Hírek

Jégkorong - 42. heti összefoglaló

Jégkorong
Az elmúlt héten 1 tornán és 5 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.

Az új pisztoly sikereket hozott Fábián Sárának

Sportlövészet
A hullámvölgyek ellenére a 17 éves Fábián Sára Ráhel végül jelezte, továbbra is a magyar sportlövészet utánpótlásának meghatározó alakja. A KSI Mol Alapítvány által támogatott pisztolyosa országos csúccsal kezdte, majd Európa-bajnokként zárta az évet.

A 41. hét vízilabda hírei

Vízilabda

Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk

Karate

LSU

Asztalitenisz

Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.
Régiós verseny, 2019 Hét dobogós helyezés a hétvégén!
Serdülő évadnyitó verseny a BVSC-ben A BVSC őszi évadnyitó versenyén remekül szerepeltek versenyzőink.

Atlétika

Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnokság Lakos Dóra Országos Bajnok az újoncok négy próba C változatában! Gratulálunk!!!
Magyarország 2019. évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc  Összetett Atlétikai Bajnoksága https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2019/2019-09-21-22-osszetettob_v1.pdf
Serdülő Csapatbajnokság Székesfehérvár Sok Újonc a serdülő leány csapatban. Máramarosi Rita 3 helyezett 2000m-en. Gratulálunk!
3. Atlétikai Magyar Serdülő Liga Döntő Máramarosi Rita 800 m-en harmadik helyezést ért el a Serdülők Ligaversenyében! A felnőttek Szuperligaversenyében három próbában Gábris Dávid 8., és 400m női gáton Molnár Judit (6. helyezés) személyében voltunk érdekelve a döntőben. Gratulálunk!!

Férfi torna

Értékes eredmények serdülő férfi tornászainknál Jól teljesítettek serdülő kezdő és haladó tornászaink az Országos Bajnokságon.
Biztató eredmények az Albert Kupáról Vasárnap az FTC-MVM Sportközpont adott otthont a tornászok Albert Kupájának, amely az idei ősz hazai versenye a serdülő fiú tornászok számára.
Junior Torna Világbajnokság, Győr Hatalmas élmény volt számunkra ez a világbajnokság. Nem csak azért mert még soha nem voltunk hasonló rendezvényen, hanem azért is mert itthon rendezték és a hazai szurkolók mindent megtettek hogy plusz erőt meríthessünk belőlük.
A világbajnokság célegyenesében a juniorválogatott Az alábbi linken látható, az M4 sportcsatorna, 'Jövünk Utánpótlás magazinjának' riportja férfi tornászainkkal, és edzőjükkel, Pisák Tamással.

Jégkorong

Jégkorong - 41. heti összefoglaló Az elmúlt héten 6 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Jégkorong - 39-40. heti összefoglaló Az az elmúlt két hétben összesen 6 jégkorongcsapatunk vett részt tornán vagy bajnoki mérkőzésen.
Jégkorong - 38. heti összefoglaló Múlt héten három korosztályos csapatunk is jégre lépett. Ugyan a kevés jeges edzéslehetőség rányomta a bélyegét a végeredményekre, de a küzdésre nem lehetett panasz.
Ismét edzőmeccseltek a lányok Női U25-ös csapatunk vasárnap a Tüskecsarnokban zárta le felkészülését a MAC Budapest Marilyn Junior ellen. A találkozón voltak biztató momentumok, a végén a büntetőlövéseket pedig meg is nyertük!

Judo

Három medál Ceglédről. Ifjúsági B OB, Cegléd
Öt érem Újpestről Serdülő-, Diák A-B-C Budapest bajnokság, UTE
Két érem az U23 OB-ról! U23 OB, Baja
Három érem az Atomvárosból. Atom Kupa, Paks

Kajak-kenu

A csúcsforma után is van élet Csütörtökön megkezdte szereplését a magyar kajak-kenu válogatott Tokióban, az előolimpián. Bár a mieink közül többen két hetes pihenő után érkeztek, és az időeltolódás utáni átállás is sokakat megviselt, a csapat szereplésére eddig mégsem lehet panasz, hiszen minden magyar egység bejutott a középfutamba.
Maraton VB. válogató, Tokaj VB. válogató verseny volt hétvégén Tokajban. Az októberben, Kínában megrendezésre kerülő világbajnokságra három kajakosunk utazhat. Vékassy Bendegúz, Redl András, és Kőhalmi Emese váltott repülőjegyet!
Kisimultak a ráncaim! – interjú Gintl Andreával Az ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon Kőhalmi Emese három olimpiai versenyszámban is aranyérmet nyert, ami után edzőjével, Gintl Andreával beszélgettünk tanítványáról, a tornáról, a legnagyobb hazai riválisról és az egyre közelebb lévő felnőtt mezőnyről.
Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK! Gazsó Dorka VILÁGBAJNOK K4 500 méteren

Karate

KSI lett a legeredményesebb csapat az idei Cikádor kupán Szeptember 21-én rendezték meg az idei Cikádor Kupát, ahol karatékáink remek szerepléssel összesen 29 érmet szereztek!
Budapest Open, 3 érem és értékes kvalifikációs pontok Két versenyzőnk is értékes kvalifikációs pontot szerzett a soron következő Európa Bajnokságra.
Szezonindító verseny Horvátországban Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!
Nagy Botond Egyetemi Európa Bajnok Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Újabb támogató Gazsó Dorka mellett A Mauri utazási iroda is támogatja versenyzőnket.
Hét szakosztályunk vett részt szomszédunk fesztiválján Gyönyörű időben zajlott a sportfesztivál.
Gazsó Alida Dórát az Inter Computer Csoport támogatja 2019.09.30-án szerződés került aláírásra Gazsó Alida Dóra Olimpiai felkészülését támogatva az Inter Computer Csoport és a KSI SE között.
Récsei Sport és Egészség fesztivál, szeptember 28-29. Egyesületünk öt szakosztálya vesz részt a hétvégén első alkalommal megrendelésre kerülő, Récsei Családi Sport és Egészség fesztiválon.

Női torna

Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló
Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló
Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság

Ökölvívás

Ökölvívás IV. Duna Kupa, Dunaújváros Duna Kupa 2019 Junior csapatunk tarolt a színvonalas nemzetközi versenyen.
Serdülő Országos Bajnokság 2019, Győr 6 versenyző, 6 érem.!!! Összesítésben 2. helyen zárt szeretett egyesületünk.!!!
Négy győzelem a szegedi Fesztivál kupán A négy napos hosszú hétvégén sem pihent a KSI ökölvívó csapata. Szegeden a 3. Fesztivál kupán mutathatták meg legjobbjaink, hogy a nyári szünet alatt is keményen dolgoznak.
Értékes III. hely a Balkán Kupán.  /Bulgária, Botevgrad/ Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.

Öttusa

DIAPOLO ELIT BAJNOKSÁG U11-13-15 Remek szereplés a korosztályos ELIT bajnokságban!
Egy NAGY Itt akartam visszavonulni, de visszanyertem a hitem
LaserRun VB. eredmények Remek KSI eredmények a korosztályos LaserRun VB.-n!
Öttusa-vb: Ezüstérmes a magyar férficsapat, Kasza Róbert – legjobb magyarként – az ötödik helyen végzett Ezüstérmet nyert a magyar férficsapat – Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence összeállításban – szombaton a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. Győzött a dél-koreai válogatott, míg a bronzérmet a britek harcolták ki.

Sportlövészet

Fábián Sára és Komáromi Panni sporttörténelmet írt pisztolyos csapattársaival A csodálatosan feldíszített Fehér Úti Nemzeti Lőtér adott otthont az első ízben megrendezett Ifjúsági Liga Európa Bajnokság döntőjének.
Ifjúsági és Junior 25-50 méteres OB. A nagyok hozták a kötelezőt, az újoncok megállták a helyüket
Bolognai bronz, könnyek és vidámság Csillogó bronzérem mellett könnyes és vidám szemek is jellemezték lányaink szereplését a bolognai kontinensviadalon

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

A 40. hét vízilabda hírei Gyermek csapat Szoros mérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Az első negyed végeredménye 3:2 lett, sajnos az UVSE egyel több találatot tudott értékesíteni, mint mi.
M2 Matricák – Gyerekjáték Vízilabda-Szívós Márton Ebben az adásban Szívós Márton világbajnok vízilabdázó, a KSI neveltje, és Szedlmayer Ildikó vezető edzőnk mondják el, hogy mikor érdemes elkezdeni vízilabdázni, mitől olyan sikeres a magyar vízilabda és miért jó csapatban játszani.
EZÜSTÉREM A HELIOPOLIS TORNÁN Véget ért a Heliopolis Torna. A döntőben, a hazai Heliopolis csapatával küzdhettünk meg a győzelemért. A rendes játékidő döntetlen lett, így ötméteresek következtek, ami ezúttal az egyiptomi csapat sikerével zárult.
a 39. hét vízilabdahírei Elstartolt a leány gyermek bajnokság is. Sportolóink tisztesen helytálltak.