Atlétika

Boldog Ünnepeket Mindenkinek!

Boldog Ünnepeket Mindenkinek!

Áldott, Békés Ünnepeket, és eredményekben gazdag Új Évet kíván a KSI SE Atlétika Szakosztálya  egyesületünk minden sportolójának, edzőjének, vezetőjének, munkatársának!  

Fogadjátok szeretettel Misi bácsi szerkesztésében a 2023-as évkönyvet, amelyben összefoglalta az elért eredményeket, és képekkel is kedveskedik nektek! (rövidesen elérhető lesz itt.)

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!                                                             Hajrá KSI Atlétika!

 

Eredményeinkre idén is büszkék lehetünk! Mészáros Emma az EYOF-on  harmadik helyezéssel hozta az idei „nemzetközi kötelezőt.”

A fedett pályás felnőtt Országos Bajnokságon   Gebauer Maja 4m-es eredményével lett harmadik, aki nemrég 4.10 m-el kezdte a fedett szezont. A junioroknál a női váltó tudott harmadik lenni a 4x200m-es n váltóban a  Husztik J.-Varga V.- Kőrös K.- Stikkel L. összeállításban. Az ifjúságiaknál Mészáros Emma nyerni tudott a fedett OB-n. Az összetett bajnokságban felnőtt hétpróbában Gábris Dávid második, Nemes Kincső harmadik az UP ötpróbában, míg az U20 férfi hétpróbában Gyóni Maksa Levente szintén harmadik tudott lenni. Az U14-es lányoknál Balzsay Jázmin 2000m-en lett a második.

A szabadtéri Országos Bajnokságok közül a                                                                                                                      

A Mezei Bajnokságon Máramarosi Rita U20-as korosztályban diadalmaskodott. Az U12 korosztályban Kósa Nóra, míg az U10-ben Kósa Szonja lett Országos Bajnok.  A Magyar Egyetemi és Főiskolás  OB-n Kasoly Benedek 1500m-en lett a második.

A Váltófutó Bajnokságban  a férfi 4x800 m-es  csapat idén a harmadik helyet szerezte meg a  Kasoly B.-Várkonyi B.- Horváth B.- Vörös M. összeállítással.

A Felnőtt Összetett Bajnokságban tízpróbában Palicsk Botond a második helyet szerezte meg, és ez a teljesítmény az U23-as korosztályban is a második helyet biztosította számára.

Az U23 korosztály  bajnokság rúdugró számában nőknél Gebauer Maja második, magasugrásban Nemes Kincső szintén a második, míg 3000m akadályfutásban Horváth Barnabás a harmadik helyen végeztek. U18-as korosztályban a rúdugrás számát Mészáros Emma a dobogó legfelső fokán tudta ünnepelni.

A felnőtt 128. Magyar Bajnokságon Vörös Márk 5000m-en tudott diadalmaskodni, míg 1500m-en harmadik lett. Mészáros Emma rúdugrásban ért el harmadik helyezést.

Az U20-as Magyar Bajnokságon Máramarosi Rita 5000m-en, Gyóni Maksa Levente rúdugrásban győzött, Bajnok Borbála magasugrásban ért el dobogó harmadik fokát.

A 10.magyar Szuperliga Döntőben a hárompróba számában Palicsek Botond első, a női 5000m-en Máramarosi Rita a második, Vörös Márk 5000m-en a második, 1500m-en harmadik, Gábris Dávid a három próba számában tudott harmadik lenni.

Az U16 Magyar Bajnokságon Bajnok  Lilla 2000m akadályfutásba nagyszerű hajrával a harmadik helyet tudta megszerezni.

Egész éves teljesítményük alapján az alábbi versenyzőket díjazta szakosztályunk 2023 évben.

Korosztályonként a  legeredményesebb versenyzőknek a következő sportolókat választotta az edzői  stáb az elért eredmények alapján:

 

Felnőtt                          Sipos Borbála           /        Vörös Márk

Utánpótlás                   Gebauer Maja           /         Palicsek Botond

Junior                      Máramarosi Rita           /         Gyóni Maksa Levente

Ifjúsági                    Mészáros Emma            /                      -

Serdülő                            Bajnok Lilla            /          Klincsek keve

Újonc-U14                Balzsay Jázmin             /          Tóth Balázs           

U12                                   Kósa Nóra             /                      -

U10     Kósa Szonja - Beczkay Izabella         /           Jancsó András

 

 Gratulálunk! Hajrá KSI Atlétika!                                                    Molnár Tamás      szakosztályvezető

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.