Sportlövészet

Sikeres OB szereplés - zseniálisan lőttek a legfiatalabbak

Sikeres OB szereplés - zseniálisan lőttek a legfiatalabbak
Visszaállt az élet rendje a hazai sportlövészetben és kicsit a saját házunk táján is.
 
Újra Százhalombattán rendezte szövetségünk a 10 méteres Országos Bajnokságot az ifjúsági, a junior és a felnőtt korcsoport részére.
A szerdai első versenynapon a junior lányok nyolcas döntőjében 4 KSI-s versenyzőnk küzdött. Az EB érmes Jákó Miriam (CTSE) és Domsits Olívia (UTE) mögött hatalmas meglepetésre Kabina Fanni állhatott fel a dobogóra. Fannitól a döntőbe kerülés is meglepetés volt. Dézsi Vivien 4., Vincze Kata 5., míg Gergő Lilla a 6. helyen végzett. A csapatversenyben "A" csapatunk - Dézsi Vivien, Gergő Lilla, Fazekas Milla - győzött, "B csapatunk - Vincze Kata, Komlós Diána, Ozsváth Réka -ezüstérmes lett. A fiúk döntőjébe új egyéni csúccsal Vlaszács Tamás került be, ott a hatodik helyen végzett. Csapatunk ebben a versenyszámban is győzött - Vlaszács Tamás, Weite Hayden, Szabó Barna Ádám - összeállításban. Két mix párosunk közül a Fazekas Milla-Weite Hayden kettős aranymeccsezett az UTE párosával. Nagyon izgalmas csatában, az utolsó pontot elveszítve másodikok lettek.
 
Az ifjúsági versenyszámban elért eredmények megdobogtatták a szívünket. A lányoknál a még csak 13 éves Gunczer Léna új egyéni csúccsal (13 kört javított!), hatalmas eredménnyel gyűjtötte be az aranyérmet. Mögötte Komlós Diána szokásos összeszedettséggel, szintén jó eredménnyel végzett a második helyen. "A" csapatunk -Vincze Kata, Kabina Fanni, Komlós Diána - győzött, "B" csapatunk - Gunczer Léna, Hadnagy Viktória, Kiss Virág -bronzérmes lett.
 
A fiúknál Weite Hayden lett magyar bajnok, csapatunk egy körrel maradt le az UTE csapatától, így ezüstérmes szerzett a Weite Hayden, Korondi Balázs, Szabó Barna Ádám egységünk.
 
Forrás: KSI Pisztolyos Sportlövő Szakosztály Facebook oldal: https://www.facebook.com/sportlovoksi
 
A férfiak 83 fős mezőnyében Trájer Szabolcs negyedik helyen került a döntőbe, ahol nem sikerült előrébb lépnie, megtartotta ezt a helyezését. Csapatversenyben a -Trájer Szabolcs, Vlaszács Tamás, Varga András - összeállítású csapatunk bronzérmes lett.
A nők csapatversenyében a most versenyzőként szereplő Nemes Adriennel felálló "A" csapatunk a BHSE mögött ezüstérmes lett. A csapat másik két tagja Gergő Lilla és Dézsi Vivien volt. "B csapatunk - Ozsváth Réka, Fazekas Milla, Horinka Abigél - a bronzéremnek örülhetett.
A felnőttek mix páros versenyében Nemes Adrienn Trájer Szabolcs oldalán a bronzmeccset megnyerte a Major Veronika, Tantó Milán keszthelyi csapat ellen.
 
Összesen 5 arany, 5 ezüst és 5 bronzérmet szereztek szakosztályunk sportlövői.
Szívből gratulálunk versenyzőinknek és edzőinknek!
KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.