Központ

Koszorúzás a Magyar Sport Napján

Koszorúzás a Magyar Sport Napján
  1. május 6-án rendezte a Magyar Athletikai Club (MAC) a kontinens első szabadtéri sportversenyét Budapesten, melynek emléket állítva több, mint 20 éve május 6-án tartják a Magyar Sport Napját.

Ennek alkalmából a MAC minden évben koszorúzást szervez az ötödik kerületi Szabadság téri MAC emlékműnél, melyen ebben az évben részt vett Zsoldos Péter, a KSI ügyvezető elnöke is. A szervező, MAC elnöke, Kállay Kristóf a KSI Felügyelőbizottságának is tagja.

Az eseményen köszöntőt mondott és koszorút helyezett el dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, dr. Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke.

Az ünnepség részeként versek hangoztak el Hajdú Léna, a Csanádi Árpád Sportiskola és Kolovratnik Borisz, a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak tolmácsolásában. 

A megemlékezésen részt vett az emlékművet elkészítő szobrászművész is. 

A Sportegyesületek Országos Szövetségének és a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának felhívásához csatlakozva a KSI a mai napon több szakosztályában is nyílt edzést, családi napot tartott.

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.