Központ

Sikeresen szereplő KSI-s sportolók köszöntése

Sikeresen szereplő KSI-s sportolók köszöntése

A KSI Tokióban résztvevő olimpikonjait, a 2021-ben felnőtt világbajnokságon győztes sportolóit és a felkészítésükben közreműködő edzőiket köszöntötték csütörtökön a Ludwig hajón a KSI vezetői.

Mint ismert, a tokiói olimpián Varga Ádám K-1 1000 méteren ezüstérmet szerzett, Béke Kornéllal párosban a B döntőben a 4. helyen végeztek, Kornél pedig a kajak négyesben 500 méteren 7. lett. Kasza Róbert egyéniben a 26. helyen végzett.

Az olimpiáról nem sokkal maradt le Gazsó Alida Dorka, aki az előző héten megrendezett világbajnokságon aranyértmet nyert, ahogy Kőhalmi Emese is. Bereczki Richárd a kairoi öttusa világbajnokságon lett csapatben aranyérmes. 

A kiválóan szereplő sportolókat és a felkészítésükben résztvevő edzőket díjazták, megután egy jó hangulatú közös ebéden emlékeztek meg az elmúlt 2 hónap szép sikereiről. 

A Magyar Kajak-kenu Szövetséget Hüttner Csaba szövetségi kapitány, a Magyar Öttusa Szövetséget Martinek János szövetségi kapitány képviselte a rendezvényen.

Gratulálunk a sikeres szerepléshez Varga Ádámnak, Béke Kornélnak, Kasza Róbertnek, Gazsó Alida Dorkának, Kőhalmi Emesének és Bereczki Richárdnak! 

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az KSI Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=KSISE1963&set=a.1705045609885760

Fotók. Vörös Nándor

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.