Jégkorong

Jégkorong - 39-40. heti összefoglaló

Jégkorong - 39-40. heti összefoglaló

Az az elmúlt két hétben összesen 6 jégkorongcsapatunk vett részt tornán vagy bajnoki mérkőzésen.

U10:

Szeptember 28-án Újpesten vendégeskedett sárga minicsapatunk, hol az UTE által rendezett tornán vettek részt a KSI növendékei.
 

U12:

Október 6-án kék és sárga előkészítő-csapataink egyaránt Székesfehérvárra utaztak, ahol az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia látta őket vendégül.
 

U14:

Október 5-én a KMH SE Knightshoz látogatott kölyökcsapatunk. A jó erőkből álló, tavaly egy osztállyal feljebb játszó ellenfél rohamait jól állták a mieink, de az első harmadot így is ötgólos különbséggel zártuk. A középső játékrészben négy kapott gól ellenében a feljátszó Szongoth Domán révén szépítettünk, a záró etapban pedig újra Szongoth talált be, míg a hazaiak háromszor küldték a korongot a kapunkba. Összességében a lehetőségeinkhez képest jól helytálltunk, de azért a védekezést jócskán meg kell acéloznunk a szezon további részében.

Végeredmény: KMH SE Knights - KSI 12-2 (5-0, 4-1, 3-1)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Szongoth D. (2)
Legértékesebb játékos: Beregszászi B.

 

U16:

Szeptember 29-én Pesterzsébeten játszottak serdülőink a hozzánk hasonló erősségű Justitia Szittyák ellen. Az első húsz perc ellenfelünké volt, lassan vettük fel a meccs ritmusát, ami megbosszulta magát, és hamar kétgólos hátrányba kerültünk. A folytatásban átvettük az irányítást, és Fülep Ádám, majd Bécser Olivér révén kiegyenlítettünk, ám a hazaiak nem sokkal a második harmad vége előtt visszavették a vezetést. A záró etap ismét egy Szittya-góllal indult, és már hiába nyomtak a mieink, a feketemezes hálóőr lehúzta a rolót a kapuja előtt, így a közel kétszer annyi kapura lövés ellenére vesztesen hagytuk el a jeget.

Végeredmény: Justitia Szittyák - KSI 4-2 (2-0, 1-2, 1-0)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Fülep Á., Bécser O.

Október 5-én Óbudán fogadtuk az Egerszegi Titánokat. A komoly játékerőt képviselő ellenfél azonnal megrohamozta a kapunkat, ám Tóth Ábel kapus jó napot fogott ki, és az első harmadban csak 3 gólt engedélyezett a vendégeknek. A középső játékrészre felszívták magukat a zalaiak, és nyolcgólosra növelték az előnyüket (közben technikai okokból kapust is cseréltünk), azonban az utolsó periódus újra szorosabbra sikerült, sőt, a további 3 kapott gól mellett Kovács Koppánynak köszönhetően egy KSI-s találatot is feljegyezhettünk.

Végeredmény: KSI - Egerszegi Titánok 1-11 (0-3, 0-5, 1-3)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Kovács Ko.
Legértékesebb játékos: Mulati B.

 

Női U25:

Október 6-án Érden látták vendégül lányaink a MAC Budapest Marilyn A csapatát. A rutinosabb Marilynesek a találkozó elejétől fogva nyomtak, ám az áldozatos védekezésnek köszönhetően óriási meglepetésre 0-0-val zártuk az első harmadot a liga egyik favoritja ellen. A második játékrész is biztatóan indult, és már majdnem vége volt, amikor az utolsó percben csak sikerült begyötörni egy gólt a kapunkba. Nem adták fel a mieink, hajtottak becsülettel a meccs végéig, de az utolsó percekre érthető módon elfogyott a szufla, és további öt találattal növelték a különbséget ellenfeleink. Ugyan ezúttal nem sikerült gólt szereznünk, de voltak helyzeteink, a saját harmadunkat szépen lezártuk, valamint Hodos Piroska kapus is sokáig áthatolhatatlan falat képezett a fehérmezes támadók számára. Remek mérkőzés volt!

Végeredmény: KSI - MAC Budapest Marilyn A  0-6 (0-0, 0-1, 0-5)
Jegyzőkönyv: ITT
Legértékesebb játékos: Hodos P.

 

Fotók: Matejin Evelyn

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.