Sportlövészet

Elkezdtünk új szárnyakat növeszteni

Elkezdtünk új szárnyakat növeszteni

10 méteres Országos Bajnokság Százhalombatta

Elkezdtünk új szárnyakat növeszteni

Ritkán fordul elő, hogy egy eredményes és nagy létszámú csapat egyszerre veszíti el legjobbjait. Kétségbe nem esünk, hiszen sok-sok tehetséges fiatal bontogatja szárnyait. A hétvégén megrendezett 10 méteres ifjúsági, junior és felnőtt országos bajnokság most számunkra erről szólt, és a fiatalok sikere nem maradt el.

Ifjúsági lány csapatunk - Dézsi Vivien, Fazekas Milla, Gergő Lilla - összeállításban győzött. Fazekas Milla új egyéni csúccsal ezüstérmes, Dézsi Vivien bronzérmes lett az egyéni versenyszámban a kiválóan teljesítő keszthelyi Kálóczi Regina mögött.

Hosszú évek óta először állhatott fel a dobogóra ifjúsági fiú csapatunk. A Balázs Tamás, Szabó Barna Ádám, Weite Hayden összeállítású csapat ezüstérmes lett az UTE csapata mögött. Egyéniben Balázs Tamás teljesített a legjobban, 361 körös eredményével a hatodik helyen végzett.

A junior lányok döntőjébe két ifjúsági korú versenyzőnk jutott be. Ebben a számban is egyéni csúcsot lövő Fazekas Milla az ötödik, míg Dézsi Vivien a nyolcadik helyen végzett. Ozsváth Rékával kiegészült csapatunk bronzéremig jutott.

Nagyon örültünk a meglepetés bronznak a női csapatversenyben is. A Berde Viktória, Kovács Tamara, Ozsváth Réka összeállítású csapatunk a BHSE és az UTE mögött végzett a harmadik helyen.

Mozgáskorlátozott versenyzőink közül Polyák Norbert a negyedik, míg a fiúk közt versenyző Kajdi Kata az ötödik helyen végzett.

Összesen 7 egyéni csúcs született a versenyen.

Gratulálunk mindenkinek!

Editnek és Adriennek köszönjük a kitartó munkát!

 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.