhunyt Dr. Leopold József Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
16. Austrian Future Cup, Linz Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
Fiú Ifjúsági I.o. Szerenkénti OB., Budapest 2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.
Nagyüzem a tornacsarnokban Az őszi szünetben aktív pihenéssel töltik idejüket kis tornászaink.

Jégkorong

Fölényes győzelem U16-os jégkorongozóinknál Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.
Jégkorong - 43. heti összefoglaló Múlt héten 4 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 42. heti összefoglaló Múlt héten 1 tornán és 5 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 41. heti összefoglaló Az elmúlt héten 6 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.

Judo

Sikeres légióskodás Serdülő- és Junior CSB, UTE
Ruzic Dániel bronzérmes! Diák C OB, Mórahalom
Tsikkou Stella aranyérmes! Felnőtt III. osztályú OB, Siklós

Kajak-kenu

Kajak-kenu: ketten az új aranygenerációból Egyesületünk két kiváló kajakosával, Kőhalmi Emesével és Redl Andrással készített interjút az utanpotlassport.hu.
A 'legek' évzárója December 20-án tartotta a kajak-kenu szakosztály a szokásos évzáróját, a csepeli Corner Garden étteremben.
Hévizi túra kenusainkkal Gyenesdiási edzőtáborral kezdték kenusaink a téli felkészülést.
Kőhalmi Emese, Redl András és Gintl Andrea az A Magyar Kajak-Kenu Szövetség évzáró gáláján ünnepélyes keretek között átadták az év legjobbjainak járó elismeréseket.

Karate

Lemaradtunk, pótoljuk. Avagy az elmúlt hetek történései! Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
KSI lett a legeredményesebb csapat az idei Cikádor kupán Szeptember 21-én rendezték meg az idei Cikádor Kupát, ahol karatékáink remek szerepléssel összesen 29 érmet szereztek!
Budapest Open, 3 érem és értékes kvalifikációs pontok Két versenyzőnk is értékes kvalifikációs pontot szerzett a soron következő Európa Bajnokságra.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

50. alkallommal adták át az „Élen a tanulásban, élen a sportban” elismerést A budapesti Városháza dísztermében három kategóriában harminckét fiatal fővárosi sportoló vehette át az „Élen a tanulásban, élen a sportban” díjat. Az 50.
Kapjanak egy esélyt, egy Boldog Karácsonyra Gyűjtést szervez a KSI SE az ÁRVA LELKEK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETNEK!
Gyászjelentés Dömötör Zoltán temetése, 2019 december 10.-én, 14 óra 30 perckor, a Farkasréti temetőben lesz.
Életének 85. évében elhunyt Dömötör Zoltán Újabb óriási veszteség érte a KSI-t, vízilabda-szakosztályunkat és egyben a magyar vízilabdát is.

Női torna

Éremeső az Utánpótlás Országos Bajnokságon Leány torna Utánpótlás Országos Bajnokság
Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny
Salamunov Emlékverseny, Nemzetközi Torna Verseny 52. Salamunov Memorial Nemzetközi Torna Verseny
Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló

Ökölvívás

Véget ért a 2019-és felnőtt országos bajnokság Pénteki napon befejeződtek a küzdelmek az elit női és férfi országos bajnokságon, így hivatalosan is lezárult a 2019-es versenyszezon !
Szerbiában edzőtáboroztak az ökölvívók Szerbiában edző táboroztak az ökölvívók, Lazarevac városában, ahol a felnőttek az országos bajnokságra történő felkészítése valamint serdülő és junior ökölvívók rutinszerzése volt a cél.
Szabó Petra a legkiemelkedőbb ökölvívó a női Ob-n Szabó Petra nyerte a 2019-és ifjúsági országos bajnokságot a 60 kg kategóriában ráadásul Őt választották a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó női versenyzőnek!

Öttusa

Ismerkedés a fegyverekkel December 5.-én “meglepetés” edzésben volt része a Sport11-es csoport gyerekeinek: Farkas Zsolt csoportedző és Madaras Ádám világ és Európa-bajnok öttusázó, a lövészet és a vívás világába engedett bepillantást.
Kasza Róbert a Pesti Magyar Színház színpadán! Kasza Róbert, szakosztályunk többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázója lesz a vendége a Pesti Magyar Színház november 4.-én, 18:00 órakor kezdődő “Amiről még nem meséltem”– című műsorának. Vendéglátó, egyúttal a 28. est házigazdája: Elbert Gábor.
DIAPOLO ELIT BAJNOKSÁG U11-13-15 Remek szereplés a korosztályos ELIT bajnokságban!
Egy NAGY Itt akartam visszavonulni, de visszanyertem a hitem

Sportlövészet

Fábián Sára ismét győzött Sportlövőink az év első hétvégéjét lőállásban töltötték. Százhalombattán rendezték meg a második EB válogató versenyt.
Fábián Sára nyerte az első EB válogatót A szombaton megrendezett verseny női légpisztolyos döntőjébe a KSI négy versenyzője - Egri Viktória, Fábián Sára, Komáromi Panni és Nemes Adrienn - jutott be, ahol Sára a honvédos Sike Renátát és a pécsi Csonka Zsófiát megelőzve győzött. Szívből gratulálunk! Hajrá KSI!
Győzelem a Belgrád Trophyn 18 ország versenyzői álltak lőállásba a hétvégén megrendezett belgrádi versenyen, amelyen hagyományosan erős mezőny gyűlt össze.
Csúcsdöntő hétvége A szombati Serdülők Országos Bajnokságán a KSI 16 versenyzője folytatta elődeik sikereit.

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

Az 50. hét vízilabda hírei 2006-os csapat GYŐZELEM AZ FTC ELLEN Szombaton csapataink 4 meccset játszottak, az elsőt 12 óra 30 perckor, 2006-os csapatunk kezdte. Az ellenfelük az FTC-Telekom volt.
A 49. hét vízilabda hírei BP. IFI: GYŐZELEM A BVSC-ZUGLÓ ELLEN Küzdelmes mérkőzést tudhat maga mögött ifi csapatunk, akik ma a Budapesti Ifjúsági Bajnokság 7. fordulójában a BVSC ellen szállhattak harcba a győzelemért.
A 48. hét vízilabda hírei Fontos győzelem az OB I/B-ben.
 A minap a ranglistákat nézegetve, feltűnt több ismerős név is. Az egyik közülük a 16 éves Danka Benedek volt, aki jelenleg a serdülők között a 2. helyen áll a kapusranglistán. Ezen apropóból beszélgettem vele múltról, jelenről, célokról és a KSI-ről.