Jégkorong

Jégkorong - 38. heti összefoglaló

Jégkorong - 38. heti összefoglaló

Múlt héten három korosztályos csapatunk is jégre lépett. Ugyan a kevés jeges edzéslehetőség rányomta a bélyegét a végeredményekre, de a küzdésre nem lehetett panasz.

U14:

Szombaton kölyökcsapatunk az Óbuda Hockey Academy vendége volt. Az első gólt mi szereztük Szűcs Daniella révén, ám az ellenfél még az első harmadban megfordította az állást, majd a másodikban egy tízperces rövidzárlatot kihasználva 6-1-re elszaladt. A záró játékrészben 1-1 találat született - tőlünk Orbán Marcell volt eredményes -, így bár a mérkőzésen szinte ugyanannyi kapura lövése volt a két brigádnak, végül a hazaiak örülhettek a győzelemnek.

Végeredmény: OHA - KSI 7-2 (2-1, 4-0, 1-1)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Szűcs D., Orbán M.
Legértékesebb játékos: Romasz N.


U16:

Vasárnap serdülőink Dunaújvárosba utaztak történetük első bajnoki mérkőzésére, ahol a helyi Acélbikák vendégei voltak. Ellenfeleink gyorsan háromgólos előnyre tettek szert, majd Schmidt-Natkay Loránd révén szépítettünk. Sajnos a játék ezt követően ismét a pirosmezesek irányítása alá került, akik meg sem álltak 16 gólig.

Végeredmény: DAB - KSI 16-1 (5-1, 6-0, 5-0)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Schmidt-Natkay L.


Női U25:

Ugyanezen a napon lányaink is első bajnokijukra buszoztak, Székesfehérváron az Ifj. Ocskay Gábor JA fogadott minket. Péter Csilla hamar megszerezte a vezetést a mieinknek, majd jött egy kis adok-kapok, amely során Csilla újabb gólt lőtt, mégis a fehérváriak vonulhattak előnnyel a szünetre. Csapatkapitányunk a második játékrészben egyenlített, így joggal reménykedhettünk egy szoros végeredményben, ám az utolsó etapra elfáradtak a két sorral felálló KSI-sek, és egy tízperces kihagyás során hatszor is a mi kapunkban kötött ki a korong.

Végeredmény: IOGJA - KSI 9-3 (3-2, 0-1, 6-0)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Péter Cs. (3)
Legértékesebb játékos: Hodos P.

 

Fotók: Matejin Evelyn (U14, U16), Balázs Nikolett (női U25)

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.