Sportlövészet

Serdülők Országos Bajnoksága - hatszor a dobogó tetején

Serdülők Országos Bajnoksága - hatszor a dobogó tetején

Szombaton Salgótarján adott otthont az idei Serdülők Országos Bajnokságának. 16 pisztolyos versenyzőnk 18-szor állt lőállásba a négy egyéni és négy csapat versenyszámban. A 8 megnyerhető magyar bajnoki címből hatot hoztak haza a mieink.

A lányok 40 lövéses versenyszámában Komlós Diána győzött nem kis meglepetésre, míg Vincze Kata a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az "A" csapatunk (Komlós Diána, Szőnyi Sarolta, Hadnagy Viktória) győzött, míg "B" csapatunk (Vincze Kata, Mihalkó Lili, Mucsányi Csenge) ezüstérmes lett.

A fiúknál Weite Hayden teljesítményén az esélyesség terhe nem látszott, nagy fölénnyel lett újra magyar bajnok. Az "A" csapatunk Weite Hayden, Nagy Balázs, Korondi Balázs összeállításban a lányokhoz hasonlóan győzött.

A 10-12 éves lányok versenyében Gunczer Léna ezüstérmes, míg a fiúknál Gosztola Gergely bronzérmes lett. Csapataink itt is győzedelmeskedtek a Gunczer Léna, Keresztesi Zsófia, Mucsányi Csenge és a Gosztola Gergely, Belicza Péter, Farkas Ákos összeállításokban.

Szívből gratulálunk a nagyszerű eredményekhez a versenyzőknek és edzőiknek - Editnek és Adriennek- is.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.