Vízilabda

E.ON OB 1: győzelem Szentesen

E.ON OB 1: győzelem Szentesen

Szombaton este 18 órától csapatunk Szentesen játszott a hazaiak ellen. 

A mérkőzés első találatát a negyed első 2 percében szereztük, a gólt Lantos István értékesítette. Az ezt követő percekben a Szentes felzárkózott, majd át is vette a vezetést a negyed végére. 

A második játékrészben újra kiegyenlítettünk Nagy Ákos góljával. A negyed alatt a Szentes el tudott lépni 1-2 góllal, de előnyüket csapatunk mindig ledolgozta, így a félidőre 5-5 volt az állás. 

A harmadik negyedben a két csapat ismét fej-fej mellett haladt, ellépni azonban egyik sem tudott. A negyedik játékrész kezdetén elhoztuk a labdát, így mi támadhattunk a vezetésért. Ezt a helyzetet ki is használtuk, Irmes Márton talált be ellenfelünk kapujába. A mérkőzés hátralevő részében csapatunk nem csak megszerezte a vezetést, de növelni is tudta előnyét, így a bajnokságban először sikerült megszerezni a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 3, Petrák Kevin - 2, Irmes Márton - 2, Bede Marcell - 2, Lantos István - 1, Pető Ádám - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

 

Forrás: https://ksipolo.hu/hireink/felnott/obi-es-csapat/e-on-ob-1-gyozelem-szentesen?fbclid=IwAR3gO19DS_c_-9BWli9RjCVsW_8FJIaSOEklvjT-0R7WlFMpUcrgbN6AJq8 

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.