Hírek

Nemes Adrienn és a KSI csapata a sportpisztolyos felnőtt bajnok!

Sportlövészet
Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.

A 15 éves Nagy Ákos szerint a csapaté az összes díj

Vízilabda
A nemzetisport.hu riportja Nagy Ákos válogatott vízilabdázónkal: A 15 éves vízilabdázó, Nagy Ákos ebben az évben mindent megnyert, amit lehetett. Klubjával veretlenül lett bajnok, a válogatottal aranyérmet szerzett az U15-ös korosztály első Európa-bajnokságán, amelyen amellett, hogy gólkirályi címig jutott, a torna legértékesebb játékosának díját is átvehette.

Van még teendőnk az EB előtt

Sportlövészet

45 érem a Serdülő, Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságról

Kajak-kenu

LSU

Asztalitenisz

Öt hetes versenyzői táborral készülnek asztaliteniszezőink A KSI SE Asztalitenisz szakosztálya megkezdte 5 hetes nyári alapozó edzőtáborát.
Magyar ezüst a spanyol utánpótlás-bajnokságról A magyar csapat harmadik ezüstérme is megszületett a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság utolsó napján. A KSI SE asztaliteniszezője, Huzsvár Erik serdülő párosban a német Felix Köhler oldalán állhatott a dobogó második fokára.
ÉREMESŐ  az évadnyitó utánpótlás asztalitenisz versenyen A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kelet-Magyarország 2018.évi Újonc és serdülő területi II.osztályú ranglista verseny Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.

Atlétika

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019 Összetett versenyzőink sikere az Országos Bajnokságon férfi 10 próbában!! Utánpótlás korosztályban Gábris Dávid első, Gladys Bálint a 2. helyezett, míg az U20 korosztályban Varga Bercel szintén a második helyet harcolta ki. Gratulálunk!!
Egyetemi Európa Bajnokság, Tájfutás - Olomouc (CZE) KSI-s atléták tájfutóként szerepeltek az Egyetemi Európa Bajnokságon. Weiler Virág 2.helyezett egyéniben, két fős sprint váltóban Dalos Mátéval 3. helyezést értek el. Gratulálunk!
124. Atlétikai Magyar Bajnokság Budapest A 4x400m-es váltónk 5. helyet szerezte meg a felnőtt Országos Bajnokságon! Az eső közbe szólt, így még kedden folytatódik a bajnokság.
Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága 2019 Első napon Lakos Dóra 1. Hriczu Kinga a 2. helyet szerezte meg rúdugrásban, a fiúknál Garabics Dániel 3. helyezett. A serdülőknél több egyéni csúcs dobogó közeli helyezésekkel. Gratulálunk, jó pihenést!!!

Férfi torna

Junior Torna Világbajnokság, Győr Hatalmas élmény volt számunkra ez a világbajnokság. Nem csak azért mert még soha nem voltunk hasonló rendezvényen, hanem azért is mert itthon rendezték és a hazai szurkolók mindent megtettek hogy plusz erőt meríthessünk belőlük.
A világbajnokság célegyenesében a juniorválogatott Az alábbi linken látható, az M4 sportcsatorna, 'Jövünk Utánpótlás magazinjának' riportja férfi tornászainkkal, és edzőjükkel, Pisák Tamással.
Tornaterem: MEGTELT! A szünidő beköszöntével elindult torna szakosztályunk nyári napközis tábora.
Két férfi tornászunk az I. Junior VB. keretében A Budapest Kupa után keretet hirdettek a fiúknál a junior torna-világbajnokságra

Jégkorong

Meglátogattuk a családot A KSI SE Jégkorongszakosztálya múlt héten Boldizsár László és Kerekes András vezetőedzők szervezésében, valamint Dévai Zsombor és Papp Mercédesz edzők segítségével szezonindító edzőtábort tartott U14-es és U16-os korosztályú növendékeinek, amelynek keretében a játékosok és mentoraik rendszeresen ellátogattak az egyesület különböző szakosztályaihoz.
Bunyó, amiért nem jár két perc Folytatódik jégkorongozóink ismerkedése egyesületünk szakosztályaival.
A tornacsarnokban sem találtunk jeget A száraz edzőtábor második napján tornászaink látták vendégül hokisainkat.
Jégkorong - Judo kohézió Száraz edzőtáborral készülnek a jégre U14, U16 korosztályos hokisaink.

Judo

A Hajime judo magazin, legendás szakosztályvezetőnknél, Tozsó bácsinál járt Otthonában adott interjút a 71 éves Tóni bácsi.
Varga Donát ismét ötödik! Junior EK, Poznan
Varga Donát ötödik! Junior EK, Szarajevó
Bronzos visszatérés Junior EK, Paks

Kajak-kenu

Redl András két világbajnoki aranyának titka „Tisztában voltak vele, hogy mindig a táv második felét nyomom meg, eszerint építették fel a taktikájukat; abban bíztak, hogy − hatalmas előny kialakításával − megtörnek. A lépést azonban tartottam, mi több, hatszáznál már vezettem, ezzel német vetélytársam esett össze lélekben.
Aranynapok Pitestiben Legyalulta az ifi és U23 vébé mezőnyét a magyar válogatott. A mieink az 500 méteres és 1000 méteres döntők során hat világbajnoki címet, valamint további két dobogós helyezést szereztek. Aranyérmes lett ifi kajak egyesben Kőhalmi Emese és Redl András. Redl András duplázott, hiszen mindkét egyes számban verhetetlennek bizonyult. Kőhalmai Emese még hozzá is tett egyet, hiszen triplázni tudott, Rendessy Eszterrel párosban, és négyesben többek között a KSI-s Szellák Szabinával. Az aranyérem bravúrosan összejött a Biben Karina, Bakó Olga duónak is, akik ezzel megvédték világbajnoki címüket.
19 ÉVES KAJAKOS ÜL KOZÁK DANUTA HELYÉRE Gazsó Dorka indulása biztossá vált a Szeged-i VB-n
Remek KSI-s eredmények az U23 és Junior Kajak-kenu EB.-ről. (Racice, Csehország) Négy versenyzőnk szerzett érmet, a racicei U23 - junior kajak-kenu Eb.-n!

Karate

Nagy Botond Egyetemi Európa Bajnok Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.
Remekül szerepeltek a karatésaink az ISF Combat Games-en! Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.
Két versenyzőnk is képviseli hazánkat az ISF Combat Games-en Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en
Randori edzés Bátaszéken Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.

Kerékpár

42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
ALAPOZÓ EDZŐTÁBOR, MAKARSKA (HRV) A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
KSI Kerékpáros Szakosztály Évzáró Rendezvény 2018. December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.

Kézilabda

Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9
Világbajnok és világválogatott előtt játszottak a fiúk KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna
KSI-Ócsa Utánpótlás Kézilabda Torna Kézilabda játék, te csodás!

Központ

Találkozások Tusványoson Prof. Dr. Kollár Lajos úrral a tusnádfürdői beszéd előtt, az EMMI miniszter egészségügyi tanácsadójával, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével is beszélgetett elnökünk Zsodos Péter.
Tusványoson összehoz a jégkorong! Ezúttal is ott lesz a sport az idén harmincéves Tusványosi Szabadegyetemen. A program nulladik napján, július 24.-én, minden eddiginél gazdagabb programmal készültek a szervezők.
Július 8-21 között a sportorvosi rendelés szünetel! A sportorvosi rendelés július 8-21. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Női torna

Dobogón a 51. Old Trnava nemzetközi torna versenyen Nemzetközi női torna verseny Trnava
MATSZ Zsebibaba CSB MATSZ Zsebibaba CSB 1. forduló
Előírt Országos Bajnokság Leány Utánpótlás Előírt Országos Bajnokság
Edzőtáborban a leány tornászok Tatán edzőtáboroznak a leány tornászaink

Ökölvívás

Értékes III. hely a Balkán Kupán.  /Bulgária, Botevgrad/ Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.
13. alkalommal ostromoltuk Kőszeg várát Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.
Nyáron is gőzerővel folynak az edzések a KSI ökölvívó műhelyében! Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.
Legjobb 8 között Minkszben Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben

Öttusa

Eb-bronzérmet nyert a Bereczki Richárd -Málits István férfi váltó Bronzérmet nyert a Málits István, Bereczki Richárd és a Barta Luca, Réti Kamilla összeállítású magyar váltó az angliai öttusa Európa-bajnokságon, Bath-ban.
Érmek és helyezések a Decathlon MK 4. fordulójáról és a Laser Run MK 3. fordulóról Szakosztályunk versenyzői ismét jó néhány értékes éremmel és helyezéssel térhettek haza a hódmezővásárhelyi versenyekről.
Breitner Hanna ezüstérmet nyert a Budapest Bajnokságon Kiegyensúlyozott versenyzésének köszönhetően a dobogó második fokára állhatott fel a Budapest Bajnokság női egyéni eredményhirdetésén Breitner Hanna.
Gulyás Michelle és Regős Gergely is egyéni bronzérmet nyert az ob-n Két egyéni bronz mellett egy-egy csapat ezüst- és bronzérem is szakosztályunk versenyzőinek vitrinjébe került a hétvégi NU SKIN felnőtt országos bajnokságon.

Sportlövészet

Bronzérem a fegyverek városából Minden évben a világ legnagyobb junior versenyét a németországi Suhlban rendezik meg.
Csodálatos lányok tízes-lövő pisztollyal A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!
Általános és Középiskolások Országos Bajnoksága 2019, Légpisztoly 20 lövés Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
Újabb sikeres hétvége A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.

Szabadidő szakosztály

Vízilabda

Három KSI-s játékos az U15 Európa Bajnok vízilabda válogatottban Hárman képviselték egyesületünket az Európa Bajnok csapatban. Országh Mihály, Szépfalvi Gergő, és Nagy Ákos, akit az EB legértékesebb játékosának választottak!
HaBaWaBa Bajnok az U9 KSI SE Blue Dolphins! Szedlmayer Ildikó beszámolója: Az edzői szem és szív: Sok munkája van a gyerekeknek ebben az eredményben. Egyetlen egyet kértem tőlük: SZÉP JÁTÉKOT. Megkaptam!
A 24. hét vízilabda hírei AZ IFI BUDAPEST BAJNOKSÁG ÉLÉN
A 23. hét vízilabda hírei MÁSODIK LETT IFJÚSÁGI CSAPATUNK