Központ

Lukács Gábor november hónap tehetsége

Lukács Gábor november hónap tehetsége

Egy évvel ezelőtt indult útjára „A hónap sportolója” és „A hónap tehetsége” díjazási sorozat, melyben a szakosztályok által beküldött és a szakmai zsűri által kiválasztott sportolókat és tehetségeket díjazzuk hónapról hónapra. A kiválasztás megtörtént folyamatosan, azonban az átadások kicsit megcsúsztak egy átadást érintő projekt miatt.

Ezek pótolva időrendben, november hónap sportolója kitüntetést vehetett át Zsoldos Péter elnöktől kedden Lukács Gábor tornász.

Gábor ebben az október havi eredményeiért kapta a díjat.

Abban a hónapban 3 kiemelkedő versenyen szerepelt. Jan Gajdos emlékversenyen Brnoban csapatban, egyéni összetettben és lány-fiú vegyespárosban is az első helyen végzett. Kismester Bajnokságon egyel magasabb korosztályban 3 döntőben szerepelhetett. Lovon 3. helyen végzett. Linzben nemzetközi versenyen összetettben a 6. helyen végzett. Lovon és gyűrűn 4. helyen, míg korlát 3. helyen végzett.

Rácz Attila torna szakosztályigazgató és edző kíséretében vehette át a hátizsákot, tornazsákot és kulacsot tartalmazó KAPPA – KSI ajándékcsomagot, az oklevelet és a Climate Action füzéri projektjének részekén a versenyzők nevében is elültetett vagy még elültetésre váró fa GPS koordinátáit tartalmazó elismervényt és az ezt megörökítő egyedi fa díjat.

 

Gratulálunk!

 

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.