Karate

WKF Karate Magyar Bajnokság

WKF Karate Magyar Bajnokság

Április 23-24-én került megrendezésre a Gyermek-, Korosztályos- és Felnőtt Magyar Bajnokság, ahol a két nap alatt összesen 8 db bajnoki címet, valamint 4 db második és 11 db bronzéremmel zártuk a legrangosabb hazai megmérettetést.

2022 április 23-24 között került megrendezésre az újpesti jégcsarnokban a 2022-es WKF Magyar Bajnokság, ahol egyesületünk és képviselte magát.

Szombati napon a gyermek korosztályok léptek tatamira A, B és C kategóriában (kezdő, középhaladó és haladó). Utánpótlás versenyzőink nagyszerűen helytálltak, és a megszerzett 3 arany, 2 ezüst és 7 bronzérem mellé még egy-egy negyedik és ötödik hely is társult. Ezzel egyesületünk a szombati nap ponttábláján 40 csapat közül a hatodik legeredményesebb lett

 

Vasárnapi nap a hivatalos, valamint a senior korosztályok léptek tatamira, és legnagyobb örömünkre sikerült felülmúlniuk az előző napi sikereket, ugyanis az egyesületi éremtáblán 50 csapat közül a dobogó harmadik fokára állhatott fel a KSI Karate Szakosztály 5 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzéremmel, valamint egy darab ötödik hellyel. Ennél is nagyobb öröm számunkra, hogy Szabó Marcell és Gyimesi Balázs megszerezték szakosztályunk első felnőtt kumite (küzdelem) magyar bajnoki címeit, ráadásul Marci nemcsak felnőttben, hanem U21-es kategóriában is Magyar Bajnok lett.

 

Gratulálunk mindenkinek. Szuperek voltatok 

 

Hajrá KSI

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.