Központ

Együttműködés a Csanádi Árpád Általános Iskola és Gimnáziummal

Együttműködés a Csanádi Árpád Általános Iskola és Gimnáziummal

Múlt csütörtökön ismét ülésezett a KSI SE Elnöksége, ahol egy újabb iskolával, a Csanádi Árpád Általános Iskola és Gimnáziummal megkötött együttműködési megállapodás a KSI, melyet Rúzsa Sándor intézményvezető és Zsoldos Péter ügyvezető elnök írtak alá.

AA két intézménynek már van közös múltja. Koárbban a  Központi Sportiskolával 1987-től együttműködött, majd 1991-től egyesült a Csanádi Árpád Általános Iskola és Gimnázium, a sportban kiemelkedő teljesítményt elért tanulók nevelését és oktatását vállalta fel. A cél az volt, hogy ezek a sportban ígéretes tehetségű tanulók idejük nagy észét a sportnak szentelhessék, egyre jobb eredményt érjenek el, ugyanakkor az iskolai feladataiknak is eleget tegyenek. Ez a képzési forma a 2002/03-as tanévig működött. 

Az Iskola és a  KSI SE közösen biztosítja a sportoló tanulók tehetsége szerinti maximális eredmény elérésének lehetőségét, mind tanulmányaik, mind sportolásuk terén, figyelembe véve a sportoló tanuló érdekeit, a sportágak és az Egyesület szakosztályainak utánpótlás-nevelési célkitűzéseit és a hatályos jogszabályokat. Az Iskola és a KSI SE közösen biztosítják az edzőtáborok és versenyek alatt a folyamatos tanulás feltételeit a sportoló diákoknak, lehetővé teszik a sportoló diákok számára a tanórákról való mentesítések miatti tananyagelmaradás pótlását és biztosítják az elektronikus tananyagok használatát a sportoló diákok számára.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.