Sportlövészet

Három érem a nyitrai Olimpiai Reménységek Nemzetközi Versenyéről

Három érem a nyitrai Olimpiai Reménységek Nemzetközi Versenyéről
Hétvégén Nyitrán részt vettünk a szokásos idénynyitó nemzetközi versenyen. Kilenc ország versenyzői álltak lőállásba. Rajtunk kívül Szlovákia, Csehország, Ausztria, Szerbia, Franciaország, Ukrajna, Bosznia-Hercegovina és az Egyesült Arab Emirátusok ifjúsági és junior versenyzői küzdöttek a minél jobb eredményekért.
 
Az ifjúsági fiúk légpisztolyos versenyében Weite Hayden a nyolcadik helyen került döntőbe, ahol kiváló teljesítménnyel két ukrán versenyző mögött a harmadik helyen végzett. A lányok ifjúsági versenyének döntőjébe két sportolónk került. Dézsi Vivien Haydenhez hasonlóan kiválóan lőtt, így az ukrán és a cseh vetélytársak mögött a harmadik helyen végzett. Gergő Lilla nyolcadikként fejezte be a versenyt.
 
A junior lányok versenyében Ozsváth Réka idei legjobbjával a harmadik helyen került döntőbe, ahol végig vezetett, de ukrán ellenfele az utolsó lövéssel megelőzte, így ezüstérmes lett. Versenyzőink több egyéni csúcsot is lőttek, Dézsi Vivien és Vincze Kata kettőt is.
 
A Fehér úti lőtéren megrendezett PELE Kupán Horinka Abigél győzött az ifi lányok között, mögötte Komlós Diána végzett. Polyák Norbert hosszú sérülése után kezd jól teljesíteni, a mozgáskorlátozottak között harmadik lett.
 
Gratulálunk!
KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.