Központ

Új arculat

Új arculat

A KSI alapításának 60. évfordulóját jövőre ünneplő Központi Sport-és Ifjúsági Egyesület 1963 óta néhányszor már átalakult. A közelgő évforduló alkalmából egy új arculatot és logót szeretnék bemutatni Nektek, mely színvilágában, fiatalos dinamikájában kapcsolódik a KSI szellemiségéhez.

A pajzs formát elhagyva, a KSI felirat, és benne a különleges, csillaggal díszített K betű kap nagyobb hangsúlyt, melyet később önálló szimbólumként is az egyesület védjegyévé válhat.

A színvilág megmarad a jól ismert sárga-kék árnyalatban, azonban visszatér az alapítási időkből megismert narancssárga szín, és ez a színátmenet jelképezi a régi és az új, a múlt és a jövő közötti kapcsolódást.

A csillag szimbólum: a fény, a remény, amely utat mutat, azt, amelyet végig akarsz követni céljaid elérése érdekében. A KSI-s kiscsillagból lesz az üstökös, ami bevilágítja az égboltot és kitűnik a többi Csillag közül.

A K betű felső sárga része V betűt formáz, victory, győzelem, a KSI utánpótlás sikereinek szimbólumaként, ami a V betű bekapcsolódik a csillag alakzatba, azaz a kis csillag győzelemre született, akár a KSI.

A logó mellett a honlap is hamarosan megújul, kövessétek figyelemmel a megújulásunkat!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.