Jégkorong

Gyula Rebeka a Balogh Tibor Vándordíj első kitüntetettje

 Gyula Rebeka a Balogh Tibor Vándordíj első kitüntetettje

Balogh Tibor magyar női jégkorong megalapítója, a KSI SE jégkorong szakosztály alapítója, és az újraindítása óta 2022-ig szakosztályvezetőként, szakmai vezetőként és edzőként is tevékenykedett, KSI nevelt versenyző, sokszoros válogatott Hall Of Fame kitüntetett. A róla elnevezett Vándordíj megalapítására idén került sor.

Balogh Tibor a tevekénységét több mint 23 évig fejtette ki az Egyesületben és ez idő alatt számtalan utánpótlás korú játékost nevelt a szakosztály, adott át más egyesületekbe. Nyugdíjas korba lépve sem szakadt el szakosztályától és sportágától, aktívan részt vett a szakosztályban folyó munkában.

Vándordíjat azon igazolt versenyzők kaphatják meg, akik rendszeresen részt vesznek a szakosztály edzésein, sportolói odaadásukkal kivívják edzőik és sporttársaik figyelmét. Példamutató életvitelükkel és kiemelkedő teljesítményükkel öregbítik egyesületük, valamint a KSI Jégkorong szakosztályának hírnevét határon innen és a határon túl.

Az első díjazott a 12 éves Gyula Rebeka!

A korosztályos válogatott kerettag versenyzőnk szorgalmas és ügyes játékos, korosztályának egyik legkiemelkedőbb női játékosa, aki már fiatal kora ellenére DEBL mérkőzéseken is pályára lépett, és felnőtt mezőnyben játszik.

Gratulálunk!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.