Jégkorong

Jégkorong - 41. heti összefoglaló

Jégkorong - 41. heti összefoglaló

Az elmúlt héten 6 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.

U12:

Előkészítő kék csapataink szombaton a KMH Vikings vendégeiként léptek jégre a Tüskesátorban, míg sárga brigádunk vasárnap játszott Óbudán a Veszprémi Jéglovagok ellen.


U14:

Kölyökcsapatunk az FC Hatvan Gigászaival szállt ringbe szombaton. 1-0-s első harmad után a középső játékrész elején Toperczer Balázs kiváló távoli lövésével sikerült egyenlíteni, ám ezt követően 3 gyors találatot jegyzett ellenfelünk. A folytatásban 1-1 gól esett mindkét oldalon (tőlünk Romasz Nina volt eredményes), szorosabbá vált a mérkőzés, azonban az utolsó felvonásban a hazaiak ötször is betaláltak a kapunkba, így végül 10-2 arányban diadalmaskodtak. A csapat ezúttal Németh Huba kapust választotta a legértékesebb játékosnak.

Végeredmény: FC Hatvan Gigászai - KSI 10-2 (1-0, 4-2, 5-0)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Toperczer B., Romasz N.
Legértékesebb játékos: Németh H.


U16:

Serdülőink vasárnap a KASI-val mérkőztek meg Kaposváron. Az első húsz percben háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak, viszont a második etapot Schmidt-Natkay Loránd és Kovács Koppány góljaival mi nyertük meg 1-2 arányban. Sajnos a záró harmadra elfogyott a lendület, és négy kaposvári gólra csupán egy KSI-s jutott Szegvári Örs jóvoltából, így 8-3-ra a vendéglátók húzták be  meccset.

Végeredmény: KASI - KSI 8-3 (3-0, 1-2, 4-1)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Schmidt-Natkay L., Kovács Ko., Szegvári Ö.


Női U25:

Vasárnap reggel Óbudára voltak hivatalosak lányaink, ahol az OHA Girls ellen léptek jégre. Az első harmadban Péter Csilla kettő, Szűcs Daniella egy gólt szerzett, míg ellenfelünk csupán egy alkalommal volt eredményes. A második felvonásban Szűcs Daniella folytatta a gólgyártást, majd Kelemen Kitti egymás után háromszor köszönt be az óbudai portásnak, ezután azonban kétszer is megzördült a hálónk. Az utolsó játékrészben Péter Csilla további kettő, míg Kelemen Kitti és Huszárné Simon Nikolett egy-egy gólt termelt, amire a túloldalon csak egy válasz érkezett, így 11-4 arányban a miénk lett a győzelem! Papp Mercédesz kapus remekül debütált első női bajnokiján, Péter Csilla és Kelemen Kitti pedig egyaránt mesternégyest csinált - utóbbit társai megválasztották a meccs legértékesebb játékosának.

Végeredmény: KSI - OHA Girls 11-4 (3-1, 4-2, 4-1)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Péter Cs. (4), Szűcs D. (2), Kelemen K. (4), Huszárné Simon N.
Legértékesebb játékos: Kelemen K.

 

Fotók: Matejin Evelyn

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.