Kerékpár

A hétvégén kerékpárosainknak sűrű programja volt

A hétvégén kerékpárosainknak sűrű programja volt

 Szombaton és vasárnap Szlovákiában, Gyügy majd Korpona helységekben öt nemzet részvételével zajló versenyeken vett részt, fiataljaink elitje. A találkozón sajnos a szombati napon Oláh Zsombor nagyot bukott, kórházba került, de  szerencsére azóta kiderült, hogy komoly, tartósabb sérülése nem keletkezett.

Május 1-én gyönyörű szép időben Szekszárdon rendezték meg a Magyar Kerékpáros Szövetség által első évben kiírt Liga kupa versenysorozat első eseményét.

KSI-s fiataljaink kiválóan szerepeltek, annak ellenére, hogy ebben az évben kevés verseny lehetőség adódott.

Az ifjúsági hölgyeknél (U19) Szögi Anfissza Grácia állhatott a dobogó tetejére, míg a felnőttek, amatőrök és ifjúságiak együttes mezőnyében Fehérvári Marcell Imre az abszolút harmadik helyen végzett, ezzel korosztályát az ifjúsági U19-es kategóriát megnyerte.

 Előtte csak Filutás Viktor HRE (Mazowsze Serce Polsk), és MÓRÉ-GOSSELIN Olivier Márk (Sofer Savini Due OMZ Team) profi csapatban versenyző kerekesek végeztek.

A nem igazolt felnőttek között Bagossy Levente Andrés a harmadik helyet szerezte meg.

A többiek is kitettek magukért a középmezőnyben végeztek. Összesen 13 KSI-s kerékpáros állt rajthoz. A következő Liga kupa május 21 én lesz, Pécs körzetében.

Részletes eredmények a: https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/289/IX-Szekszard-GP-MKSZ-Liga-Kupa/?vsz_id=1224

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.