Hírek

Minden csapatunk "aranyos" lett

Sportlövészet
Minden csapatunk "aranyos" lett

Első edzések az új kézilabda szakosztályban

Kézilabda
Elkezdődött a szakmai munka az újjá alakult kézilabda szakosztályban

7 érem a regionális versenyről

Judo

Bereczki Richárd bronzérmet szerzett

Öttusa

LSU

Asztalitenisz

Asztaliteniszezőink az M4 Jövünk című utánpótlás magazin 46. számában Huzsvár Erik és Szántosi Dávid bronzérmet szerzett a Szombathelyen megrendezett Nemzetközi utánpótlás bajnokságon.
Győzelem a Celldömölkön rendezték a Vörsas Kupát, I. osztályú felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz ranglistaversenyt.
Taroltunk a Duna Kupán Csapat és egyéni első hely a Duna Kupáról.
II. helyezés Horvátországból A horvátországi Varasdon megrendezett, 'A' kategóriás serdülő - ifjúsági versenyen, Huzsvár - Szánosi páros II. helyezést ért el. A megmérettetésen 43 ország versenyzői indultak.

Atlétika

A Sport XXI. Alapprogram – Pályaverseny 1. Közép-Magyarország régió Dobogón az U11-es csapat! U13 csapat 5. helyezés! Gratulálunk!!
Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnoksága - 2020 Dóczi Bendegúz 3. helyezést. ért el az Újonc Országos Bajnokságon rúdugrásban. Gyóni Maksa Levente győzött a serdülőknél, Lakos Dóra ötösugrásban, és távolugrásban is második, míg Mészáros Emma rúdugrásban második, Ballai Júlia harmadik helyet szerezte meg. 1500m-en Máramarosi Rita harmadik, 3000m-en a 2. helyen végzett a Serdülő Országos Bajnokságon! Gratulálunk!!
7. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntő Gábris Dávid hárompróbában a 3. helyet szerezte meg a Szuperliga versenyében! Gratulálunk!!
GEAC Serdülő és Újonc Versenye Jól szerepeltek az újonc, serdülő versenyzőink Gödöllőn. Lakos Dóra távol, Gyóni Maksa Levente rúdugrásban győzött! Gratulálunk!

Férfi torna

Rácz Attila az online tornavrsenyről Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.
Szép eredmények a MATSZ online versenyén Véget ért a magyar tornasport első online megmérettetése, amelyet a Magyar Torna Szövetség még áprilisban hirdetett meg a fiú utánpótlás tornászok számára. A koronavírus okozta helyzet szülte viadal lényege az volt, hogy a versenyzők előre meghatározott, a kiírásban részletesen rögzített gyakorlat anyagát otthoni körülmények között filmre vegyék, majd beküldjék az egyesületüknek, és onnan a legjobb gyakorlatokat továbbították a MATSZ-nak.
Elhunyt Dr. Leopold József Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
16. Austrian Future Cup, Linz Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.

Jégkorong

U14-es győzelem a Debrecen ellen U14-es jégkorong csapatunk 12-2-es győzelmet aratott a Debreceni Hoki Klub csapata felett. A mérkőzés március 7.-én került megrendezésre.
Képriport az elmúlt hetek jégkorong mérkőzéseiről Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!
Új év új küzdelmek! Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Fölényes győzelem U16-os jégkorongozóinknál Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.

Judo

Szakosztályunk nyara, röviden Június-augusztus
Dr. Hetényi Antal nyilatkozata Múlt és jelen
Két bronzérem Szolnokról. Serdülő diákolimpia, Szolnok
Domoszlai Zóra bronzérmes! Ifjúsági OB, Nemesvámos

Kajak-kenu

Kammerer Zoltánnal edződik egy hajóban a 20 éves Varga Ádám Remekül ment az elmúlt hetekben a felmérőversenyeken Kammerer Zoltán és a 20 éves Varga Ádám párosa. A KSI ifjúsági világbajnokával a közös munkáról és az előtte álló feladatokról beszélgettünk.
Kajak-kenu szakosztályunk az M4 Sport, Jövünk! című magazinjában Agócs Mihály edzőnk beszél az újraindulásról, az M4 Sport Jövük! utánpótlás magazin 24. részében.
A járvány után nagyobb mosollyal ültek hajóba a KSI-sek A kéthónapos kényszerpihenő után gőzerővel készülnek a KSI kajakosai a késő nyári és őszi feladatokra; a fővárosi klub utánpótlásedzőjét, Agócs Mihályt kérdeztük.
Interjú Varga Ádámmal Sérülésekről, betegségekről szólt az elmúlt két éve Varga Ádámnak, aki 2017-ben 18 évesen még K-1-ben szerzett ifjúsági világbajnoki címet. A KSI SE fiatal versenyzője szerencsére meggyógyult, ráadásul amikor Kammerer Zoltánnal ül össze, akkor “muzsikál” alattuk a páros, így Matyus Zsolt tanítványa megcélozta Tokiót.

Karate

47. EKF Korosztályos Európa Bajnokság Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Három KSI-s karatés, a 47. Kadet- junior és U21-es Európa-bajnokságon Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Lemaradtunk, pótoljuk. Avagy az elmúlt hetek történései! Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!

Kerékpár

Horvátországban edzőtáboroztak kerékpárosaink. Képriport a makarskai utánpótlás edzőtáborból.
Évzáró, évnyitó rendezvény Az új helyünk kialakítása miatt, december eleje helyett Január 25. én tartottuk az évzáró rendezvényünket.
42. KSI Kupa, Nemzetközi Utánpótlás Kerékpárverseny, június 22-23 U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
VISEGRÁD 4 LADIES SERIES PANNONHALMA A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2

Kézilabda

Beindul a KSI kézilabda a gyerekekért Beindul a KSI kézilabda a gyerekekért
Újraindul a KSI kézilabda szakosztálya Ismét életre kelt a KSI kézilabda-szakosztálya, ezúttal a világbajnok Csenki Györgyné Varga Zsuzsanna szakmai vezetésével. A kiváló utánpótlásedzővel a kezdeti teendőkről és a célokról beszélgettünk.
Kézilabdázz Szívvel! KSI-Ócsa Felkészülési Utánpótlás Kézilabda Torna - Leány U9

Központ

Mike Róbert - „Biztos hiányozni fog az életemnek ez a része” Mike Róbert - „Biztos hiányozni fog az életemnek ez a része”
Ünnepélyes tanévnyitóra voltunk hivatalosak Ünnepélyes tanévnyitóra voltunk hivatalosak
Hétvégén zajlott a serdülő, ifi és U23-as Magyar Bajnokság, ahol az éremtáblát elég nagy főlénnyel nyerte meg a KSI Kajak-Kenu szakosztálya! Hétvégén zajlott a serdülő, ifi és U23-as Magyar Bajnokság, ahol az éremtáblát elég nagy főlénnyel nyerte meg a KSI Kajak-Kenu szakosztálya
Kajak-kenu: a KSI volt a legeredményesebb az ob-n Kajak-kenu: a KSI volt a legeredményesebb az ob-n

Női torna

Éremeső az Utánpótlás Országos Bajnokságon Leány torna Utánpótlás Országos Bajnokság
Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny Horizon Cup Nemzetközi Női Torna Verseny
Salamunov Emlékverseny, Nemzetközi Torna Verseny 52. Salamunov Memorial Nemzetközi Torna Verseny
Sikeres hétvége a leány tornászoknál Serdülő I.o., Gyermek Haladó és Kezdő CSB 3. forduló

Ökölvívás

Ostrom Kupa Kőszegen Tizenkettedik alkalommal lett megrendezva az Ostrom kupa Kőszeg városában!
Hét érem az egri Korona Kupáról Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Nyolc klub, több mint 70 versenyzője edzett ökölvívó termünkben Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Tegnap Egerben jártak a KSI-s ökölvívók! Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.

Öttusa

Felmérő a Postás SE pályáján Hosszú idő után végre rajthoz állhattak a KSI SE öttusázói: csütörtökön és pénteken a Postás SE pályáján rendeztek laser run felmérőt.
Újra dübörög a KSI öttusa szakosztálya A KSI öttusaszakosztályának vezetőjétől, Takács Pétertől érdeklődtünk a kényszerszünet utáni újraindulásról.
Kasza Róbert és a Balzsay testvérek is porondra lépnek A mindenki által jól ismert egészségügyi helyzet és a hatályos jogszabályok értelmében a Fővárosi Nagycirkusz március 13. óta nem tart hagyományos értelemben vett előadást. Ugyanakkor a Fővárosi Nagycirkusz heti rendszerességgel - a közösségi csatornák felhasználásával - online programot sugároz nézőinek.
Gulyás Michelle bronz-, a KSI SE női csapatai arany- és ezüstérmet is nyertek Gulyás Michelle egyéni bronzérme mellé csapatban egy arannyal is gazdagodott a hétvégi utánpótlás országos bajnokságon. A hétvégén megrendezett U24 Gérecz Attila emlékversenyt Erdős Rita (Trion SC) nyerte, megelőzve Simon Saroltát (Csepel) és Gulyást.

Sportlövészet

Világszínvonalon női sportpisztolyban Világszínvonalon női sportpisztolyban
Augusztusban még a pisztolyaink is elfáradtak Augusztusban még a pisztolyaink is elfáradtak
Versenyszerű edzés a Nemzeti Lőtéren Közös versenyszerű edzésen vettek részt ifi és junior lányaink sportpisztollyal a Fehér úti lőtéren. Az UTE, a Céltudat és a Délvidéki Lövészakadémia lányaival egy igazán értékes felkészülést hoztunk össze.
ÚJRA pisztoly on-line versenysorozat indul a KSI Sportlövő szakosztály kezdeményezésére ÚJRA pisztoly on-line versenysorozat indul a KSI Sportlövő szakosztály kezdeményezésére

Szabadidő szakosztály

Egy felejthetetlen nap Füreden A nyolc éves veszprémi Méz rádió születésnapi játékát, melyet a KSI SE. szabadidő szakosztálya, azon belül is, Szentmártoni Gyula szakosztályvezető támogatott, Timi és Feri nyerte.

Vízilabda

„Nagyon tisztelik a magyar vízilabdát Amerikában A 22 éves Lévai András három, az egy évvel fiatalabb Kósa Balázs két éve tanul és vízilabdázik az Egyesült Államokban. A KSI korábbi játékosai most a járványhelyzet miatt itthon vannak, így egy hosszabb beszélgetésre kértük őket.
A KSI és a Nagykanizsa mérkőzik a megüresedett ob1-es helyért A KSI és a Nagykanizsa mérkőzik a megüresedett ob1-es helyért
A 9. hét vízilabda hírei. OB. I./B győzelem a kilencedik heti fordulóban
A 08. hét vízilabda hírei 2006-os csapatunk az OSC ellen győzedelmeskedett