A jégen is felkészültek

Jégkorong 2019.09.11.
Nyár végén tartotta idei második edzőtáborát a KSI U14-es és U16-os jégkorongcsapata. A helyszín ezúttal a festői Sátoraljaújhely volt, ahol napi három edzéssel hangolódott a szezonra a mintegy 40 fiatal.

A július végén kezdődött alapozás csúcsát jelentette az augusztus 26. és 31. között megrendezett edzőtábor, amely bővelkedett a kihívásokban és egyúttal a sikerekben is. A hétfői érkezést és a kipakolást követően azon nyomban megkezdte a munkát a Boldizsár László, Dévai Zsombor, Papp Mercédesz és Kerekes András alkotta szakmai stáb. Naponta két jeges és egy szárazedzés, valamint egy elméleti foglalkozás szerepelt a menüben, amit megfűszerezett a kiváló környezetben elhelyezkedő szállás, az impozáns jégcsarnok, valamint a kettő közötti utazást biztosító gumikerekű kisvasút.

A délelőtti foglalkozásokon technikai jellegű feladatok és videózás szerepelt a programban, így délután, az elméleti órákon az edzők kommentárja mellett tudták magukat visszanézni a növendékek. A szárazedzéseken koordinációs, állóképességi, erőfejlesztési és gyorsasági gyakorlatok egyaránt szerepeltek, a második jeges mozgáson pedig már az összjátékkal is ismerkedhettek az ifjak.

Kiegészítő programokban sem volt hiány: szerdán a serdülők edzőmeccset játszottak a Lehel HC-val, csütörtökön ünnepélyes dinnyézés keretében került sor az elismerő oklevelek kiosztására, pénteken fellibegőzött a társaság a közeli kilátóhoz, és ezenkívül amikor csak alkalom volt rá, a játékosok csobbanhattak egyet a szállásnál elhelyezkedő tavacskában.

A hangulat a tábor során a fárasztó programok ellenére is mindvégig jó volt, a csapatok remekül összekovácsolódtak, így brigádjaink bizakodva tekinthetnek az előttük álló szezonra.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Az elmúlt héten 6 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.
Az az elmúlt két hétben összesen 6 jégkorongcsapatunk vett részt tornán vagy bajnoki mérkőzésen.
Múlt héten három korosztályos csapatunk is jégre lépett. Ugyan a kevés jeges edzéslehetőség rányomta a bélyegét a végeredményekre, de a küzdésre nem lehetett panasz.
Női U25-ös csapatunk vasárnap a Tüskecsarnokban zárta le felkészülését a MAC Budapest Marilyn Junior ellen. A találkozón voltak biztató momentumok, a végén a büntetőlövéseket pedig meg is nyertük!
Nyár végén tartotta idei második edzőtáborát a KSI U14-es és U16-os jégkorongcsapata. A helyszín ezúttal a festői Sátoraljaújhely volt, ahol napi három edzéssel hangolódott a szezonra a mintegy 40 fiatal.