Jégkorong

Jégkorong - 42. heti összefoglaló

Jégkorong - 42. heti összefoglaló

Múlt héten 1 tornán és 5 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.

U10:

Mini piros csapatunk szombaton a Tüsksátorban vett részt a KMH SE által rendezett tornán.


U12:

Előkészítő kék brigádjaink vasárnap Óbudán fogadták a Vasas csapatait.


U14:

Kölyök korosztályú együttesünk szombaton Óbudán lépett jégre a Sportország B vendégeként. Az első felvonásban Kovács Domonkos és Orbán Marcell köszönt be az ellenfél kapusának, majd a második harmadban is ők voltak eredményesek. Az utolsó játékrészben mindketten tripláztak, mellettük pedig Szűcs Daniella és Romasz Nina is betalált, ezzel 0-8-ra alakítva a végeredményt. A sportszerűen zajló mérkőzésen mindkét hálóőrünk maximális hatékonysággal védte kapunkat. A legértékesebb játékosnak a 4 pontot jegyző Kovács Domonkost választották társai.

Végeredmény: Sportország B - KSI 0-8 (0-2, 0-2, 0-4)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőink: Kovács D. (3), Orbán M. (3), Szűcs D., Romasz N.
Legértékesebb játékos: Kovács D.


U16:

Múlt csütörtökön Székesfehérvárra utaztak serdülőink, ahol az Ifj. Ocskay Gábor JA B-vel mérkőztek meg. Az első harmadban a fehérváriak háromszor találtak be a kapunkba, majd ugyanennyi gólt jegyeztek a középső játékrészben is, azonban Oravecz Zsombor a KMH-ból frissen visszatért Villási Áron átadásából szépíteni tudott. A záró felvonásban további négy alkalommal köszöntek be portásunknak a kék-fehérek, ezzel 1-10-re nyerték meg a találkozót.

Végeredmény: KSI - Ifj. Ocskay Gábor JA B 1-10 (0-3, 1-3, 0-4)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Oravecz Zs.


Női U25:

Szoros mérkőzést játszottak vasárnap lányaink a tabellamásodik MAC Marilyn Budapest B otthonában. Mindkét csapatban voltak hiányzók, mégsem lehetett panasz a küzdésre. Az első harmadban a hazaiak szerezték meg a vezetést, de a 41. percben Szűcs Daniella egy szép egyéni akció végén kiegyenlített. Nem sokkal később ellenfelünk újabb két gólra váltotta a ránk helyezett nyomást, így 3-1 arányban a Marilyn diadalmaskodott. Hodos Piroska kapus 93%-os hatékonysággal őrizte kapunkat. A találkozó legértékesebb játékosának Szűcs Daniellát választották társai.

Végeredmény: MAC Budapest Marilyn B - KSI 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)
Jegyzőkönyv: ITT
Gólszerzőnk: Szűcs D.
Legértékesebb játékos: Szűcs D.

 

Fotók: Matejin Evelyn

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.